- 2 Şubat 2018
- 1.405
- 2.313
- 29
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.041
Bana limonlu verdiler ama çok kötüydü fazlaydı ben biçyudum aldıkça midemi kaldırdırdı zaten son kanıda verdim çok şükür artık sonuçlar ne çıkarsaDayan kuzum kafanı dagitcak seler düşün elmalı güzel diodu kizlar içtiğin seymi kötü yaptı acaba bide üç kere verilio die biliodum seninki neden uzun sürdü böle
İçicekten sonra kan almalarıda kötü yapıyor insanı Allah yardımcımız olsunAy bu şeker yukleme gerçekten çok zorluyormus. Ama ben de ikiz olduğu için ve ailemde fazlasıyla şeker hastası olduğu için mecburen yaptıracağım
Hadi hayırlısı güzel sonuçlar al inşallah canımBana limonlu verdiler ama çok kötüydü fazlaydı ben biçyudum aldıkça midemi kaldırdırdı zaten son kanıda verdim çok şükür artık sonuçlar ne çıkarsa
Ben bide açlığa dayanamiom kan vermek bı taraftan bide içecek de böle yse yandım az kaldi bende Nisan basinda gitcemBende 3 kez verdim canım çilekli içmiştim ben son saatte bayılıcam zannettim çok şekerli olduğu için bekledikçe baygınlık hissi veriyor
Şükür kuzum atlattın darısı bizim başımıza sonuçlarında güzel çıksın inşallah canımBana limonlu verdiler ama çok kötüydü fazlaydı ben biçyudum aldıkça midemi kaldırdırdı zaten son kanıda verdim çok şükür artık sonuçlar ne çıkarsa
Kolaylıkla atlatırsın inşallah canımBen bide açlığa dayanamiom kan vermek bı taraftan bide içecek de böle yse yandım az kaldi bende Nisan basinda gitcem
Saol canım benimKolaylıkla atlatırsın inşallah canım
Ben almadım canım bi kaç gün sonra almıştımBir de sorun olacak kızlar
Tetanoz aşısından sonra o gün duş aldınız mı siz
Maşallah benim paşama ya gün gün büyüyor teyze balı çok şükür elhamdülillahHayırlı kandiller canlarım Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun hepiniz duamdasinizHepinizin duasına kocaman aminn 20 gün olduk doğalı 26 haftalık ta gebelik oldu gebelik haftası sayımı devammis anne karnında gibi olduğu için doğum haftası tamamlanınca veriyorlarmış sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah canım akşama doğru çıkacak daha bakalım temiz çıkarHadi hayırlısı güzel sonuçlar al inşallah canım
Çok şükür atlattım ama midem yanıyor bulanıyor kötüyüm bayaŞükür kuzum atlattın darısı bizim başımıza sonuçlarında güzel çıksın inşallah canım
Maşallah maşallah teyzelerinin fıstığınaHayırlı kandiller canlarım Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun hepiniz duamdasinizHepinizin duasına kocaman aminn 20 gün olduk doğalı 26 haftalık ta gebelik oldu gebelik haftası sayımı devammis anne karnında gibi olduğu için doğum haftası tamamlanınca veriyorlarmış sağlıkla gelsin inşallah
Onunla geçmiş olsun canım inşallah sonucunda iyi çıkar. Çok korkuyorum şu şeker yükleme kan verme işinden. İnşallah sadece açlık tokluk bakılırÇok şükür atlattım ama midem yanıyor bulanıyor kötüyüm baya
Sevdiğin seleri ye kuzum bastirsin ben kan vermekten korkuorum bide kaç kere bayıltıp alsınlar bariÇok şükür atlattım ama midem yanıyor bulanıyor kötüyüm baya
Kurabiyem bende çok korkuorum az kaldı bizimdeOnunla geçmiş olsun canım inşallah sonucunda iyi çıkar. Çok korkuyorum şu şeker yükleme kan verme işinden. İnşallah sadece açlık tokluk bakılır
Off sorma kuzum yaKurabiyem bende çok korkuorum az kaldı bizimde
Ben de gitcem ne yapacak bilmiorum kesin yaparız demedi bakalım kuzumOff sorma kuzum yaben açlık tokluk bakılmasını rica edeyim diyorum gerek görürse öyle yükleme yapılsın. Midem de tam yeni düzelmişti ne yapacağız bakalım