Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Dayan kuzum kafanı dagitcak seler düşün elmalı güzel diodu kizlar içtiğin seymi kötü yaptı acaba bide üç kere verilio die biliodum seninki neden uzun sürdü böle
Bana limonlu verdiler ama çok kötüydü fazlaydı ben biçyudum aldıkça midemi kaldırdırdı zaten son kanıda verdim çok şükür artık sonuçlar ne çıkarsa

Hayırlı kandiller canlarım Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun hepiniz duamdasiniz♥️♥️ Hepinizin duasına kocaman aminn 20 gün olduk doğalı 😍 26 haftalık ta gebelik oldu gebelik haftası sayımı devammis anne karnında gibi olduğu için doğum haftası tamamlanınca veriyorlarmış sağlıkla gelsin inşallah 💙💙
Maşallah benim paşama ya gün gün büyüyor teyze balı çok şükür elhamdülillah 🤲🤲💕💕

Hayırlı kandiller canlarım Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun hepiniz duamdasiniz♥️♥️ Hepinizin duasına kocaman aminn 20 gün olduk doğalı 😍 26 haftalık ta gebelik oldu gebelik haftası sayımı devammis anne karnında gibi olduğu için doğum haftası tamamlanınca veriyorlarmış sağlıkla gelsin inşallah 💙💙
Maşallah maşallah teyzelerinin fıstığına 😍😍 oğluşun çok güçlü canım maşallah 😍 sağlıkla da çıkacak inşallah oradan 🥰

X