Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın canım amin hayırlı kandiller kuzum sağlıkla kucağımıza alalim inşallah
Bir de sorun olacak kızlar
Tetanoz aşısından sonra o gün duş aldınız mı siz
Ben almadım alinmio die okudum kuzum

Kaç kere kan aldılar canım bende bu gittiğimde yapcak sanırım korkuorum bende
Bu saate kadar nasıl aç bekledin canım ben dün akşam 10 dan sonra yemeği kestim su herşey yasak sabah 8.30 da ilk açlık kanı aldılar sonra yükleme yapıldı 1 saat sonra aldı az önce bi daha verdim 12 de sonuncusuna vereceğim 4 defa aldılar midem ağzımda şuan kusmamak için zor tıtıyorum kendimi başa sarılacak yoksa

Dayan kuzum kafanı dagitcak seler düşün elmalı güzel diodu kizlar içtiğin seymi kötü yaptı acaba bide üç kere verilio die biliodum seninki neden uzun sürdü böle

Günaydın canim. Hepimizin kandili mübarek olsun. Her birimiz sağlıkla, sihhatle yavrularımıza kavusalim. Allah isteyen, layıkiyla anne baba olabilecek herkese bu duyguları yaşatsın

Ay bu şeker yukleme gerçekten çok zorluyormus. Ama ben de ikiz olduğu için ve ailemde fazlasıyla şeker hastası olduğu için mecburen yaptıracağım

Hayırlı kandiller canlarım Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun hepiniz duamdasiniz Hepinizin duasına kocaman aminn 20 gün olduk doğalı 26 haftalık ta gebelik oldu gebelik haftası sayımı devammis anne karnında gibi olduğu için doğum haftası tamamlanınca veriyorlarmış sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah yavruma, merak etme annesi günden güne her şey daha da guzel olacaktır, küçük savaşçimız çok güçlü

Dayan kuzum kafanı dagitcak seler düşün elmalı güzel diodu kizlar içtiğin seymi kötü yaptı acaba bide üç kere verilio die biliodum seninki neden uzun sürdü böle
Bende 3 kez verdim canım çilekli içmiştim ben son saatte bayılıcam zannettim çok şekerli olduğu için bekledikçe baygınlık hissi veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…