- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.998
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.021
Bir de sorun olacak kızlar
Tetanoz aşısından sonra o gün duş aldınız mı siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım amin hayırlı kandiller kuzum sağlıkla kucağımıza alalim inşallahGünaydın kızlar
Hayırlı Kandiller
Rabbim dualarımızı kabul etsin, evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Tüm isteyenlere bekleyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah
Ben almadım alinmio die okudum kuzumBir de sorun olacak kızlar
Günaydın canım tetanozdan sonra 24 saat duş alınmıyorBir de sorun olacak kızlar
Ben almadım alinmio die okudum kuzum
Hemşire de alma dedi ama yine covid olacağım diye korkuyorumGünaydın canım tetanozdan sonra 24 saat duş alınmıyor
Korkma kuzum Allah korusun sizi bugün mü oldun bağışıklığın vardır bı sure antikor oluşmuştur canımHemşire de alma dedi ama yine covid olacağım diye korkuyorum
Günaydın.Kızlar günaydın hayırlı kandiller herkese yaa şeker yüklemesini nasıl yaptırdınız ben içtim az önce çok kötü tadı var kusmamak için kendimi zor tutuyorum
Olmazsın Allahın izniyle canım korkma vucüdünda antikorlu şuanHemşire de alma dedi ama yine covid olacağım diye korkuyorum
Ah canım keşke elimizde olsa bende yaptırmak istemedim ama doktor gelişimi önden gidiyor diye yaptır dedi midem ağzımda şuan saat başı kan alıyorlarGünaydın.
Ben yaptırmak istemiyorum.
Detaylı son aşama idi.
Kaç kere kan aldılar canım bende bu gittiğimde yapcak sanırım korkuorum bendeAh canım keşke elimizde olsa bende yaptırmak istemedim ama doktor gelişimi önden gidiyor diye yaptır dedi midem ağzımda şuan saat başı kan alıyorlar
Korkma kuzum Allah korusun sizi bugün mü oldun bağışıklığın vardır bı sure antikor oluşmuştur canım
İnşallah inşallah kızlar Rabbim hepimizi korusunOlmazsın Allahın izniyle canım korkma vucüdünda antikorlu şuan
Bu saate kadar nasıl aç bekledin canım ben dün akşam 10 dan sonra yemeği kestim su herşey yasak sabah 8.30 da ilk açlık kanı aldılar sonra yükleme yapıldı 1 saat sonra aldı az önce bi daha verdim 12 de sonuncusuna vereceğim 4 defa aldılar midem ağzımda şuan kusmamak için zor tıtıyorum kendimi başa sarılacak yoksaKaç kere kan aldılar canım bende bu gittiğimde yapcak sanırım korkuorum bende
Dayan kuzum kafanı dagitcak seler düşün elmalı güzel diodu kizlar içtiğin seymi kötü yaptı acaba bide üç kere verilio die biliodum seninki neden uzun sürdü böleBu saate kadar nasıl aç bekledin canım ben dün akşam 10 dan sonra yemeği kestim su herşey yasak sabah 8.30 da ilk açlık kanı aldılar sonra yükleme yapıldı 1 saat sonra aldı az önce bi daha verdim 12 de sonuncusuna vereceğim 4 defa aldılar midem ağzımda şuan kusmamak için zor tıtıyorum kendimi başa sarılacak yoksa
Almadım canım. Ertesi gün almistimBir de sorun olacak kızlar
Günaydın canim. Hepimizin kandili mübarek olsun. Her birimiz sağlıkla, sihhatle yavrularımıza kavusalim. Allah isteyen, layıkiyla anne baba olabilecek herkese bu duyguları yaşatsınGünaydın kızlar
Hayırlı Kandiller
Rabbim dualarımızı kabul etsin, evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Tüm isteyenlere bekleyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah
Ay bu şeker yukleme gerçekten çok zorluyormus. Ama ben de ikiz olduğu için ve ailemde fazlasıyla şeker hastası olduğu için mecburen yaptıracağımBu saate kadar nasıl aç bekledin canım ben dün akşam 10 dan sonra yemeği kestim su herşey yasak sabah 8.30 da ilk açlık kanı aldılar sonra yükleme yapıldı 1 saat sonra aldı az önce bi daha verdim 12 de sonuncusuna vereceğim 4 defa aldılar midem ağzımda şuan kusmamak için zor tıtıyorum kendimi başa sarılacak yoksa
Maşallah yavruma, merak etme annesi günden güne her şey daha da guzel olacaktır, küçük savaşçimız çok güçlüHayırlı kandiller canlarım Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun hepiniz duamdasiniz Hepinizin duasına kocaman aminn 20 gün olduk doğalı 26 haftalık ta gebelik oldu gebelik haftası sayımı devammis anne karnında gibi olduğu için doğum haftası tamamlanınca veriyorlarmış sağlıkla gelsin inşallah
Bende 3 kez verdim canım çilekli içmiştim ben son saatte bayılıcam zannettim çok şekerli olduğu için bekledikçe baygınlık hissi veriyorDayan kuzum kafanı dagitcak seler düşün elmalı güzel diodu kizlar içtiğin seymi kötü yaptı acaba bide üç kere verilio die biliodum seninki neden uzun sürdü böle