- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #6.001
2 bebekle gayet iyisin canımValla bwn 18 haftalığım dün drda tartildim 7bucuk kilo almışım coj şaşırdım dr a cok almışım dedim dr yooo gayet iyi cok olsa derdim 2 bebekle iyi diyo ama bana pek mantıklı gelmiyo ayı gibiolcam doğurana dek
Yerim ya maşallahEvet ya bizde uzun bir süre mercimek diye sevdik dediğim gibi ablam halen öyle seviyorama benimki lahana görünümlü mercimek olmuş bugün
Allah'ım kucağına alıp kokusuyla uyuyacağınız günleri de nasip etsin canımSlm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavrumaAllahım bu mutluluğun tarifi yok...
Ben mısır koçanım diyeceğim bu haftaOlsun en güzel mercimeğim diye seviliyorbaşka bir benzetmeye uyduramadım ben
Ayy maşallah darısı hepimizin o haftaları görmesine inşallah dün dr 30 haftayi gec sırtımız yere gelmez allah'ın izniyle dedi 30dan sonra her an doğum olabilir dedibenim perde geçmişim vardı geçen sene kocaman perde kesildi rahimden dr ondan korkuyor erken doğuma deneniyor verebilir diyo her ihtimale karşı serklaj yaptı inşallah sag salim zamanında kucagımiza alırız hepimizValla canım o korkular hiç bitmiyorben bugün tam 30 oldum canım
Patlıcanı çok severimYerim ya maşallahbende en son patlıcandım
Kız hele bacım gördün mü e bebek yine bizi unuttu zalım
İnşallah canım hayırlısı ile gelirsiniz bu haftalara son aylar daha çabuk geçiyorAyy maşallah darısı hepimizin o haftaları görmesine inşallah dün dr 30 haftayi gec sırtımız yere gelmez allah'ın izniyle dedi 30dan sonra her an doğum olabilir dedibenim perde geçmişim vardı geçen sene kocaman perde kesildi rahimden dr ondan korkuyor erken doğuma deneniyor verebilir diyo her ihtimale karşı serklaj yaptı inşallah sag salim zamanında kucagımiza alırız hepimizhersey yolunda giderse 36.haftafa serzerysn yaocam dedi bakalım rabbim o günleri sag salim göstersin inşallah hepimize
Evet canım çok pahalı bende şaşırdım ya. Birde arkadaşım en ufaklarından cam olanlardan al birde dedi.Bu fiyata bu marka gayet iyi canım hemde set olarak normalde tek tek alsan daha pahalı
Sağlık ocağı ile görüştüm bugun canım. Bana şeker yüklemesi yaptırmıyor doktorum. Açlık tokluk şekerine bakılacakmış. Sabah aç gidip kan vereceğim 1 saat sonra da tok gidip kan vereceğim. Bu kadar mışAç karına gitmeyi unutma canım bana doktorum 75lik yaptırmıştı elmalı olandan içtim rahatsız etmedi beni
Bugun gittim çalışıyormuş canım ama sadece aç gitmem gerekiyormuşAynen canım grevden dolayı çoğu yer çalışmıyor sağlık ocağındaki hemşirenin numarası yokmu. Net bilgi aldıktan sonra işten izin al canım yapmazlarsa boşa almış olursun
Saol canım bana şeker yüklemesi yapılmayacakmış zaten. Yarın halledeceğim inşallahCanım açlık şekeri bakılıyor sağlık ocağında ama şeker yükleme yapılmıyor diye biliyorum ben
Haha patlamış mısır yerken aklına gelirBen mısır koçanım diyeceğim bu hafta
İsyandayız yaf hapymom a baktım oraya atan da yok. Biraz pamuk alayım diyordumPatlıcanı çok severim
Evet ya al al al kod falan yollamasın dedi heralde bunlar zengin
En ufak olan ilk zamanlar lazım olur diğerleri büyük oluyor ama senin aldığın setteki küçükler de olur benceEvet canım çok pahalı bende şaşırdım ya. Birde arkadaşım en ufaklarından cam olanlardan al birde dedi.
Ne güzel o içeceği içip saat başı kan vermekten kurtuldunSağlık ocağı ile görüştüm bugun canım. Bana şeker yüklemesi yaptırmıyor doktorum. Açlık tokluk şekerine bakılacakmış. Sabah aç gidip kan vereceğim 1 saat sonra da tok gidip kan vereceğim. Bu kadar mış
Ahh canımm bende çok korkuyorum erken doğumdan. Aslında geçmiş hikayemde olumsuz bir şey yok. Açılmamda yok. Rahim ağzı iyi durumda. Ama işte hep korkuyorum. 30. Haftayı geçsem hatta 28. İ görünce biraz rahatlayacağım. Az kaldı işte bakalım. 36. Haftayı görsek mükemmel.Ayy maşallah darısı hepimizin o haftaları görmesine inşallah dün dr 30 haftayi gec sırtımız yere gelmez allah'ın izniyle dedi 30dan sonra her an doğum olabilir dedibenim perde geçmişim vardı geçen sene kocaman perde kesildi rahimden dr ondan korkuyor erken doğuma deneniyor verebilir diyo her ihtimale karşı serklaj yaptı inşallah sag salim zamanında kucagımiza alırız hepimizhersey yolunda giderse 36.haftafa serzerysn yaocam dedi bakalım rabbim o günleri sag salim göstersin inşallah hepimize
Ben 3 - 4 kilo aldım canım. Yemekle aram yok zaten genel olarak Migdem hala bulanıyor. Doktorum da kilo alma boyle iyi diyor. Bilmiyorum son zamanda alır mıyımValla bwn 18 haftalığım dün drda tartildim 7bucuk kilo almışım coj şaşırdım dr a cok almışım dedim dr yooo gayet iyi cok olsa derdim 2 bebekle iyi diyo ama bana pek mantıklı gelmiyo ayı gibiolcam doğurana dek
Başka almam ya yeter gerekirse alırız artık aynen.En ufak olan ilk zamanlar lazım olur diğerleri büyük oluyor ama senin aldığın setteki küçükler de olur bence
Valla istemedi onu işte gerek yok dedi. Pis tadı mı vardıNe güzel o içeceği içip saat başı kan vermekten kurtuldun
Gerekli olursa alırsın canımBaşka almam ya yeter gerekirse alırız artık aynen.
Yok benim içtiğim elmalı soda gibiydi ama saat başı kan vermek sıkıcıydı beklemek en son kan verirken de canım acımıştı biraz farklı yerden almışlardıValla istemedi onu işte gerek yok dedi. Pis tadı mı vardı