Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Slm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavruma 🥺🥺🥺❤️❤️❤️ Allahım bu mutluluğun tarifi yok...
Allah'ım kucağına alıp kokusuyla uyuyacağınız günleri de nasip etsin canım 🤲

Valla canım o korkular hiç bitmiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️ ben bugün tam 30 oldum canım 🤭🥰
Ayy maşallah darısı hepimizin o haftaları görmesine inşallah dün dr 30 haftayi gec sırtımız yere gelmez allah'ın izniyle dedi 30dan sonra her an doğum olabilir dedibenim perde geçmişim vardı geçen sene kocaman perde kesildi rahimden dr ondan korkuyor erken doğuma deneniyor verebilir diyo her ihtimale karşı serklaj yaptı inşallah sag salim zamanında kucagımiza alırız hepimiz 😍😍😍🤗🤗😘😘hersey yolunda giderse 36.haftafa serzerysn yaocam dedi bakalım rabbim o günleri sag salim göstersin inşallah hepimize🤗🤗

Ayy maşallah darısı hepimizin o haftaları görmesine inşallah dün dr 30 haftayi gec sırtımız yere gelmez allah'ın izniyle dedi 30dan sonra her an doğum olabilir dedibenim perde geçmişim vardı geçen sene kocaman perde kesildi rahimden dr ondan korkuyor erken doğuma deneniyor verebilir diyo her ihtimale karşı serklaj yaptı inşallah sag salim zamanında kucagımiza alırız hepimiz 😍😍😍🤗🤗😘😘hersey yolunda giderse 36.haftafa serzerysn yaocam dedi bakalım rabbim o günleri sag salim göstersin inşallah hepimize🤗🤗
İnşallah canım hayırlısı ile gelirsiniz bu haftalara son aylar daha çabuk geçiyor 🤭🤭 geçmiş olsun canım Allahın izniyle inşallah 35 36 haftaları görürsün 🤲🤲💓hepimiz sağlıkla zamanında hayırlı doğumlarla alalım kucaklarımıza 🥰🥰

Aç karına gitmeyi unutma canım bana doktorum 75lik yaptırmıştı elmalı olandan içtim rahatsız etmedi beni
Sağlık ocağı ile görüştüm bugun canım. Bana şeker yüklemesi yaptırmıyor doktorum. Açlık tokluk şekerine bakılacakmış. Sabah aç gidip kan vereceğim 1 saat sonra da tok gidip kan vereceğim. Bu kadar mış

Ben mısır koçanım diyeceğim bu hafta 😂😂
Haha patlamış mısır yerken aklına gelir 🤣 ben öyleydim ilk başta pirinç diyordu ve ben pilav yerken çocuğumu yiyor gibi hissediyordum🤪🤪:KK70::KK70::KK70::KK70:
Patlıcanı çok severim😋😋🤣🤣
Evet ya al al al kod falan yollamasın dedi heralde bunlar zengin😂😂😂😂
İsyandayız yaf hapymom a baktım oraya atan da yok. Biraz pamuk alayım diyordum
Zalım e bebek 🥴🥺😒

Sağlık ocağı ile görüştüm bugun canım. Bana şeker yüklemesi yaptırmıyor doktorum. Açlık tokluk şekerine bakılacakmış. Sabah aç gidip kan vereceğim 1 saat sonra da tok gidip kan vereceğim. Bu kadar mış
Ne güzel o içeceği içip saat başı kan vermekten kurtuldun🤭

Ahh canımm bende çok korkuyorum erken doğumdan. Aslında geçmiş hikayemde olumsuz bir şey yok. Açılmamda yok. Rahim ağzı iyi durumda. Ama işte hep korkuyorum. 30. Haftayı geçsem hatta 28. İ görünce biraz rahatlayacağım. Az kaldı işte bakalım. 36. Haftayı görsek mükemmel.

Valla bwn 18 haftalığım dün drda tartildim 7bucuk kilo almışım coj şaşırdım dr a cok almışım dedim dr yooo gayet iyi cok olsa derdim 2 bebekle iyi diyo ama bana pek mantıklı gelmiyo ayı gibiolcam doğurana dek🙄
Ben 3 - 4 kilo aldım canım. Yemekle aram yok zaten genel olarak Migdem hala bulanıyor. Doktorum da kilo alma boyle iyi diyor. Bilmiyorum son zamanda alır mıyım

Başka almam ya yeter gerekirse alırız artık aynen.
Gerekli olursa alırsın canım
Valla istemedi onu işte gerek yok dedi. Pis tadı mı vardı ☺️
Yok benim içtiğim elmalı soda gibiydi ama saat başı kan vermek sıkıcıydı beklemek en son kan verirken de canım acımıştı biraz farklı yerden almışlardı 🤭🤭

X