Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Slm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavruma Allahım bu mutluluğun tarifi yok...
Ayyy ne güzel haber maşallah yavruma Ne kadar güçlü ne kadar dirayetli. Allah'ım sizlere bağışladı

Slm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavruma Allahım bu mutluluğun tarifi yok...
Çok güzel bir haber gözün aydın canım.İnsallah her geçen gun daha da iyi olacak sağlıcakla bakıp gülecek en sonunda kucağına alıp götüreceğin günler de gelecek.

Ayyy ne güzel haber maşallah yavruma Ne kadar güçlü ne kadar dirayetli. Allah'ım sizlere bağışladı
Annesi gibi dimi ya gözlerim dolu dolu okuyorum mesajları o bizim topiğimizin minik mucizesi oldu burada büyüdüğü hallerini de konuşacağız inşallah

Ayy dün portakal alırken aynı şeyleri düşünmüşüz yalnız o kadar ayvaya hepimizin bebesinin gamzeleri olması lazım ben bi defa yedikten sonra yanaklarımı mıncırdım tutacak mı bakacağız

Oyy onların gramlarını severim minik mercimekler. Tabi söz gelişi mercimek
O haftalarda çok korkutuyorlar canım hareketler düzenli olmuyor gerçi hala korkutuyorlar da
Kız mercimekten çıktılar minik salatalık oldularevet ya kucagımiza alana kadar korku geçmeyecek gibi
Maşallah canım seninkiler de arkamızdan geliyor ne guzel
Evet benimkiler az daha küçük ama sizden sonra geliyorlar
Maşallah canım bebisler iyiymiş her zaman hareket aynı olmuyor arada korkutuyorlar yaaaa 250 gram mı
Evet kuzum 250 gram olmuşlarsanırım tam hissedehe kadar hep korkutacaklarsen kac haftalık oldun canım

Olsun en güzel mercimeğim diye seviliyor başka bir benzetmeye uyduramadım ben

Olur ya çok mu kilo aldın dün bende tartıldım 7,5 kilo almışım
Valla bwn 18 haftalığım dün drda tartildim 7bucuk kilo almışım coj şaşırdım dr a cok almışım dedim dr yooo gayet iyi cok olsa derdim 2 bebekle iyi diyo ama bana pek mantıklı gelmiyo ayı gibiolcam doğurana dek

Annesi gibi dimi ya gözlerim dolu dolu okuyorum mesajları o bizim topiğimizin minik mucizesi oldu burada büyüdüğü hallerini de konuşacağız inşallah
Aynen öyle canım. Rabbimin mucizesi Hamilelerin duası kabul olur derler burada bir sürü hamile teyzesi ona dua ediyor. İnşallah o günler de gelecek, büyüdüğü hallerini de konuşacağız

Aynen öyle canım. Rabbimin mucizesi Hamilelerin duası kabul olur derler burada bir sürü hamile teyzesi ona dua ediyor. İnşallah o günler de gelecek, büyüdüğü hallerini de konuşacağız
Aminn Aminn inşallah
Tabi canım bende mercimegim diye seviyom salatalık kadar olsalar da salatalik oğlum salatalık kızım diyemem ya
Aynen öyle canım

Valla canım o korkular hiç bitmiyor ben bugün tam 30 oldum canım

Sen 3 canlısın canım normal o kilo alımı bence son aylarda daha dikkat edersin bende toplam 5 buçuk kilo aldım fit anne diyeceğim ama değil balık etliydim zaten

Maşallah kuzum artık listeleri son kontrol sonra yıkama ütüleme çanta hazırlıgi başlarsın ben hala yeni eksik çıkarıyorum yazında artık ah bu çocuk larin gazı ağlaması konuscaz inşallah
Evet canım bu hafta geçsin haftaya yıkama işlerine başlarım çantayı hazırlamam için kendi eksiklerim duruyor onları halletmem lazım ayyy hayırlısı ile o günler gelsin uykusuz gecelerde burdayız inşallah fırsat bulur gireriz bağımız kopmaz❤

Ayy kopmayalim uykusuz gecelerde konuşuruz yine birbirimize fikir veririz birbirimizi görmeden gönülden bağlıyız evet o gecelik kısmı felan en zor kısmı oldu bende de kilo alimim durmuo bakalım biraz daha beklicem ben mecbur

Kesinlikle gönülden bağlıyız birbirimize doğum sonrası destek olacak konu çok olacak bence bende acele etmedim kilo alırım diye ramazan gelmeden halletmem lazım onlarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…