- 17 Aralık 2015
- 661
- 1.546
- 36
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.981
Ayyy ne güzel haber maşallah yavrumaSlm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavrumaAllahım bu mutluluğun tarifi yok...
Çok güzel bir haber gözün aydın canım.İnsallah her geçen gun daha da iyi olacak sağlıcakla bakıp gülecek en sonunda kucağına alıp götüreceğin günler de gelecek.Slm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavrumaAllahım bu mutluluğun tarifi yok...
Annesi gibi dimi ya gözlerim dolu dolu okuyorum mesajlarıAyyy ne güzel haber maşallah yavrumaNe kadar güçlü ne kadar dirayetli. Allah'ım sizlere bağışladı
Ayy dün portakal alırken aynı şeyleri düşünmüşüzİnşallah kuzum kar yüzünden 2 kere iptal ettim zaten.
Bende diyorum oğluşum yaz meyvesi çıksa da yesek tadına baksan diye portakal ayva artık midemi mahvediyor yiyemiyorum elmadan da sıkıldımmuz zaten hiç ağzıma sürmem tadını bilmem
Kız mercimekten çıktılar minik salatalık oldularOyy onların gramlarını severimminik mercimekler. Tabi söz gelişi mercimek
O haftalarda çok korkutuyorlar canım hareketler düzenli olmuyor gerçi hala korkutuyorlar da
Evet benimkiler az daha küçük ama sizden sonra geliyorlarMaşallah canım seninkiler de arkamızdan geliyor ne guzel
Evet kuzum 250 gram olmuşlarMaşallah canım bebisler iyiymiş her zaman hareket aynı olmuyor arada korkutuyorlaryaaaa 250 gram mı
Olsun en güzel mercimeğim diye seviliyorKız mercimekten çıktılar minik salatalık oldularevet ya kucagımiza alana kadar korku geçmeyecek gibi
Evet benimkiler az daha küçük ama sizden sonra geliyorlar
Evet kuzum 250 gram olmuşlarsanırım tam hissedehe kadar hep korkutacaklar sen kac haftalık oldun canım
Valla bwn 18 haftalığım dün drda tartildim 7bucuk kilo almışım coj şaşırdım dr a cok almışım dedim dr yooo gayet iyi cok olsa derdim 2 bebekle iyi diyo ama bana pek mantıklı gelmiyo ayı gibiolcam doğurana dekOlur ya çok mu kilo aldın dün bende tartıldım 7,5 kilo almışım
Aynen öyle canım. Rabbimin mucizesiAnnesi gibi dimi ya gözlerim dolu dolu okuyorum mesajlarıo bizim topiğimizin minik mucizesi oldu burada büyüdüğü hallerini de konuşacağız inşallah
Tabi canım bende mercimegim diye seviyom salatalık kadar olsalar daOlsun en güzel mercimeğim diye seviliyorbaşka bir benzetmeye uyduramadım ben
Aminn Aminn inşallahAynen öyle canım. Rabbimin mucizesiHamilelerin duası kabul olur derler burada bir sürü hamile teyzesi ona dua ediyor. İnşallah o günler de gelecek, büyüdüğü hallerini de konuşacağız
Aynen öyle canımTabi canım bende mercimegim diye seviyom salatalık kadar olsalar dasalatalik oğlum salatalık kızım diyemem ya
Aynen gamzesi bi yerinde olmalı bencedeAyy dün portakal alırken aynı şeyleri düşünmüşüzyalnız o kadar ayvaya hepimizin bebesinin gamzeleri olması lazım ben bi defa yedikten sonra yanaklarımı mıncırdım tutacak mı bakacağız
Valla canım o korkular hiç bitmiyorKız mercimekten çıktılar minik salatalık oldularevet ya kucagımiza alana kadar korku geçmeyecek gibi
Evet benimkiler az daha küçük ama sizden sonra geliyorlar
Evet kuzum 250 gram olmuşlarsanırım tam hissedehe kadar hep korkutacaklar sen kac haftalık oldun canım
Evet ya bizde uzun bir süre mercimek diye sevdik dediğim gibi ablam halen öyle seviyorOlsun en güzel mercimeğim diye seviliyorbaşka bir benzetmeye uyduramadım ben
Sen 3 canlısın canım normal o kilo alımı bence son aylarda daha dikkat edersin bende toplam 5 buçuk kilo aldım fit anne diyeceğim ama değil balık etliydim zatenValla bwn 18 haftalığım dün drda tartildim 7bucuk kilo almışım coj şaşırdım dr a cok almışım dedim dr yooo gayet iyi cok olsa derdim 2 bebekle iyi diyo ama bana pek mantıklı gelmiyo ayı gibiolcam doğurana dek
Maşallah kuzum artık listeleri son kontrol sonra yıkama ütüleme çanta hazırlıgi başlarsın ben hala yeni eksik çıkarıyorum yazında artık ah bu çocuk larin gazı ağlaması konuscaz inşallahValla canım o korkular hiç bitmiyorben bugün tam 30 oldum canım
Amin inşallah hayırlısı ile o günler de gelecekAynen öyle canım. Rabbimin mucizesiHamilelerin duası kabul olur derler burada bir sürü hamile teyzesi ona dua ediyor. İnşallah o günler de gelecek, büyüdüğü hallerini de konuşacağız
Evet canım bu hafta geçsin haftaya yıkama işlerine başlarım çantayı hazırlamam için kendi eksiklerim duruyor onları halletmem lazımMaşallah kuzum artık listeleri son kontrol sonra yıkama ütüleme çanta hazırlıgi başlarsın ben hala yeni eksik çıkarıyorum yazında artık ah bu çocuk larin gazı ağlaması konuscaz inşallah
Ayy kopmayalim uykusuz gecelerde konuşuruz yine birbirimize fikir veririz birbirimizi görmeden gönülden bağlıyızEvet canım bu hafta geçsin haftaya yıkama işlerine başlarım çantayı hazırlamam için kendi eksiklerim duruyor onları halletmem lazımayyy hayırlısı ile o günler gelsin uykusuz gecelerde burdayız inşallah fırsat bulur gireriz bağımız kopmaz❤
Kesinlikle gönülden bağlıyızAyy kopmayalim uykusuz gecelerde konuşuruz yine birbirimize fikir veririz birbirimizi görmeden gönülden bağlıyızevet o gecelik kısmı felan en zor kısmı oldu bende de kilo alimim durmuo bakalım biraz daha beklicem ben mecbur