- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Sormayı unuttum bebişi mi görünce renkli baktık net gözüküyordu her şeyiNiloya444 canım sana ne dedi Dr coraspin konusunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormayı unuttum bebişi mi görünce renkli baktık net gözüküyordu her şeyiNiloya444 canım sana ne dedi Dr coraspin konusunda
Yaa ah keşke kuzum ama oğlan senesi olunca ben kızdan umudu kestim bide rüyamda da oğlan görüyorum sürekliYüzde sivilce, lekelenme olunca kız olur diyorlar annenin güzelliğini alırmış.
Insallah senin azalmıştır ben tam azalıyor derken sabah bir uyanıyorum 4-5 tane daha sivilce çıkmış
Maşallah maşallah canım Allah bağışlasın4,5 yaşında oğlum var canım. Ellerinizden öper vallahi canım kıyafete deli yatırım yapmayın bi giydiklerini en fazla 3 kez giyebiliyolar. Yenidoğan kıyafeti almayın hiç hastaneye bile 3 ay takımlar alın. 4 tane 3 ay yeter gerisini 3 6, 6 9 ay alabilirsiniz. Yaz bebesi olucaklar bolca müslin battaniye alın bez direk 2 numaradan 50 adet almanız yeterli çabucak büyüyüp 3 numaraya geçiyorsunuz sakın gereksiz hiçbişey doldurmayın canlarım
Yaa o masaya yatınca tüm sorular gidiyor dimi aklımızdanSormayı unuttum bebişi mi görünce renkli baktık net gözüküyordu her şeyi
Canım zaten bezin biraz büyük takılmasını tavsiye ediyo doktorlar, heleki erkekte çok önemli. 50 yeter sonra 3 e geçiliyor. Yani oğlum 4 kilo doğmuştu öyle yapmıştım. şimdide öyle aldım küçük doğarsa bi paket daha alınır hemenMaşallah maşallah canım Allah bağışlasın
Yaa ss aldım çok sağol canım bez az değil mi ya 50 tane. Gerçi slepy nin 1 numarası ile 2 numarası arasında çok Bi fark yokmuş öyle duydum
Aynen canım mantıklı aslında dediğin gibi küçük olursa alınır bakalım indirimlere bakıyıruz bizdeCanım zaten bezin biraz büyük takılmasını tavsiye ediyo doktorlar, heleki erkekte çok önemli. 50 yeter sonra 3 e geçiliyor. Yani oğlum 4 kilo doğmuştu öyle yapmıştım. şimdide öyle aldım küçük doğarsa bi paket daha alınır hemen
Senle benim cinsiyet farklı ondan galibaBenimde sivilce oldu Ergen lik gibi kuruluk dedigin gibi ellerde öyle
Demekki bi kaç anne öyleyiz forumda erkek annelerine sordum o yüzden galiba tureed sen benim cinsiyet farklı şaka bi yana ne kullanıyorsun ben kaç krem kullandıysam kuruluk ve kızarıklar geçmediBenimde canim cildim kurudu ama yüzümde bir sürü sivilce var kocaman kocaman ellerimde sanki norvecli balıkçılar gibi fena çatladi
Yüzüme la roche posay temizleme jeli kullanıyorum. Nemlendirme olarak madacassol, ellerimede bebe yagi ve madacassol. Bunlarida tamamen bitkisel olduğu icin kullanıyorum. Onun disinda el kremi bile kullanmıyorum kimyasal içerikli olduğu icin dr ilk 4 ay çok önemli olduğunu söyledi, organ gelisim dönemi olduğu için.Demekki bi kaç anne öyleyiz forumda erkek annelerine sordum o yüzden galiba tureed sen benim cinsiyet farklı şaka bi yana ne kullanıyorsun ben kaç krem kullandıysam kuruluk ve kızarıklar geçmedi
Ah sen namıssızı gel bende gör hiç olmayacak Bi yerde biri kulağımın içinde diğeri bide ağrıyor ki anaaaBennn durup durup Bi yerlerimden çıkıyor namıssızlar
Evet Kuzum bize şimdilik kız dedi ama bı ay sonra değişmesin böle küçük küçük sivilceler oldu pul pul döküluo yüzüm bakalım eğer kizsa deriz bu teori doruSenle benim cinsiyet farklı ondan galiba
İkizlerden biri kız mı bakalım pul pul olma bende de mevcut bakalım teori dorumu kız sivilcendirdimi acabaYüzüme la roche posay temizleme jeli kullanıyorum. Nemlendirme olarak madacassol, ellerimede bebe yagi ve madacassol. Bunlarida tamamen bitkisel olduğu icin kullanıyorum. Onun disinda el kremi bile kullanmıyorum kimyasal içerikli olduğu icin dr ilk 4 ay çok önemli olduğunu söyledi, organ gelisim dönemi olduğu için.
Cinsiyeti nedir bilmiyorum benim ikiz kuruluk ve pul pul dökülme devam ediyor hala bu arada
Kiz güzelliği alır çirkinlestirir , erkek güzelleştirirmis öyle diyorlar bana hepİkizlerden biri kız mı bakalım pul pul olma bende de mevcut bakalım teori dorumu kız sivilcendirdimi acaba
Ayy sorma orda da çıkmıştı çok fena bir şey ya güya adet olmuyoruz ama sivilcelerin bundan haberi yok sanırımAh sen namıssızı gel bende gör hiç olmayacak Bi yerde biri kulağımın içinde diğeri bide ağrıyor ki anaaa
Kızz el kremi de mi yasakama ben bazen sürüyorum azcık bişe. Çünkü malum kış çatlıyor hatta kanama oluyor bazenYüzüme la roche posay temizleme jeli kullanıyorum. Nemlendirme olarak madacassol, ellerimede bebe yagi ve madacassol. Bunlarida tamamen bitkisel olduğu icin kullanıyorum. Onun disinda el kremi bile kullanmıyorum kimyasal içerikli olduğu icin dr ilk 4 ay çok önemli olduğunu söyledi, organ gelisim dönemi olduğu için.
Cinsiyeti nedir bilmiyorum benim ikiz kuruluk ve pul pul dökülme devam ediyor hala bu arada
Ben madacassol aldim pisik kremi olarakta kullaniliyormus. Ondan kullanıyorum. Gittiğim dr kullanma dedi bana hatta catlatlar için başlayacaktım kreme , onada 4. Aydan sonra basla simdilik bebe yagi kullanabilirsin dedi.Kızz el kremi de mi yasakama ben bazen sürüyorum azcık bişe. Çünkü malum kış çatlıyor hatta kanama oluyor bazen
Yani yasak degil ama kimyasal oldugu icin önermiyorlar. Zaten kullandığımız hersey kimyasal ne kadar az kullanırsak o kadar iyiKızz el kremi de mi yasakama ben bazen sürüyorum azcık bişe. Çünkü malum kış çatlıyor hatta kanama oluyor bazen
E şimdi senin ikiside birinkiz biri erkek se belirti ne olcak tek yumurta deil di demi canım bakalım yavaş yavaş önümüzdeki ay öğreniriz artıkKiz güzelliği alır çirkinlestirir , erkek güzelleştirirmis öyle diyorlar bana hep
Hahaha bilmiyorum ne olacak gorucez artik. Cift yumurta kuzum bebisler.E şimdi senin ikiside birinkiz biri erkek se belirti ne olcak tek yumurta deil di demi canım bakalım yavaş yavaş önümüzdeki ay öğreniriz artık