Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnan çok üzüldüm ne desem seni teselli etmeyecektir ama her işte vardır bir hayır.Demek ki daha vakti zamanı var umarım en kısa zamanda sen de yaşarsın anneliği

Vuhuuuu kızlar erkek annesi olmak bi kadının başına gelecek en güzel şeylerden biri. Emin olun 3 4 yaşına geldikçe size bağı okadar artıyo ki yüzünüz asık görsün off diyorum ne şebeklikler yapıyo. Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin

Senin şimdi kaç çocuk var canım bize alışveriş konusunda yardımcı ol fikir ver tecrübeli anne olarak şahsen ben çok acemiyim

Kuzum kişiden kişiye cok degisiyomus bu durum hic bulantim yok benim. Ilacta kullanmadim hiç. Uyku cok fena benim hep ayakta uyuyorum resmen 3. Ay bitince kesiliyormus genelde bulantilar insallah biter seninde
Gerçekten mi yaa hiç bulanmadı mı.. Ne güzel maşallah.. Bende ikiz diye herhalde bu kadar cok bulanıyor diye düşünüyordum. Evet doktorum da öyle dedi de. Geçecek gibi durmuyor. Ben kestim ümidimi

Benimde aynii ya ergenlik yillarima döndüm resmen, temizleyici harici bisey kullanmıyorum yinede
Bende kullanmıyorum bir şey şükür sanki azaldı gibi ama bilemedim. Hele ilk zamanlar geldi namıssız kolumda çıktı. Off yok böyle bir acı gece o tarafıma dönünce acı ile uyanıyordum

Gerçekten mi yaa hiç bulanmadı mı.. Ne güzel maşallah.. Bende ikiz diye herhalde bu kadar cok bulanıyor diye düşünüyordum. Evet doktorum da öyle dedi de. Geçecek gibi durmuyor. Ben kestim ümidimi
Toplamda 5 kere falan bulantim olmustur kuzum. Doktorum bana da bulanmamasi cok ilginç demisti :)
Bu günlerde geçecek tadini cikarmaya bak, mutlu hamileler olalim ki mutlu bebeklerimiz olsun. Ileride bu günleri cok özleyeceğiz bence saglikli olsunlar da .
Bu arada 2 li test yerine nifty yaptırmıştın galiba ön sayfalarda okudumda, ücreti hakkinda bilgi verebilir misin?

Bende kullanmıyorum bir şey şükür sanki azaldı gibi ama bilemedim. Hele ilk zamanlar geldi namıssız kolumda çıktı. Off yok böyle bir acı gece o tarafıma dönünce acı ile uyanıyordum
Yüzde sivilce, lekelenme olunca kız olur diyorlar annenin güzelliğini alırmış.
Insallah senin azalmıştır ben tam azalıyor derken sabah bir uyanıyorum 4-5 tane daha sivilce çıkmış

Pıhtılaşma bakilmadan oksapar verilmez canim bakilmıştır.
Pıhtılaşma yazio ama dediklerin farklı gbi geldi çok anlamiorum pıhtılaşma diye tıklayınca 3 şeye bakılmış en son iki hafta öncede bakalım onlarında gosteririm verir inşallah rapor her 10 günde bir sağlık ocağına gidiorum

Senin şimdi kaç çocuk var canım bize alışveriş konusunda yardımcı ol fikir ver tecrübeli anne olarak şahsen ben çok acemiyim
4,5 yaşında oğlum var canım. Ellerinizden öper vallahi canım kıyafete deli yatırım yapmayın bi giydiklerini en fazla 3 kez giyebiliyolar. Yenidoğan kıyafeti almayın hiç hastaneye bile 3 ay takımlar alın. 4 tane 3 ay yeter gerisini 3 6, 6 9 ay alabilirsiniz. Yaz bebesi olucaklar bolca müslin battaniye alın bez direk 2 numaradan 50 adet almanız yeterli çabucak büyüyüp 3 numaraya geçiyorsunuz sakın gereksiz hiçbişey doldurmayın canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…