Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ayyy maşallah kuzulara İkizlerde görüntü çok zor. Bizimkiler şimdiden kaçıp duruyorlar seninkileri düşünemiyorum

Öyle kuzum sağlıkla nasıl gelmek istiolarsa öyle gelsinler işte kıymetli bebisler bide ondan da sezeryana yonelio doktorlar bebisler de seccek bakalım

Yaa maşallah maşallah
Ne güzel anı olarak kalır. Bende öyle komik bir videosu olsun istiyorum bakalım muayene de denk gelir inşallah.
En hayırlısı nasıl olacaksa o şekilde olsun. Eğer istiyorsan, engel bir durum da yoksa deneyebilirsin.
Amin canım şimdilik bir şey demedi doktor ama bakalım zamanla ne olacak
Büyük ihtimal olur heralde teyzesi
Senin yarın mıydı canım

Yok canım ben karda gidemeyince ancak haftaya bugüne buldum randevu

Kesinlikle normal doğum kızlar seçme şansınız olursa harika.bir duygu hiç korkulacak birşey yok

Slm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavruma Allahım bu mutluluğun tarifi yok...
Cok şükür canim çok sevindim nasıl pasamız kilo almaya başlamış mi ❤

Slm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavruma Allahım bu mutluluğun tarifi yok...
Şükür kuzum bin sukur hep dualarımız onla oglusumuz büyücek annesinide gördü daha da guclencek şimdi bebislerimizin abisi hep güzel haberler alalım inşallah kuzum benim

Yaaa ben sizin bakışmanızı yerimm çok sevindim canım Rabbim kolaylaştırsın inşallah sağlıkla büyümeye devam etsin

Yok canım ben karda gidemeyince ancak haftaya bugüne buldum randevu
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah bu sene yağıştan yana baya bereketli geçti. İnşallah yaz meyvelerini de soğuk almaz bereketli olur geçen oğluşa onu diyorum şansına güzel olsa da sana bol bol meyve göndersem diye

Maşallah çok güzel bir haber bu tüylerim diken diken oldu Rabbim hayırlısı ile kavuştursun sizi canım hep duamda paşam hep aklımda güzel haberlerini almak biz teyzelerini çok mutlu ediyor çok şükür elhamdülillah ❤❤

Kesinlikle normal doğum kızlar seçme şansınız olursa harika.bir duygu hiç korkulacak birşey yok
Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder bizede canım kolay dogumlarımız olsun senden cesaret alır gibi oldum
Şükür kuzum bin sukur hep dualarımız onla oglusumuz büyücek annesinide gördü daha da guclencek şimdi bebislerimizin abisi hep güzel haberler alalım inşallah kuzum benim
Yaaa ne güzel bir cümle kurdun sen öyle bebislerimizin Abisi Muhammet Alparslan paşa

İnşallah kuzum kar yüzünden 2 kere iptal ettim zaten.
Bende diyorum oğluşum yaz meyvesi çıksa da yesek tadına baksan diye portakal ayva artık midemi mahvediyor yiyemiyorum elmadan da sıkıldım muz zaten hiç ağzıma sürmem tadını bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…