-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.961
En hayırlısı nasıl olacaksa o şekilde olsun. Eğer istiyorsan, engel bir durum da yoksa deneyebilirsin.Yaane güzel hakkımızda hayırlısı, sağlıklısı ve kolay olanı olsun diye dua ediyorum ama gönlüm de normal doğumdan yana bakalım hayırlısı
Ay ister istemez insan stres oluyor ama benim ikiz olduğu için doğum şekli zaten belli. Kendimi alıştırmaya calisiyorumBenide ikisi korkutuyor günler yaklaştıkça stres oluyorum
Ayyy maşallah kuzularaGunaydın kızlar bende kızlarını gorup geldimbızım kızlar buyumus 1650 gr 38 cm olmuslar ntsye 33 de baglıcam dedı doktor bu sefer gıttıgım de baglamadı hersey normal suları falan yerınde ama artık poz vermiyor benım kızlar zaten bı tanesi hıc gostermıyordu dıgerı de vermedi saolsun poz artık doktor zor yakalamak dedı ama cok guzel videosu var atılabılıyor mu buraya bıkmıyorum ama cok komıkler
Vala oyle canım kafa kafaya vermısler duruyorlar oyle rahatlarım yerindeAyyy maşallah kuzularaİkizlerde görüntü çok zor. Bizimkiler şimdiden kaçıp duruyorlar seninkileri düşünemiyorum
Öyle kuzum sağlıkla nasıl gelmek istiolarsa öyle gelsinler işte kıymetli bebisler bide ondan da sezeryana yonelio doktorlar bebisler de seccek bakalımTureed Ssevincli maşallah kuzulara büyümüşler
Hepimiz için hangi doğum şekli hayırlı ise o olsun bende tırsıyorum ama bebeğim nasıl gelmek isterse öyle gelsin sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Benim kendi doktorumda sezeryan olursam girecek ben normalden biraz tırsıyorum diyince son zamanlar belli olur dedi ona göre ayarlama yapicaz belki benim yaş faktörü etkiler
Büyük ihtimal olur heralde teyzesiKuzum seninde haftaya rahat 1700 olur bence
Yaa maşallah maşallahGunaydın kızlar bende kızlarını gorup geldimbızım kızlar buyumus 1650 gr 38 cm olmuslar ntsye 33 de baglıcam dedı doktor bu sefer gıttıgım de baglamadı hersey normal suları falan yerınde ama artık poz vermiyor benım kızlar zaten bı tanesi hıc gostermıyordu dıgerı de vermedi saolsun poz artık doktor zor yakalamak dedı ama cok guzel videosu var atılabılıyor mu buraya bıkmıyorum ama cok komıkler
Amin canımEn hayırlısı nasıl olacaksa o şekilde olsun. Eğer istiyorsan, engel bir durum da yoksa deneyebilirsin.
Senin yarın mıydı canımBüyük ihtimal olur heralde teyzesi
Yok canım ben karda gidemeyince ancak haftaya bugüne buldum randevuYaa maşallah maşallah
Ne güzel anı olarak kalır. Bende öyle komik bir videosu olsun istiyorum bakalım muayene de denk gelir inşallah.
Amin canımşimdilik bir şey demedi doktor ama bakalım zamanla ne olacak
Senin yarın mıydı canım
Kesinlikle normal doğum kızlar seçme şansınız olursa harika.bir duygu hiç korkulacak birşey yokTureed Ssevincli maşallah kuzulara büyümüşler
Hepimiz için hangi doğum şekli hayırlı ise o olsun bende tırsıyorum ama bebeğim nasıl gelmek isterse öyle gelsin sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Benim kendi doktorumda sezeryan olursam girecek ben normalden biraz tırsıyorum diyince son zamanlar belli olur dedi ona göre ayarlama yapicaz belki benim yaş faktörü etkiler
Cok şükür canim çok sevindim nasıl pasamız kilo almaya başlamış mi ❤Slm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavrumaAllahım bu mutluluğun tarifi yok...
Şükür kuzum bin sukur hep dualarımız onla oglusumuz büyücek annesinide gördü daha da guclencek şimdi bebislerimizin abisi hep güzel haberler alalım inşallah kuzum benimSlm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavrumaAllahım bu mutluluğun tarifi yok...
Yaaa ben sizin bakışmanızı yerimmSlm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavrumaAllahım bu mutluluğun tarifi yok...
Hadi bakalımYok canım ben karda gidemeyince ancak haftaya bugüne buldum randevu
Maşallah çok güzel bir haber bu tüylerim diken diken olduSlm canlarım oğluşumu gördüm bugün ilk bakismamiz oldu bugün hamdolsun Rabbime gözlerini açtı bana baktı gülümsedi maşallah subhanallah yavrumaAllahım bu mutluluğun tarifi yok...
Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder bizede canım kolay dogumlarımız olsunKesinlikle normal doğum kızlar seçme şansınız olursa harika.bir duygu hiç korkulacak birşey yok
Yaaa ne güzel bir cümle kurdun sen öyle bebislerimizin Abisi Muhammet Alparslan paşaŞükür kuzum bin sukur hep dualarımız onla oglusumuz büyücek annesinide gördü daha da guclencek şimdi bebislerimizin abisi hep güzel haberler alalım inşallah kuzum benim
İnşallah kuzum kar yüzünden 2 kere iptal ettim zaten.Hadi bakalımhayırlısıyla inşallah bu sene yağıştan yana baya bereketli geçti. İnşallah yaz meyvelerini de soğuk almaz bereketli olur geçen oğluşa onu diyorum şansına güzel olsa da sana bol bol meyve göndersem diye