Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bunu bu gece ben de çok merak ettim. Gerçekten sag tarafımı bildiğin deldiler

Evet dün kontrolde de 30+4 1653 çıktı acıtıyor ya bazen bide yukarı doğru vurunca nefesimi kesiyo bi an
Maşallah maşallah canım ya artık nefesimiz de yetmiyor dimi ben covidden sanmıştım ama galiba bebişler büyüdükçe ciğerlere baskı da artıyor

Bunu bu gece ben de çok merak ettim. Gerçekten sag tarafımı bildiğin deldiler
Valla sorma ya tek olanlar can sıkıntısından plasenta ile oynuyordur ikizler de birbirine sarıyordur herhalde ikizler daha şanslı sanki canları sıkılmaz
Sigarsin bence. Zaten hastanede giyeceksin. Tamamen inmese de gobeklerimiz biraz iner. Üst kısım zaten olur. Güle güle kullan
Çok sağol canım fermuarlı aldım doğumdan sonra da kullanayım diye sabırsızlıkla bekliyorum bakaljm

Aç gidince yaramaz oluolar onu farkettim kuzum yok burdaki doktora dedim acil durumda erken doğumda ulasabilirmiyiz die kayitli bilgisayarda bilgilerim yine buda takip edio ama dedim şeker yükleme yine orda ama doğum planladigim gibi olursa tüp bebek doktorumda olcak ama bilgi Ler kayıtlı olmadan müdahale etmezler die buna gittim yine bide nst için de buna giderim die planliorum oda takip edio inşallah vaktinde gelir ama herşeyi düşünmek zorundayim bı buçuk saat dier hastane

Aynen canım uzaksa düşünmek lazım detayları hayırlısıyla vaktinde saatinde sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz. Tüp bebek olup normal doğum yapan var mı acaba

Aynen canım uzaksa düşünmek lazım detayları hayırlısıyla vaktinde saatinde sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimiz. Tüp bebek olup normal doğum yapan var mı acaba
Vardır canım ama genelde kıymetli bebekler die sezeryan oluo bu doktorda bilio tüp bebek olduğunu uygunsa normal desem hayır demicek ama inşallah herşey normal olur kendi doktoruma sezeryan olurum diorum sonrası ağrısı kesisi ama bebisler iyi olsun napalim

Aslında ikiside korkutuyor beni ama normal doğuma daha sıcak bakıyorum bende. Toparlanması daha kolay olur diye ama tabi zaman ne gösterecek bakalım

Benide ikisi korkutuyor günler yaklaştıkça stres oluyorum
Aynen canım ya insan ister istemez korkuyor o yüzden doğum kısmını düşünmemeye çalışıyorum bir de başkasının doğum hikayesine hiç bakma canım daha çok stres yaptırıyor. Her bebişin dünyaya gelişi farklı oluyor

Evet evet bakmıyorum dediğin gibi herkesin aynı olmuyor
Hayirlisi bakalim nasıl olucak

Aslında ikiside korkutuyor beni ama normal doğuma daha sıcak bakıyorum bende. Toparlanması daha kolay olur diye ama tabi zaman ne gösterecek bakalım
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende iki ihtimale göre plan yaptım normal doğum sonrası için daha iyi bakalım bebisler nasi gelmek isticek kuzum

Tureed Ssevincli maşallah kuzulara büyümüşler
Hepimiz için hangi doğum şekli hayırlı ise o olsun bende tırsıyorum ama bebeğim nasıl gelmek isterse öyle gelsin sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Benim kendi doktorumda sezeryan olursam girecek ben normalden biraz tırsıyorum diyince son zamanlar belli olur dedi ona göre ayarlama yapicaz belki benim yaş faktörü etkiler

Gunaydın kızlar bende kızlarını gorup geldim bızım kızlar buyumus 1650 gr 38 cm olmuslar ntsye 33 de baglıcam dedı doktor bu sefer gıttıgım de baglamadı hersey normal suları falan yerınde ama artık poz vermiyor benım kızlar zaten bı tanesi hıc gostermıyordu dıgerı de vermedi saolsun poz artık doktor zor yakalamak dedı ama cok guzel videosu var atılabılıyor mu buraya bıkmıyorum ama cok komıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…