Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Soramıyorum ki işte. Telefon açımıyorlar ki zaten perşembeye kadar sanırım kapalı imiş. İşten izin alacağım birde şimdi yapılmıyorsa sıkıntı olacak.
Aynen canım grevden dolayı çoğu yer çalışmıyor sağlık ocağındaki hemşirenin numarası yokmu. Net bilgi aldıktan sonra işten izin al canım yapmazlarsa boşa almış olursun

Gittim canım iyilerşükürler olsun 🤗🤗🤗😍herşey yolun da büyümüşler 😍😍bu sabah hareketlerini hissettim minik sipalar annelerini korkutmak istemiş 😀😀neyseki gördüm zaten normaldebugün kontrolüm vardı iyilermiş şükür 250 gram olmuşlar teyzesi😍💗💙4 nisan da çağırdı ayrıntılı ultrason yaptırılacak 🤗🤗😘😍
Maşallah canım bebisler iyiymiş her zaman hareket aynı olmuyor arada korkutuyorlar🤭 yaaaa 250 gram mı 🥰🥰🥰

Hiç sağlık ocağı ile uğraşmıcam canım. Özel bir labarotuvar var sordum oraya arayıp 100 TL 150 tl birşeymiş. Oraya gidip yaptıracağım. Birde 50 gram mı falan diye birşeyler sordular bana
Aç karına gitmeyi unutma canım bana doktorum 75lik yaptırmıştı elmalı olandan içtim rahatsız etmedi beni

İyi değil mi ya aldım ama sonradan emin olamadım. Normalde başka yerlerde de baktık 560 tl falandı aynı set. Tek tek baktığım da da 100 TL den aşağı 1 biberon yok. Yani dandik birşey de almayız.
Bu fiyata bu marka gayet iyi canım hemde set olarak normalde tek tek alsan daha pahalı

Ben bugün bile korktum bütün gün kıpır kipirdi akşamdan sonra hissetmedim panik oldum şimdi hissettim ee çocuk uyumucakmi hep bı tekme istiom 🤗🤗
Yerleri daraldıkça hareketler 20li haftalardaki gibi olmuyor daha çok uyuyorlar galiba 🤭 bende geçen normalden az hissettim tatlı ye sol tarafa yat göbüşü salla derken uykusundan uyandırdım yavrumu 😂😂

Yerleri daraldıkça hareketler 20li haftalardaki gibi olmuyor daha çok uyuyorlar galiba 🤭 bende geçen normalden az hissettim tatlı ye sol tarafa yat göbüşü salla derken uykusundan uyandırdım yavrumu 😂😂
Aynı ben akşamdan sonra ki halim kuzum zorla uyandırdım çocuğu 🤭🤭 minnak tekmeleri rahatlatıo bizide yarın burdaki hastaneye gidicem bakalım görüş günü benim kızlar 🤗🤗

Ben bugün bile korktum bütün gün kıpır kipirdi akşamdan sonra hissetmedim panik oldum şimdi hissettim ee çocuk uyumucakmi hep bı tekme istiom 🤗🤗
Kızlar buraya attığım videoda doktor demişti 28. Haftadan sonra falan bebek hareketleri daha sakin oluyormuş 😍 bazı çok hareketli olduğu günler de rahimde kendine uygun pozisyon arar diyor 😍
Ya ben çok merak ediyorum içeride neler yapıyor acaba 🤭
Tureed Tureed hadi bakalım oğluşunu gör de gel😍

Kızlar buraya attığım videoda doktor demişti 28. Haftadan sonra falan bebek hareketleri daha sakin oluyormuş 😍 bazı çok hareketli olduğu günler de rahimde kendine uygun pozisyon arar diyor 😍
Valla hic sakin değil 28 haftadan sonra 🤔🙈

Gördüm geldim şükür kuzum 600 Gr 29 cm olmuş ama inat etti foto için uğraştı doktor eli yüzünde karnımı sarstı uğraştı bu sefer de komple döndü popoyu 🤭🤭 inatçı çocum ama bide aç ti karnım sabah ondan çocuk hem yemek gelmio bide rahatsız ediosunhz beni demiştir 😂😂

Gördüm geldim şükür kuzum 600 Gr 29 cm olmuş ama inat etti foto için uğraştı doktor eli yüzünde karnımı sarstı uğraştı bu sefer de komple döndü popoyu 🤭🤭 inatçı çocum ama bide aç ti karnım sabah ondan çocuk hem yemek gelmio bide rahatsız ediosunhz beni demiştir 😂😂
Yok öyle beleşe görüntü 🤣🤣 bende 2 hafta sonra aç gideceğim valla neler olacak çok merak ediyorum 😁
Maşallah kerataya😍 sağlıkla büyüsün. Hallettin mi sen şimdi işleri bu gittiğin doktor mu yaptıracak doğumu

Ohh maşallah minnoşa 😍

Oo iyi almışsın canım 😍 ben hiç söylemeyim🙈

Yaa çok mu hareketli yerim onu 😍 hareket ettikçe bende mıncırıyorum karnımı🤣 doğduktan sonra da alışsın diyorum
Bu son aylarda ne kadar alırım bilmiyorum valla hareketli kuzum her geçen gün daha sert hissediyorsun

X