Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Normalde ayakta kalamayan ben haftasonu bebisler icin avm ye gidince bir can geldi bir yürüyorum ki hızlı hızlı 😂😂 esim tuttu otur illa diye , öyle güzel şeyler var ki hayal ettikçe insan yerinde duramıyor.
Ay ben de aynıyım. Tuvalete giderken üşenen ben AVM'de yorulsam da gezmek istiyorum😂 Ama dün doktorum 20 dk ayakta kalırsan sonra dinlen dedi. Ona göre hareket edecegim

Aaa ben de değiştireyim dedim. Bilemedim ki bende ya çok iyi bir marka aslında kötü ürün olmaz ama cam daha sağlıklı olur diye düşündüm.
Napayım değiştirmeyin mi ki?
Oh oh izne az kaldı ikimizinde. 1 mayısda raporuö başlayacak benimde. Ay valla yatalım artık ya yeter.
Bence değiştirme canım. Cam olmayan biberonlarda kullanılan malzemeyi araştırmıştım. Plastikten çok farklıymış ve zararsizmis

Evet canım çok şükür kafam da rahatladı. Bizim ramazanda yıkama ütüleme dahil her şeyi bitirmemiz gerek. Bayramda 30 haftalık oluyorum. Dün kontrole gittim. Bir ikiz hamile vardı. 39.haftada doguma gelmişti çok şaşırdım.
Oooh oh masallah boyle görünce duyunca seviniyorum. Insallah hepimiz görelim 37 38 leri 😇 darisi basimiza.

Ilayumut Ilayumut canım gittin mi doktora. Her şey yolundadır inşallah
Gittim canım iyilerşükürler olsun 🤗🤗🤗😍herşey yolun da büyümüşler 😍😍bu sabah hareketlerini hissettim minik sipalar annelerini korkutmak istemiş 😀😀neyseki gördüm zaten normaldebugün kontrolüm vardı iyilermiş şükür 250 gram olmuşlar teyzesi😍💗💙4 nisan da çağırdı ayrıntılı ultrason yaptırılacak 🤗🤗😘😍

2 tane aldin degil mi? Cok güzel benve güle güle kullan. Anne memesine en yakin biberon ve emzik ucu avent. Kolik bebekler içinde cok uygun olduğunu soylemislerdi.
Seti aldım işte. İçinde 2 büyük 2 küçük biberon 1 emzik birde fırça var. Ayrı olarak da yine avent ikili emzik aldım.

Bence yapılmaz canım. Şeker yüklemesi ileri bir kontrol olduğu için hastanelerde yapılır diye dusunuyorum
Hiç sağlık ocağı ile uğraşmıcam canım. Özel bir labarotuvar var sordum oraya arayıp 100 TL 150 tl birşeymiş. Oraya gidip yaptıracağım. Birde 50 gram mı falan diye birşeyler sordular bana

Gittim canım iyilerşükürler olsun 🤗🤗🤗😍herşey yolun da büyümüşler 😍😍bu sabah hareketlerini hissettim minik sipalar annelerini korkutmak istemiş 😀😀neyseki gördüm zaten normaldebugün kontrolüm vardı iyilermiş şükür 250 gram olmuşlar teyzesi😍💗💙4 nisan da çağırdı ayrıntılı ultrason yaptırılacak 🤗🤗😘😍
Oyy onların gramlarını severim😍😍 minik mercimekler. Tabi söz gelişi mercimek🤭
O haftalarda çok korkutuyorlar canım hareketler düzenli olmuyor gerçi hala korkutuyorlar da🤭

Şimdi gördüm ben bu cevabını. Dimi ama sonuçta zararlı bebek için böyle bir marka üretmez yani. Fiyat nasıl pahalı mı peki 400 tl ye aldım
Canım avent yanlış bilmiyorsam bu civarlarda. Ben de lansinoh bakıyorum. O da 300 civarı falan oluyor. Artık almışsın. Güle güle kullan. Marka zaten çok iyi. Emzikleri ben de avent aldim

Maşallah canım seninkiler de arkamızdan geliyor ne guzel😍

Hiç sağlık ocağı ile uğraşmıcam canım. Özel bir labarotuvar var sordum oraya arayıp 100 TL 150 tl birşeymiş. Oraya gidip yaptıracağım. Birde 50 gram mı falan diye birşeyler sordular bana
Evet şeker yuklemeyi 50, 75 ya da 100 Gr yapiyorlarmis. Bazı doktorlar önce 50 yaptırıp yüksek çıkarsa 100 yaptırıyormus. Bazıları da direkt sadece 75 yaptırıyormus. Sen istersen bir doktoruna yaz o ne kadar derse o gram yaptir

Yaaa cok iyiymis ben içinde 1 er adet var sanıyordum. Simdi netten baktimda en uygun 443 tl. Bende kaçırmadan alayim 🤗
İyi değil mi ya aldım ama sonradan emin olamadım. Normalde başka yerlerde de baktık 560 tl falandı aynı set. Tek tek baktığım da da 100 TL den aşağı 1 biberon yok. Yani dandik birşey de almayız.

Evet şeker yuklemeyi 50, 75 ya da 100 Gr yapiyorlarmis. Bazı doktorlar önce 50 yaptırıp yüksek çıkarsa 100 yaptırıyormus. Bazıları da direkt sadece 75 yaptırıyormus. Sen istersen bir doktoruna yaz o ne kadar derse o gram yaptir
Valla yazmış herhalde reçeteye ama okuyamadım ben aynen olmadı doktora sorarım ben yinede

İyi değil mi ya aldım ama sonradan emin olamadım. Normalde başka yerlerde de baktık 560 tl falandı aynı set. Tek tek baktığım da da 100 TL den aşağı 1 biberon yok. Yani dandik birşey de almayız.
Yok canim kesinlikle cok iyi yapmissin bende alicam. Dediğin gibi tek biberon zaten 100 tl . Cokta uyguna geliyor hatta.

X