Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım bu çarktan gelendemi gece 1 e kadar kullanılıyor her üründe geçerlimi
Urunlerın tepesinde cark urunu yazıyor canım onlarda gecerlı gece 1 e kadar olması lazım bu da
Aynen öyle canım biz burada konuşuyoruz endişelerimizi paylaşıyoruz ama beyler öyle değil çoğu duyguyu içinde yaşıyor. Bazen ondan tarafa döndüğümde korkuyor elimi kolumu çarparım diye 🤭
Hahaha demekkı herkez de aynıymıs benimkide oyle bazen dıyor hıc rahat uyuyamadım bazen cok kasılıyor 🤣🤣

Ayakta kalınca ya da biraz fazla iş yapınca bende de çok gerilme oluyor ya hemen uzanıyorm dün bir iki çekmece düzenledim az biraz iş yaptım akşam sanki kırk fırın ekmek pişirmiş gibi sızıp kaldım 🤣
Aynen canim tam olarak ben de öyleyim. Çok yattığımda da belim ağrıyor. Artık öyle böyle idare edeceğiz.☺️

Urunlerın tepesinde cark urunu yazıyor canım onlarda gecerlı gece 1 e kadar olması lazım bu da

Hahaha demekkı herkez de aynıymıs benimkide oyle bazen dıyor hıc rahat uyuyamadım bazen cok kasılıyor 🤣🤣
Evet gece 1 e kadarmış banada 50 lira indirim geldi bir bakayım pijamalara🤭

İyi akşamlar canlar..
Bugün işte inanılmaz yoğundu. Çok şükür 8 nisanda bitiyor artık. Sonrası Nisan sonu a kadar yıllık izin. 1 mayıs itibari ile 5 ay raporluyum inşallah..
Bebek alışveriş listesi videoları izliyorum. Dün ebebek e gittik. Öyle ıvırtı zıbırtı bakayım dedim.
Phılıps avent ın biberon setini aldım. 400 tl idi. Ama cam diye aldım değilmiş yaa.
Emzik, yumuşatıcı, biberon temizleyici, kulak pamuğu, oda kokusu, banyo süngeri, önlük,bol bol temizleme pamuğu falan aldım.
Göğüs pompası alacaktım ki görevli kız doğum yapınca almamı söyledi. Sütün az gelirse elektrikli alman lazım şimdi alma boşuna dedi.
Çok eksik var daha reflu yatavu nevresim bebek bakım ürünleri almam lazım.
Mustelanın pişik kremi yağı ve şampuanı öneriliyor. Oyle bir set alacağım.
1 takım pijama alındı. Lohusa için 3 lü set bakıyorum. Ama bulamadım daha..
Durumlar böyle işte
Rabbim iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım. Hepsini hepsini bende alicam daha 😂 bende iznimi 1 Nisana çektim, 6 haftalik iznim var. 15 mayistada dogum iznim başlıyor.
Bu arada biberonu cam almaman daha iyi olmus bence. Cam alanlardan cok fazla yaralanma olayi duydum Allah korusun. Cok cok yakin arkadaşimin basina gelmişti.

Kızlar dün ben de kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda. İdari iznime 2 hafta vardı ama ani bir kararla 2 hafta için de rapor aldım. Artık evdeyim. Bundan sonra sakin sakin hazırlıklarımi tamamlamak istiyorum.
Ooh nasil rahatlamışsindir . Benimde son 2 hafta inşallah Nisan 1 de çıkıyorum izne. Rahat rahat bebislere ciciler alirsin ne güzel. Agirlasinca gezip alamayiz.
Dün ikizleri olan bir arkadaşımla konuştum 30 a kadar herseyi al dedi .30 dan sonra hep yat dedi. Kendisi öyle yapmış 37. Haftada dogum yapmış maşallah

Hahaha bende sen gibiydim canım alacam diyip her aksam vazgecıyordum ya beden kalmıyordu yada diyordum o daha mı iyi derken en son lc waıkıkden aldım ben kumaslarından memnun kaldım tavsiye ederim kızlar

Hahaha bıde beni gorsenız koca gobegım le adım atmaya usenıyorum🤣herseyı eşimden istiyorum ama bebeklerle ilgili bısey olunca da hareketlenıyorum 🤣Vala cok guzel telaslar
Normalde ayakta kalamayan ben haftasonu bebisler icin avm ye gidince bir can geldi bir yürüyorum ki hızlı hızlı 😂😂 esim tuttu otur illa diye , öyle güzel şeyler var ki hayal ettikçe insan yerinde duramıyor.

Rabbim iyi günlerde kullanmak nasip etsin canım. Hepsini hepsini bende alicam daha 😂 bende iznimi 1 Nisana çektim, 6 haftalik iznim var. 15 mayistada dogum iznim başlıyor.
Bu arada biberonu cam almaman daha iyi olmus bence. Cam alanlardan cok fazla yaralanma olayi duydum Allah korusun. Cok cok yakin arkadaşimin basina gelmişti.
Aaa ben de değiştireyim dedim. Bilemedim ki bende ya çok iyi bir marka aslında kötü ürün olmaz ama cam daha sağlıklı olur diye düşündüm.
Napayım değiştirmeyin mi ki?
Oh oh izne az kaldı ikimizinde. 1 mayısda raporuö başlayacak benimde. Ay valla yatalım artık ya yeter.

Aaa ben de değiştireyim dedim. Bilemedim ki bende ya çok iyi bir marka aslında kötü ürün olmaz ama cam daha sağlıklı olur diye düşündüm.
Napayım değiştirmeyin mi ki?
Oh oh izne az kaldı ikimizinde. 1 mayısda raporuö başlayacak benimde. Ay valla yatalım artık ya yeter.
Ya öyle korkuyorum ki ben camdan 🙄 genelde çocuklar vuruyor yada elinde biberon koşuyor, biberonla yürüyor. Cam 6 aydan sonra uygun değil diye düşünüyorum kendi adima. 🤔

Şeker yüklemesi sağlık ocağında yapılıyormu aç olman lazım onun için sağlık ocağına sor istersen ben hastanede yaptırdım
Soramıyorum ki işte. Telefon açımıyorlar ki zaten perşembeye kadar sanırım kapalı imiş. İşten izin alacağım birde şimdi yapılmıyorsa sıkıntı olacak.

Ya öyle korkuyorum ki ben camdan 🙄 genelde çocuklar vuruyor yada elinde biberon koşuyor, biberonla yürüyor. Cam 6 aydan sonra uygun değil diye düşünüyorum kendi adima. 🤔
İşte bu seti aldım canım ben. Bu marka iyi deniliyor çünkü.

Eklentiler

• Screenshot_20220315_173340_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220315_173340_com.android.chrome.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 26
İyi akşamlar canlar..
Bugün işte inanılmaz yoğundu. Çok şükür 8 nisanda bitiyor artık. Sonrası Nisan sonu a kadar yıllık izin. 1 mayıs itibari ile 5 ay raporluyum inşallah..
Bebek alışveriş listesi videoları izliyorum. Dün ebebek e gittik. Öyle ıvırtı zıbırtı bakayım dedim.
Phılıps avent ın biberon setini aldım. 400 tl idi. Ama cam diye aldım değilmiş yaa.
Emzik, yumuşatıcı, biberon temizleyici, kulak pamuğu, oda kokusu, banyo süngeri, önlük,bol bol temizleme pamuğu falan aldım.
Göğüs pompası alacaktım ki görevli kız doğum yapınca almamı söyledi. Sütün az gelirse elektrikli alman lazım şimdi alma boşuna dedi.
Çok eksik var daha reflu yatavu nevresim bebek bakım ürünleri almam lazım.
Mustelanın pişik kremi yağı ve şampuanı öneriliyor. Oyle bir set alacağım.
1 takım pijama alındı. Lohusa için 3 lü set bakıyorum. Ama bulamadım daha..
Durumlar böyle işte
Ay sen yazınca daha ne çok eksik varmış dedim. Ben biberonu cam almayacağım. Şampuanları ben de mustela düşünüyorum. Göğüs pompası weewell elektrikli aldım. Lohusa için 1 gecelik sabahlık takımı aldım. 2 takım da evde önden düğmeli pijama takımim var. Yeter diye düşünüyorum. Sen de hepsini güzel günlerde kullan canım💞

Senin de izin belli oldu. Çok şükür canım. Artık dinlenmeye geçmek lazim

Ooh nasil rahatlamışsindir . Benimde son 2 hafta inşallah Nisan 1 de çıkıyorum izne. Rahat rahat bebislere ciciler alirsin ne güzel. Agirlasinca gezip alamayiz.
Dün ikizleri olan bir arkadaşımla konuştum 30 a kadar herseyi al dedi .30 dan sonra hep yat dedi. Kendisi öyle yapmış 37. Haftada dogum yapmış maşallah
Evet canım çok şükür kafam da rahatladı. Bizim ramazanda yıkama ütüleme dahil her şeyi bitirmemiz gerek. Bayramda 30 haftalık oluyorum. Dün kontrole gittim. Bir ikiz hamile vardı. 39.haftada doguma gelmişti çok şaşırdım.

X