- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.861
Kuzular nasıl canım sende görmüşsün.Kızlar dün ben de kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda. İdari iznime 2 hafta vardı ama ani bir kararla 2 hafta için de rapor aldım. Artık evdeyim. Bundan sonra sakin sakin hazırlıklarımi tamamlamak istiyorum.
Oh oh maşallah maşallah canımKızlar dün ben de kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda. İdari iznime 2 hafta vardı ama ani bir kararla 2 hafta için de rapor aldım. Artık evdeyim. Bundan sonra sakin sakin hazırlıklarımi tamamlamak istiyorum.
Çok şükür gördüm canımMaşallah canım gördün oglusu
Ayyyy nstlere geçişler başladı yani
Valla aynen öyleBen favorilere ekliyorum vazgeçiyorum lcw düşünüyorum orda da aynısını yapıyorum vazgeçiyorumilla dokunup görmem lazım eşim diyor beğendiklerini sipariş ver gelir bakarsın beğenmezsen geri iade onada bi fırsat bulamadım bu ara oda işlerinden sakin kafayla oturup bakmam lazım
Ohh çok şükür dinlenirsin bol bol ❤Kızlar dün ben de kontrole gittim. Çok şükür her şey yolunda. İdari iznime 2 hafta vardı ama ani bir kararla 2 hafta için de rapor aldım. Artık evdeyim. Bundan sonra sakin sakin hazırlıklarımi tamamlamak istiyorum.
İyiler canım çok şükür. Erkek 515gr kız 542gr olmuş. Rahim ağzı da kapalı, uzunluk da iyi dedi. Mide yanmam için mide koruyucu verdi. Bundan sonra dinlenme moduna geç. Yarım saat ayakta kalırsan oturup dinlen, evde süpürge falan yapma kendini yormadan yemeğini falan yap dedi. Ben de direkt AVM'ye gidebilir miyim dedimKuzular nasıl canım sende görmüşsün.
Rahat rahat hazırlıklarını yaparsın Canım Allah kolaylık versin
Aldım canim haftaya çarşambaÇok şükür gördüm canım
Sen randevu alabildin mi
Aynen canim geçen hafta kar da yağdı gerçekten zorlandım. Bir de artık uzanma ihtiyacı hissediyorum okulda maalesef olmuyor. Vicdanen de rahatsız oluyordum. Sanki bebekleri yoruyormusum gibi geliyordu. Şimdi kafam daha rahatOh oh maşallah maşallah canımçok iyi yapmışsın evde daha rahat geçer sürecin
Ben de trendyoldan tek alt almıştım. Bir iki de büyük alt pijamam vardı onlarla idare ediyorum. Ama hamile alt iyi oluyor gercektenValla aynen öylebende ekleyip siliyorum sadece bir tane hamile pijaması aldım onunda altından çok memnunum tüm dötüm göbeğim içine girdi rahatça
Aynen canim artık dinleneyimOhh çok şükür dinlenirsin bol bol ❤
Ayakta kalınca ya da biraz fazla iş yapınca bende de çok gerilme oluyor ya hemen uzanıyorm dün bir iki çekmece düzenledim az biraz iş yaptım akşam sanki kırk fırın ekmek pişirmiş gibi sızıp kaldımAynen canim geçen hafta kar da yağdı gerçekten zorlandım. Bir de artık uzanma ihtiyacı hissediyorum okulda maalesef olmuyor. Vicdanen de rahatsız oluyordum. Sanki bebekleri yoruyormusum gibi geliyordu. Şimdi kafam daha rahat
Hahaha bende sen gibiydim canım alacam diyip her aksam vazgecıyordum ya beden kalmıyordu yada diyordum o daha mı iyi derken en son lc waıkıkden aldım ben kumaslarından memnun kaldım tavsiye ederim kızlarBen favorilere ekliyorum vazgeçiyorum lcw düşünüyorum orda da aynısını yapıyorum vazgeçiyorumilla dokunup görmem lazım eşim diyor beğendiklerini sipariş ver gelir bakarsın beğenmezsen geri iade onada bi fırsat bulamadım bu ara oda işlerinden sakin kafayla oturup bakmam lazım
Hahaha bıde beni gorsenız koca gobegım le adım atmaya usenıyorumAyakta kalınca ya da biraz fazla iş yapınca bende de çok gerilme oluyor ya hemen uzanıyorm dün bir iki çekmece düzenledim az biraz iş yaptım akşam sanki kırk fırın ekmek pişirmiş gibi sızıp kaldım
Bende akşam sitem ediyordum eller hamile kalır kocası meyvesini soyar getirir bende işte garip garip belim ağrısada işimi yapayım falan diyorumHahaha bende sen gibiydim canım alacam diyip her aksam vazgecıyordum ya beden kalmıyordu yada diyordum o daha mı iyi derken en son lc waıkıkden aldım ben kumaslarından memnun kaldım tavsiye ederim kızlar
Hahaha bıde beni gorsenız koca gobegım le adım atmaya usenıyorumherseyı eşimden istiyorum ama bebeklerle ilgili bısey olunca da hareketlenıyorum Vala cok guzel telaslar
Hahaha Vala canım biz bebekleri tasıyoz da onların yuku daha agır Vala bazen uzuluyorum tup bebekten beri boyle diken ustundeler ilk bastan beri ama sonra bısey yaptırırken unutuyorumBende akşam sitem ediyordum eller hamile kalır kocası meyvesini soyar getirir bende işte garip garip belim ağrısada işimi yapayım falan diyorumya adamlara nazlanması ayrı zevkli oluyor
Maşallah maşallah büyümüş fındıklarİyiler canım çok şükür. Erkek 515gr kız 542gr olmuş. Rahim ağzı da kapalı, uzunluk da iyi dedi. Mide yanmam için mide koruyucu verdi. Bundan sonra dinlenme moduna geç. Yarım saat ayakta kalırsan oturup dinlen, evde süpürge falan yapma kendini yormadan yemeğini falan yap dedi. Ben de direkt AVM'ye gidebilir miyim dedimGit ama biraz yürü biraz dinlen saatlerce de kalma dedi. Öyle yani çok şükür her şey yolunda.
İlk önceliğim benimde lcw ama dediğin gibi beden kalmıyor denk geliriz artıkHahaha bende sen gibiydim canım alacam diyip her aksam vazgecıyordum ya beden kalmıyordu yada diyordum o daha mı iyi derken en son lc waıkıkden aldım ben kumaslarından memnun kaldım tavsiye ederim kızlar
Hahaha bıde beni gorsenız koca gobegım le adım atmaya usenıyorumherseyı eşimden istiyorum ama bebeklerle ilgili bısey olunca da hareketlenıyorum Vala cok guzel telaslar
Canım bu çarktan gelendemi gece 1 e kadar kullanılıyor her üründe geçerlimiKızlar lc waıkıye cark var bugun de 250 TL ye 50 TL verdı kullanmak isteyen olursa kodu yollayabılırım
Bugün yine var canım demin çevirdim bu defa da 350 TL üzerine 75 TL indirim geldiCanım bu çarktan gelendemi gece 1 e kadar kullanılıyor her üründe geçerlimi
Aynen öyle canım biz burada konuşuyoruz endişelerimizi paylaşıyoruz ama beyler öyle değil çoğu duyguyu içinde yaşıyor. Bazen ondan tarafa döndüğümde korkuyor elimi kolumu çarparım diyeHahaha Vala canım biz bebekleri tasıyoz da onların yuku daha agır Vala bazen uzuluyorum tup bebekten beri boyle diken ustundeler ilk bastan beri ama sonra bısey yaptırırken unutuyorum