- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.841
Evet şans işi öle yap kuzum ben şimdi bı tane aldım ben kendime tayt bile alamadım henüz nette bedenlerine emin olamıyorum ama artık almam lazım kendi bedenime göre mi Alcam gecelik esortman felan da görmeden olmucak kilo alioz bedenimizi bilmioz bakalım hep bitti Diom liste farklı bişe gelio aklimaYa ben kendi yatağımız için kapitoneli Alez almıştım hiç sevmiyorum onu bi çocuk yatırsak çiş yapsa hemen çıkıyorama netten ucuz bişey aldım o daha iyi çıktı o yüzden bundan da sipariş veresim var iki tane dönüşümlü olarak kullanırım
Kendimiz için başlasak olabilir aslında havalar açılsın ben gitmeyi düşünüyorum mağazaya. Eşofman takımı için falan
Allah razı olsun canim benimRabbim ikinizin de gücünü kuvvetini artırsın canım. Paşamız sağlıkla büyümeye devam etsin. Çok şükür her şeyi yolunda. İyi düşünmüşsün canım çarşamba girersin yanına ikinize de iyi gelir
Maşallah maşallah canımKızlar bugün kontrole gittik çok şükür hersey yolunda❤
Nts başlayabiliriz artik dedi ağrım sancım kasilmam yok dedim o zaman bidahaki kontrolde olsada olmasada bi bakalim dedi
Canımsın Allah razı olsun sağlıklı haberlerimiz daim olsun insallahh,Maşallah canım hep iyi haberlerini alalım mucizemizino senin geldiğini hisseder annesi Rabbim sana sabır güç kuvvet versin arkadaşım kavuşacaksınız hayırlısı ile onun o minnak kalbini severim ben bal paşa ❤❤
Amin canim inşallahMaşallah maşallah canımsağlıkla büyüsün
Aynen canım ya netten güvenemiyorum bedenime hadi üst bi şekilde olur da altı dar geldi mi bir işe yaramaz. Dediğin gibi en iyisi görüp deneyip almakEvet şans işi öle yap kuzum ben şimdi bı tane aldım ben kendime tayt bile alamadım henüz nette bedenlerine emin olamıyorum ama artık almam lazım kendi bedenime göre mi Alcam gecelik esortman felan da görmeden olmucak kilo alioz bedenimizi bilmioz bakalım hep bitti Diom liste farklı bişe gelio aklima
Al canım yorumlar iyiyse bakarsın beğenmezsen iade yaparsınLADYNİL Sıvı Geçirmez Yatak Koruyucu Bebek Alez Gri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LADYNİL Sıvı Geçirmez Yatak Koruyucu Bebek Alez Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alez demişken biraz baktım da şu nasıl ki yorumlar iyi diyor alsam mı acaba kızlar
Güle güle kullanın canım. Bende daha kendime bisey almadım ramazan gelmeden halletmem lazımCanım bende alez aldım kargoda daha gelmedi moje yatak koruyucu bakalım nasi çıkacak görmeden aldım bazı seleri her dakika cikamiom die ama sürekli aklıma yeni bişe gelio cantasini emzirme yastığını aldım kendime bişe almadım henüz ama
Bazen ucuz şeyler daha iyi oluyor şansYa ben kendi yatağımız için kapitoneli Alez almıştım hiç sevmiyorum onu bi çocuk yatırsak çiş yapsa hemen çıkıyorama netten ucuz bişey aldım o daha iyi çıktı o yüzden bundan da sipariş veresim var iki tane dönüşümlü olarak kullanırım
Kendimiz için başlasak olabilir aslında havalar açılsın ben gitmeyi düşünüyorum mağazaya. Eşofman takımı için falan
Şimdi ki attığımı alayım diyorum ölçüler 70*140 biz park yatak alırsan en fazla 70*120 olur. Rahatça kullanırım diye düşünüyorum nede olsa 3 4 yaşa kadar o yatakta yatacak nasipseYatak örtüsü dediği kesin alt açma gibidir onun yerine alez daha mantıklı ben onuda almadım ilerleyen zamanlarda alırım.
Hayırlısı canım aynen plan yapınca bisey çıkıyor kalıyor en güzeli bir anda gidip almak
Maşallah canım gördün oglusuKızlar bugün kontrole gittik çok şükür hersey yolunda❤
Nts başlayabiliriz artik dedi ağrım sancım kasilmam yok dedim o zaman bidahaki kontrolde olsada olmasada bi bakalim dedi
Aminnnnnnnnn kardeşimTeyzosları bizim odamız geldi aşk yaşıyorumsağlıkla zamanında da kucağıma alıp içinde yatırdığım günleri de görürüm inşallah
Oy yerim ben paşayı sağ salim gelsin eve hepsi olur annesi. Ama evet liste yapman lazımBenim ortada daha hiçbir şey yokhepsi birden alınacak sanırım liste yapmam lazım hep 30 hafta olalım öyle alacağım diyordum iki hastane çıkışı 1 katlamalı küvet vardı o kadar hala öyleyiz elektrikli süt sağma makinası var weewell aldım ikili tavsiye ederim indirimdeyken aldım.350 TL babymall de birde bol bol süt poşeti bez ve ıslak mendil alıyoruz
Saol canım bakalım aklımda modelde yok çok süslü bişe de istemiorum aldikca gösterelim fikir olsun kuzumAl canım yorumlar iyiyse bakarsın beğenmezsen iade yaparsın
Güle güle kullanın canım. Bende daha kendime bisey almadım ramazan gelmeden halletmem lazım
Bazen ucuz şeyler daha iyi oluyor şans
Bol bol sütün olsun paşaya şifa olsun inşallahBenim ortada daha hiçbir şey yokhepsi birden alınacak sanırım liste yapmam lazım hep 30 hafta olalım öyle alacağım diyordum iki hastane çıkışı 1 katlamalı küvet vardı o kadar hala öyleyiz elektrikli süt sağma makinası var weewell aldım ikili tavsiye ederim indirimdeyken aldım.350 TL babymall de birde bol bol süt poşeti bez ve ıslak mendil alıyoruz
Ben de gördüm canım. Almayı düşünüyorumKızlar haftaya salı bime alt açma örtüsü geliyor burdan alan olmusmuydu nasıldı ben ebebekden aldım ama ondan da alsam diyorum uygunda
Aynen canım kullanırsınŞimdi ki attığımı alayım diyorum ölçüler 70*140 biz park yatak alırsan en fazla 70*120 olur. Rahatça kullanırım diye düşünüyorum nede olsa 3 4 yaşa kadar o yatakta yatacak nasipse
Bende süslü bisey istemiyorum evet aldiklarimizi paylaşalım fikir olur yada düşündüklerimiziSaol canım bakalım aklımda modelde yok çok süslü bişe de istemiorum aldikca gösterelim fikir olsun kuzum
Trendyol da indirim var ama bakmadım pijama takımlarına orayı bi kontrol edelim bakalımAynen canım kullanırsın
Bende süslü bisey istemiyorum evet aldiklarimizi paylaşalım fikir olur yada düşündüklerimizi
Kalırsa bende alıcam canımBen de gördüm canım. Almayı düşünüyorum
Ben favorilere ekliyorum vazgeçiyorum lcw düşünüyorum orda da aynısını yapıyorum vazgeçiyorumTrendyol da indirim var ama bakmadım pijama takımlarına orayı bi kontrol edelim bakalım