Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet şans işi öle yap kuzum ben şimdi bı tane aldım ben kendime tayt bile alamadım henüz nette bedenlerine emin olamıyorum ama artık almam lazım kendi bedenime göre mi Alcam gecelik esortman felan da görmeden olmucak kilo alioz bedenimizi bilmioz bakalım hep bitti Diom liste farklı bişe gelio aklima

Allah razı olsun canim benim amiinnn inşallah

Canımsın Allah razı olsun sağlıklı haberlerimiz daim olsun insallahh,

Aynen canım ya netten güvenemiyorum bedenime hadi üst bi şekilde olur da altı dar geldi mi bir işe yaramaz. Dediğin gibi en iyisi görüp deneyip almak

Al canım yorumlar iyiyse bakarsın beğenmezsen iade yaparsın
Güle güle kullanın canım. Bende daha kendime bisey almadım ramazan gelmeden halletmem lazım
Bazen ucuz şeyler daha iyi oluyor şans

Şimdi ki attığımı alayım diyorum ölçüler 70*140 biz park yatak alırsan en fazla 70*120 olur. Rahatça kullanırım diye düşünüyorum nede olsa 3 4 yaşa kadar o yatakta yatacak nasipse

Kızlar bugün kontrole gittik çok şükür hersey yolunda
Nts başlayabiliriz artik dedi ağrım sancım kasilmam yok dedim o zaman bidahaki kontrolde olsada olmasada bi bakalim dedi
Maşallah canım gördün oglusu
Ayyyy nstlere geçişler başladı yani

Benim ortada daha hiçbir şey yok hepsi birden alınacak sanırım liste yapmam lazım hep 30 hafta olalım öyle alacağım diyordum iki hastane çıkışı 1 katlamalı küvet vardı o kadar hala öyleyiz elektrikli süt sağma makinası var weewell aldım ikili tavsiye ederim indirimdeyken aldım.350 TL babymall de birde bol bol süt poşeti bez ve ıslak mendil alıyoruz

Oy yerim ben paşayı sağ salim gelsin eve hepsi olur annesi. Ama evet liste yapman lazım

Al canım yorumlar iyiyse bakarsın beğenmezsen iade yaparsın

Güle güle kullanın canım. Bende daha kendime bisey almadım ramazan gelmeden halletmem lazım

Bazen ucuz şeyler daha iyi oluyor şans
Saol canım bakalım aklımda modelde yok çok süslü bişe de istemiorum aldikca gösterelim fikir olsun kuzum

Bol bol sütün olsun paşaya şifa olsun inşallah ❤ alırsın canım sende yavaş yavaş

Şimdi ki attığımı alayım diyorum ölçüler 70*140 biz park yatak alırsan en fazla 70*120 olur. Rahatça kullanırım diye düşünüyorum nede olsa 3 4 yaşa kadar o yatakta yatacak nasipse
Aynen canım kullanırsın
Saol canım bakalım aklımda modelde yok çok süslü bişe de istemiorum aldikca gösterelim fikir olsun kuzum
Bende süslü bisey istemiyorum evet aldiklarimizi paylaşalım fikir olur yada düşündüklerimizi

Trendyol da indirim var ama bakmadım pijama takımlarına orayı bi kontrol edelim bakalım
Ben favorilere ekliyorum vazgeçiyorum lcw düşünüyorum orda da aynısını yapıyorum vazgeçiyorum illa dokunup görmem lazım eşim diyor beğendiklerini sipariş ver gelir bakarsın beğenmezsen geri iade onada bi fırsat bulamadım bu ara oda işlerinden sakin kafayla oturup bakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…