Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Maşallah canım hep iyi haberlerini alalım mucizemizin o senin geldiğini hisseder annesi Rabbim sana sabır güç kuvvet versin arkadaşım kavuşacaksınız hayırlısı ile onun o minnak kalbini severim ben bal paşa ❤❤

Az kaldı iznine canım. Aldıklarını güle güle kullansın prensesler sağlıkla inşallah eksik hiç bitmiyor bende diyorum dolabını yerlestireyim bakalım daha ne eksikler çıkacak elbise askısı kirli sepeti aklımdaki eksikler ben şampuan krem losyon olarak sebamed aldım canım

Birde oyuncak sepeti bulmak lazım

Çekmeceli olan oyuncak sepetleri varya canım ben ondan düşünüyorum tek sepet yerine böyle olursa daha düzenli olur diye şuan onu dolduracak oyuncağı yok
Ayy evet seninkinin odası da var en mantıklısı o. Bende bayılıyorum onlara biz şimdilik bi sepet falan alırız
Bizim baya oyuncak var ya ilk arabasını bile aldık. Şu e bebek indiriminden. Yatacak beşiği yok ama oyuncaklar hazır

Oda olmasa tek sepet en mantıklısı bizimde ilk arabası var kumandalı bi kaçta kitabı oyuncak işine daha girmedik
Sağlıkla oynasın paşa oyuncakları bile varmış teyze balının beşiğe karar vermedin mi canım

Kızlar haftaya salı bime alt açma örtüsü geliyor burdan alan olmusmuydu nasıldı ben ebebekden aldım ama ondan da alsam diyorum uygunda
Ya sorma bi geldiğinde 12-13 TL idi hemen nasıl artmış fiyatı. Ben almadım ama diğer topikte yazmışlar iyi diyorlardı bir iki paket almak lazım deneme amaçlı

Amin canım cümlemizin inşallah o güzel günleri de paylaşmak nasip olsun burada
Gidemedik kuzum kar kış fena yine

Ya sorma bi geldiğinde 12-13 TL idi hemen nasıl artmış fiyatı. Ben almadım ama diğer topikte yazmışlar iyi diyorlardı bir iki paket almak lazım deneme amaçlı
Bende bunu yazdıktan sonra diğer topiğe baktım orda da konuşulmuş iyi diyorlar alayım 2 paket tabi gidebilirsem dursun zararı olmaz

Amin canım cümlemizin inşallah o güzel günleri de paylaşmak nasip olsun burada
Gidemedik kuzum kar kış fena yine
Amin inşallah canım
Hava kötüyse çıkma canım internetten getittir baktın begenmedin iade yaparsın gerçi daha zaman var görerek alırsın içine siner

Bende bunu yazdıktan sonra diğer topiğe baktım orda da konuşulmuş iyi diyorlar alayım 2 paket tabi gidebilirsem dursun zararı olmaz
Aynen canım kullanırız illa ki. Hatta Alez almadım ben daha yatağına da sereriz. Aslında sleepy nin falan yatak örtüsü var ama nedir o hiç bilmiyorum geçen nette gördüm indirimdeydi. Oda böyle tek kullanımlık bir şey galiba ama alez daha mantıklı sanki
Amin inşallah canım
Hava kötüyse çıkma canım internetten getittir baktın begenmedin iade yaparsın gerçi daha zaman var görerek alırsın içine siner
Ben artık şu hafta gideyim demicem ne zaman desem kar fırtına o yüzden nasip dedim sustum

Canım bende alez aldım kargoda daha gelmedi moje yatak koruyucu bakalım nasi çıkacak görmeden aldım bazı seleri her dakika cikamiom die ama sürekli aklıma yeni bişe gelio cantasini emzirme yastığını aldım kendime bişe almadım henüz ama

Ya ben kendi yatağımız için kapitoneli Alez almıştım hiç sevmiyorum onu bi çocuk yatırsak çiş yapsa hemen çıkıyor ama netten ucuz bişey aldım o daha iyi çıktı o yüzden bundan da sipariş veresim var iki tane dönüşümlü olarak kullanırım
Kendimiz için başlasak olabilir aslında havalar açılsın ben gitmeyi düşünüyorum mağazaya. Eşofman takımı için falan

Yatak örtüsü dediği kesin alt açma gibidir onun yerine alez daha mantıklı ben onuda almadım ilerleyen zamanlarda alırım.
Hayırlısı canım aynen plan yapınca bisey çıkıyor kalıyor en güzeli bir anda gidip almak

Aminnn canım benimmm inan tüm yaşama gücüm nefesim herşeyim o diğer bebeğimin üzüntüsünü bile yaşayamadım normalde çok hassas biriyimdir ama evladım için her anımı gülerek geçirmeye çalışıyorum herşey oğlum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…