- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #5.821
Yaagüle güle kullansın minnak öyle oluyor ya bir şeyler aldıkça sabırsızlanıyor insan
Teşekkür ederiz teyzeleri Amin inşallahYaaa yerim onu ben odası gelmiş paşamızın sağlıkla büyüsün yatağında inşallah ❤
Maşallah canım hep iyi haberlerini alalım mucizemizinHayırlı akşamlar canlarım bugün 4 ile 5 arası hastaneye gittim Dr ile görüştük durumu iyi stabil uzun bir süreç bekliyor dedi Dr hemşiresi ne sordum uyuyor dedi bırakıp gelmek çok zor oluyor kapıda yatıp kalkasim var yoğun bakımda çalışan bile olmak istiyorum oraya girip çıkıyorlar hemsiresiyle el ele tutustup ne olur camına degermsiin geldiğimi bilsin dedim yoğun bakımın kapısından konuştum yavrumla.buradayim geldim annem dedim yarın covid testi verip Çarşamba ya ona gireyim diyorum hissetsin bnei
Az kaldı iznine canım. Aldıklarını güle güle kullansın prensesler sağlıkla inşallahİyi akşamlar canlar..
Bugün işte inanılmaz yoğundu. Çok şükür 8 nisanda bitiyor artık. Sonrası Nisan sonu a kadar yıllık izin. 1 mayıs itibari ile 5 ay raporluyum inşallah..
Bebek alışveriş listesi videoları izliyorum. Dün ebebek e gittik. Öyle ıvırtı zıbırtı bakayım dedim.
Phılıps avent ın biberon setini aldım. 400 tl idi. Ama cam diye aldım değilmiş yaa.
Emzik, yumuşatıcı, biberon temizleyici, kulak pamuğu, oda kokusu, banyo süngeri, önlük,bol bol temizleme pamuğu falan aldım.
Göğüs pompası alacaktım ki görevli kız doğum yapınca almamı söyledi. Sütün az gelirse elektrikli alman lazım şimdi alma boşuna dedi.
Çok eksik var daha reflu yatavu nevresim bebek bakım ürünleri almam lazım.
Mustelanın pişik kremi yağı ve şampuanı öneriliyor. Oyle bir set alacağım.
1 takım pijama alındı. Lohusa için 3 lü set bakıyorum. Ama bulamadım daha..
Durumlar böyle işte
Birde oyuncak sepeti bulmak lazımAz kaldı iznine canım. Aldıklarını güle güle kullansın prensesler sağlıkla inşallaheksik hiç bitmiyor bende diyorum dolabını yerlestireyim bakalım daha ne eksikler çıkacak elbise askısı kirli sepeti aklımdaki eksikler ben şampuan krem losyon olarak sebamed aldım canım
Çekmeceli olan oyuncak sepetleri varya canım ben ondan düşünüyorum tek sepet yerine böyle olursa daha düzenli olur diye şuan onu dolduracak oyuncağı yokBirde oyuncak sepeti bulmak lazım
Ayy evet seninkinin odası da var en mantıklısı o. Bende bayılıyorum onlaraÇekmeceli olan oyuncak sepetleri varya canım ben ondan düşünüyorum tek sepet yerine böyle olursa daha düzenli olur diye şuan onu dolduracak oyuncağı yok
Oda olmasa tek sepet en mantıklısıAyy evet seninkinin odası da var en mantıklısı o. Bende bayılıyorum onlarabiz şimdilik bi sepet falan alırız
Bizim baya oyuncak var yailk arabasını bile aldık. Şu e bebek indiriminden. Yatacak beşiği yok ama oyuncaklar hazır
Ya sorma bi geldiğinde 12-13 TL idi hemen nasıl artmış fiyatı. Ben almadım ama diğer topikte yazmışlar iyi diyorlardı bir iki paket almak lazım deneme amaçlıKızlar haftaya salı bime alt açma örtüsü geliyor burdan alan olmusmuydu nasıldı ben ebebekden aldım ama ondan da alsam diyorum uygunda
Amin canım cümlemizin inşallahOda olmasa tek sepet en mantıklısıbizimde ilk arabası var kumandalı bi kaçta kitabı oyuncak işine daha girmedik
Sağlıkla oynasın paşa oyuncakları bile varmış teyze balınınbeşiğe karar vermedin mi canım
Bende bunu yazdıktan sonra diğer topiğe baktım orda da konuşulmuş iyi diyorlar alayım 2 paket tabi gidebilirsem dursun zararı olmazYa sorma bi geldiğinde 12-13 TL idi hemen nasıl artmış fiyatı. Ben almadım ama diğer topikte yazmışlar iyi diyorlardı bir iki paket almak lazım deneme amaçlı
Amin inşallah canımAmin canım cümlemizin inşallaho güzel günleri de paylaşmak nasip olsun burada
Gidemedik kuzum kar kış fena yine
Aynen canım kullanırız illa ki. Hatta Alez almadım ben daha yatağına da sereriz. Aslında sleepy nin falan yatak örtüsü var ama nedir o hiç bilmiyorum geçen nette gördüm indirimdeydi. Oda böyle tek kullanımlık bir şey galiba ama alez daha mantıklı sankiBende bunu yazdıktan sonra diğer topiğe baktım orda da konuşulmuş iyi diyorlar alayım 2 paket tabi gidebilirsem dursun zararı olmaz
Ben artık şu hafta gideyim demicemAmin inşallah canım
Hava kötüyse çıkma canım internetten getittir baktın begenmedin iade yaparsın gerçi daha zaman var görerek alırsın içine siner
Canım bende alez aldım kargoda daha gelmedi moje yatak koruyucu bakalım nasi çıkacak görmeden aldım bazı seleri her dakika cikamiom die ama sürekli aklıma yeni bişe gelio cantasini emzirme yastığını aldım kendime bişe almadım henüz amaLADYNİL Sıvı Geçirmez Yatak Koruyucu Bebek Alez Gri Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LADYNİL Sıvı Geçirmez Yatak Koruyucu Bebek Alez Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alez demişken biraz baktım da şu nasıl ki yorumlar iyi diyor alsam mı acaba kızlar
Ya ben kendi yatağımız için kapitoneli Alez almıştım hiç sevmiyorum onu bi çocuk yatırsak çiş yapsa hemen çıkıyorCanım bende alez aldım kargoda daha gelmedi moje yatak koruyucu bakalım nasi çıkacak görmeden aldım bazı seleri her dakika cikamiom die ama sürekli aklıma yeni bişe gelio cantasini emzirme yastığını aldım kendime bişe almadım henüz ama
Yatak örtüsü dediği kesin alt açma gibidir onun yerine alez daha mantıklı ben onuda almadım ilerleyen zamanlarda alırım.Aynen canım kullanırız illa ki. Hatta Alez almadım ben daha yatağına da sereriz. Aslında sleepy nin falan yatak örtüsü var ama nedir o hiç bilmiyorum geçen nette gördüm indirimdeydi. Oda böyle tek kullanımlık bir şey galiba ama alez daha mantıklı sanki
Ben artık şu hafta gideyim demicemne zaman desem kar fırtına o yüzden nasip dedim sustum
Aminnn canım benimmm inan tüm yaşama gücüm nefesim herşeyim o diğer bebeğimin üzüntüsünü bile yaşayamadım normalde çok hassas biriyimdir ama evladım için her anımı gülerek geçirmeye çalışıyorum herşey oğlum içinMaşallah canımm sağlıklı olsunda sen çıktığında doya doya sevip koklarsın annesi stres yapma hissetmesin güçlü ol bebeğin Rabbim bu güzel günlerde sağlıka çıkmayı kucağıba almanı nasip etsin
Hamdolsunn kardeşim elimden geldiğince giriyorum haftada 1 oluyorCanim benim rabbim güç kuvvet versin sana inşallah senin geldiğini muhakkak hissetmiştir paşamız yanınada fırsatın oldukça muhakkak gir ❤