Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar bugün artış için kan verdim malesef değerim 5,11 e düşmüş 🥺😪
3. Denememinin de sonunda yine boynumuz bükük elimiz boş gozleri yaşlı evimize geldik..😪😪
7 aydır sadece bu denemem için tedavi görüyordum. Embriyom genetikten sağlıklı gelen bir embriyoydu, transfer oncesi histereskopi de yapıldı. Yine transfer oncesi adet baskilayaci igne de lucrin yapıldı. Trambofoli testi de yaptım oksapar da kullanıyordum...
Tüm bu tedavilerin bir tanesini bile yapan hastalara bu deneme öncesi okuduğum hastalarda hep sonuçlarına bakıyordum pozitif..
Ben hepsini bu seferde yapayım zor sağlıklı embriyoyu bulduk dedim yani 22 yumurtadan tek bir tane kalmıştı... ama nasip olmadı sağlıklı gelen embriyo da bizde ihtimali düşük bir sonuç yaşattı. Yani demek sağlıklı embriyo da kimyasal olabiliyormuş yani benim 15 olan değerim 5 e düştü kimyasal mi oluyor ne oldu anlayamadım.. doktorum ilaçları bırak arayacam dedi..

Malesef yine olmadı.. Artık ne zaman bir daha kendimde tekrar başa dönme gücü bulurum bilmiyorum.. Çok yoruldumm.. 3 denememin hepsi de sıfırdan başladı..
Rabbim hepinizin evlatlarına sağlık versin sağlıcakla kucağınıza alın🙏🙏Hepinize de teşekkür ederim benim için hepiniz dua ettiniz. Hepinizin ağzına yüreğine sağlık .
İnan çok üzüldüm ne desem seni teselli etmeyecektir ama her işte vardır bir hayır.Demek ki daha vakti zamanı var umarım en kısa zamanda sen de yaşarsın anneliği ❤️

Vuhuuuu 🤗🤗 kızlar erkek annesi olmak bi kadının başına gelecek en güzel şeylerden biri. Emin olun 3 4 yaşına geldikçe size bağı okadar artıyo ki yüzünüz asık görsün off diyorum ne şebeklikler yapıyo. Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin

Vuhuuuu 🤗🤗 kızlar erkek annesi olmak bi kadının başına gelecek en güzel şeylerden biri. Emin olun 3 4 yaşına geldikçe size bağı okadar artıyo ki yüzünüz asık görsün off diyorum ne şebeklikler yapıyo. Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin
Senin şimdi kaç çocuk var canım 😍 bize alışveriş konusunda yardımcı ol fikir ver tecrübeli anne olarak 🤭🥰 şahsen ben çok acemiyim🤣

Kuzum kişiden kişiye cok degisiyomus bu durum hic bulantim yok benim. Ilacta kullanmadim hiç. Uyku cok fena benim hep ayakta uyuyorum resmen 😋 3. Ay bitince kesiliyormus genelde bulantilar insallah biter seninde
Gerçekten mi yaa hiç bulanmadı mı.. Ne güzel maşallah.. Bende ikiz diye herhalde bu kadar cok bulanıyor diye düşünüyordum. Evet doktorum da öyle dedi de. Geçecek gibi durmuyor. Ben kestim ümidimi 🤭

Benimde aynii ya 😂 ergenlik yillarima döndüm resmen, temizleyici harici bisey kullanmıyorum yinede 🙃
Bende kullanmıyorum bir şey şükür sanki azaldı gibi ama bilemedim. Hele ilk zamanlar geldi namıssız kolumda çıktı. Off yok böyle bir acı🥺 gece o tarafıma dönünce acı ile uyanıyordum🥺🤣🤣

Gerçekten mi yaa hiç bulanmadı mı.. Ne güzel maşallah.. Bende ikiz diye herhalde bu kadar cok bulanıyor diye düşünüyordum. Evet doktorum da öyle dedi de. Geçecek gibi durmuyor. Ben kestim ümidimi 🤭
Toplamda 5 kere falan bulantim olmustur kuzum. Doktorum bana da bulanmamasi cok ilginç demisti :)
Bu günlerde geçecek tadini cikarmaya bak, mutlu hamileler olalim ki mutlu bebeklerimiz olsun. Ileride bu günleri cok özleyeceğiz bence 😍 saglikli olsunlar da .
Bu arada 2 li test yerine nifty yaptırmıştın galiba ön sayfalarda okudumda, ücreti hakkinda bilgi verebilir misin?

Bende kullanmıyorum bir şey şükür sanki azaldı gibi ama bilemedim. Hele ilk zamanlar geldi namıssız kolumda çıktı. Off yok böyle bir acı🥺 gece o tarafıma dönünce acı ile uyanıyordum🥺🤣🤣
Yüzde sivilce, lekelenme olunca kız olur diyorlar 🤭 annenin güzelliğini alırmış.
Insallah senin azalmıştır ben tam azalıyor derken sabah bir uyanıyorum 4-5 tane daha sivilce çıkmış 😁

Pıhtılaşma bakilmadan oksapar verilmez canim bakilmıştır.
Pıhtılaşma yazio ama dediklerin farklı gbi geldi çok anlamiorum pıhtılaşma diye tıklayınca 3 şeye bakılmış en son iki hafta öncede bakalım onlarında gosteririm verir inşallah rapor her 10 günde bir sağlık ocağına gidiorum

Senin şimdi kaç çocuk var canım 😍 bize alışveriş konusunda yardımcı ol fikir ver tecrübeli anne olarak 🤭🥰 şahsen ben çok acemiyim🤣
4,5 yaşında oğlum var canım. Ellerinizden öper 😊 vallahi canım kıyafete deli yatırım yapmayın bi giydiklerini en fazla 3 kez giyebiliyolar. Yenidoğan kıyafeti almayın hiç hastaneye bile 3 ay takımlar alın. 4 tane 3 ay yeter gerisini 3 6, 6 9 ay alabilirsiniz. Yaz bebesi olucaklar bolca müslin battaniye alın 🥰 bez direk 2 numaradan 50 adet almanız yeterli çabucak büyüyüp 3 numaraya geçiyorsunuz 😌 sakın gereksiz hiçbişey doldurmayın canlarım

X