Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ahh canım bende bir ikiz anne adayıyım:) Benim kusmalarım bitmiyor bitmeyecek gibi de. İlaç kullanıyorum dozunu arttırdık 3 gün iyiyim geri kalanı pert yine. Senin nasıl?
Kuzum kişiden kişiye cok degisiyomus bu durum hic bulantim yok benim. Ilacta kullanmadim hiç. Uyku cok fena benim hep ayakta uyuyorum resmen 😋 3. Ay bitince kesiliyormus genelde bulantilar insallah biter seninde

Kızlar bişe dicem şimdi ben sağlık ocağına gidiorum oskopar yazdırmaya eşimi ikna ettim randevu aldım devlet Hastanesi'ne Perşembe şimdi ne dersem rapor yazar mı sonuç felan götürmem gerekirmi bide muayene yapar demi
Ben rapor çıkarttırdim canim. Doktor trombofili paneli testine bakarak rapor çıkarttı. Eczaneden istediğim zaman ücret ödemeden alıyorum.

Ben rapor çıkarttırdim canim. Doktor trombofili paneli testine bakarak rapor çıkarttı. Eczaneden istediğim zaman ücret ödemeden alıyorum.
Ay benim sonuclarim hastanede ama hastane tahlilinde n göstersem olur herhalde demi almadım unuttum sonuçları bide kan sonuçlarına bakaim 4 sayfada vardır o tahlil sanirim

X