Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

O korku hala bende de var sanki her an gebelik sonlanmış dicek diye ödüm kopuyor
Hepimizde var bu korku ne zaman kontrole gitsem ilk sorduğum kalbi atıyor mu Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri gösterir inşallah

Kıyamam ya duygulanıp ağlariz bence hele uykudan uyandirolarmis ya yanlız bişe solicem gülmeyin benim 12 ama gecen günden beri hatta yazdım damar atması oldu korktum hatta o ne acaba

Kızlar bişe dicem şimdi ben sağlık ocağına gidiorum oskopar yazdırmaya eşimi ikna ettim randevu aldım devlet Hastanesi'ne Perşembe şimdi ne dersem rapor yazar mı sonuç felan götürmem gerekirmi bide muayene yapar demi

Kıyamam ya duygulanıp ağlariz bence hele uykudan uyandirolarmis ya yanlız bişe solicem gülmeyin benim 12 ama gecen günden beri hatta yazdım damar atması oldu korktum hatta o ne acaba
12 hafta bence çok erken canım o damar atması gaz gibi biseydir dedim ve gülmeyin dedin ama tebessüm etmemek imkansız

Kızlar Tureed Catlak-kurabiye Ilayumut Sun Raha ozn_srk EzgininAnnesi Nefes0858 dwarfangel Ssevincli
Hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Aminnn inşallah en kısa zamanda zahmetsizce mucizemi kucağıma alırım. Sizde sağlıcakla dogumlarinizi yapıp evlatlarınızin kokularını içinize çekersiniz insallah
Bugun çok üzüldüm çünkü bu sefer gerçekten umudum vardı. Epey bir prosedür olunca bu sefer herhalde rabbim nasip edecek ki bu kadar emek verdik dedim. Oysa bebeğim başta tutunmuş ben kan tahlili yapana kadar değeri düşmeye başlamış Sevindiğim tek nokta ilk defa tutunduğu haberi bile beni mutlu etti.. ama sonrasi... inşallah birdahakine kucağıma alacağım evladım tutunur karnımda büyütür kalbimde kucağımda bir ömür sever taşırım.
Vakti saati gelince inşallah bana da nasip olur. Hepinizi çok seviyorum sağlıcakla kalın.

İnşaAllah canım benim inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…