- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Hepimizde var bu korku ne zaman kontrole gitsem ilk sorduğum kalbi atıyor muO korku hala bende de var sanki her an gebelik sonlanmış dicek diye ödüm kopuyor
Aramızda hep 1 hafta oluyor zaten peşinden geliyorum takipteyim grubumuzun uğuruAmin cnm inşallah 6 ocakta randevumuz
Yaaaa maşallah paşamaBen 18. Haftada minik minik hissettim ama bu hafta epey kendini belli ediyor
Sendemi brütüsCinsiyeti görmedim ama erkekti galiba
Kıyamam ya duygulanıp ağlariz bence hele uykudan uyandirolarmis ya yanlız bişe solicem gülmeyin benim 12 ama gecen günden beri hatta yazdım damar atması oldu korktum hatta o ne acabaİlk 16+5 de hissettim 2 kere pıt pıt olmuştu dedim acaba gaz falanmı sonra ara ara her gün olmasa da içerden kalp atar gibi pıt pıtlar oluyor hani böyle bacakta falan damar atması olur ya arada onun gibi değişik bir hisçok muhteşem bisey ufacık şeyde böyle mutluluk veriyorsa biraz daha büyüyünce tekmeleyince ne olacak bilmiyorum artık korkarmıyım ağlarmıyım
12 hafta bence çok erken canım o damar atması gaz gibi biseydir dedim ve gülmeyin dedin ama tebessüm etmemek imkansızKıyamam ya duygulanıp ağlariz bence hele uykudan uyandirolarmis ya yanlız bişe solicem gülmeyin benim 12 ama gecen günden beri hatta yazdım damar atması oldu korktum hatta o ne acaba
Bende guluom yok kız gül12 hafta bence çok erken canım o damar atması gaz gibi biseydir dedim ve gülmeyin dedin ama tebessüm etmemek imkansız
Yav bu12 hafta bence çok erken canım o damar atması gaz gibi biseydir dedim ve gülmeyin dedin ama tebessüm etmemek imkansız
Sanırım kucagımiza almadan içimiz rahat etmeyecek şöyle7 8 ay sonrasına ışınlansak ne güzel olurduO korku hala bende de var sanki her an gebelik sonlanmış dicek diye ödüm kopuyor
Kuzum ama
Ben evde 3 erkekle napcam kızlar huni takarmıyım sizceErkek senesiymiş kimse kaçamıyor
İnşaAllah canım benim inşaAllahKızlarTureed Catlak-kurabiye Ilayumut Sun Raha ozn_srk EzgininAnnesi Nefes0858 dwarfangel Ssevincli
Hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Aminnn inşallah en kısa zamanda zahmetsizce mucizemi kucağıma alırım. Sizde sağlıcakla dogumlarinizi yapıp evlatlarınızin kokularını içinize çekersiniz insallah
Bugun çok üzüldüm çünkü bu sefer gerçekten umudum vardı. Epey bir prosedür olunca bu sefer herhalde rabbim nasip edecek ki bu kadar emek verdik dedim. Oysa bebeğim başta tutunmuş ben kan tahlili yapana kadar değeri düşmeye başlamışSevindiğim tek nokta ilk defa tutunduğu haberi bile beni mutlu etti.. ama sonrasi... inşallah birdahakine kucağıma alacağım evladım tutunur karnımda büyütür kalbimde kucağımda bir ömür sever taşırım.
Vakti saati gelince inşallah bana da nasip olur. Hepinizi çok seviyorum sağlıcakla kalın.
Ah senii duramadın dimiKuzum amao deilde bı ay sonra ydi ya bı bahaneyle bu haftada gorcem inşallah devlete randevu aldım oskopar rapor için
Oy oyy bilemem galiba lazım olur huniBen evde 3 erkekle napcam kızlar huni takarmıyım sizce
Ikiz kuzum bebislerOyy maşallah maşallah kuzum ikiz miydi seninki deAllahm esirgesin sağlıkla büyüsünlerrr inşallah
Belki görür ama öbür hafta ne bulurim bilmiorum o korkular hiç bitmiyorAh senii duramadın dimibelki cinsiyeti de görür
Erkek ten yana oy kullaniorum canımKızlar cinsiyet belli tahmin edin bakalım