- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Gözün aydın canım çok şükür bir sıkıntı çıkmamış benimde ikili sonucum iyi gelince doktor üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi detaylı yaptırıcam bu ayın 14ündeKızlar sonunda İkili test yapıldı. Ense kalınlığı ölçüldü 1.6Doktor bak burda burun kemiği net görünüyor bu da down sendrom riski olmadığını gösterir dedi. Allah'a şükür zor bir süreçten daha geçtik sanırım. Diğer testleri vs yaptırmaya gerek var mı bilmiyorum ama bunda çok rahat gitmiştim hiç takmadan. Diğerlerini yaptırmasam da olur gibi geliyor. Sizce?
Canım ben sadece ikiliyi yaptırdım sonuç iyi çıkınca doktorum diğerlerine gerek yok dedi detaylıyı yaptırıcamCok sevindim canım gözün aydın bende üçlü dörtlüyu yaptırmam diorum bilmiorum detaylı ultroson 20 ncı haftada yaptırırım kesin de deil tani testi sürekli strese gitcez de bilmiorum arkdslar yaptırdımi acaba
Detaylıyı özel de mi yaptırcaksın cnmGözün aydın canım çok şükür bir sıkıntı çıkmamış benimde ikili sonucum iyi gelince doktor üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi detaylı yaptırıcam bu ayın 14ünde
Yok canım şehir hastanesinde kendi doktorum yapicak benim doktorum hem tüp bebek uzmanı hemde perinatologDetaylıyı özel de mi yaptırcaksın cnm
Bende onu merak ediyodum teklif etmiosa güzel çıkınca iyi yoksa yaptırmalı mıyım acaba derdim detaylıca 20. Hafta sanırım benim ikilinin kan sonucunu bekliorum güzel çıkar inşallahCanım ben sadece ikiliyi yaptırdım sonuç iyi çıkınca doktorum diğerlerine gerek yok dedi detaylıyı yaptırıcam
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canimBende onu merak ediyodum teklif etmiosa güzel çıkınca iyi yoksa yaptırmalı mıyım acaba derdim detaylıca 20. Hafta sanırım benim ikilinin kan sonucunu bekliorum güzel çıkar inşallah
Kız bişey olmazEyvah catlicam vallagidem alaim kargo gelene kadr catlarim ben
Amin canım saolsun ay kocaman olmuştur şimdi annesi sen önden gidiosun takip edioz bizde neler gorcez bakalımİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canim21+2 olucam ben detaylı yapılacağı gün
Yaa süper o zaman canimYok canım şehir hastanesinde kendi doktorum yapicak benim doktorum hem tüp bebek uzmanı hemde perinatolog
Kuzumm cok üzüldüm cok umtluydum genetikli embriyo olduğu için demek ki genetige de guvenemeyecekmişiz rabbim en kısa zaman da kendi hazinesinden nasipetsin doktora gerek kalmadan rabbim normal yolla nasip etsin inşallah dualarımdasin bilesin asla pes etme bak 7 deneme yaptım hepsi sil baştan başladı öyle cok yoruldum öyle cok tükendim ki umudum her defasında kırıldı ama ben umudumun kırıklarıni sarıp sarıp yeniden başladım kolay olmadı ama rabbim bu denemede hayal bike edemeyecegim ikiz evlat verdi hala korku hala stres içindeyim haladiken üstündeyim kalplerini dinledim bu defa durdumu atıyor mu diye ödüm kopuyor rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah korktugumuza uğratmasin inanbana rabbim birgün hepimizin yüzünü güldürecek o kadar emek verdik o kadar yorukduk rabbim mükafatını verecek inşallah ❤❤lütfen içine atma üzül ağla üzüntünü yaşa sakın atmaicine en dibevursanda yine yeniden kalk nefes al nefes aldıkça umut hep var dualarımda olacaksın rabbim en kısa zaman da hamileyim haberini aldirsinKızlar bugün artış için kan verdim malesef değerim 5,11 e düşmüş
3. Denememinin de sonunda yine boynumuz bükük elimiz boş gozleri yaşlı evimize geldik..
7 aydır sadece bu denemem için tedavi görüyordum. Embriyom genetikten sağlıklı gelen bir embriyoydu, transfer oncesi histereskopi de yapıldı. Yine transfer oncesi adet baskilayaci igne de lucrin yapıldı. Trambofoli testi de yaptım oksapar da kullanıyordum...
Tüm bu tedavilerin bir tanesini bile yapan hastalara bu deneme öncesi okuduğum hastalarda hep sonuçlarına bakıyordum pozitif..
Ben hepsini bu seferde yapayım zor sağlıklı embriyoyu bulduk dedim yani 22 yumurtadan tek bir tane kalmıştı... ama nasip olmadı sağlıklı gelen embriyo da bizde ihtimali düşük bir sonuç yaşattı. Yani demek sağlıklı embriyo da kimyasal olabiliyormuş yani benim 15 olan değerim 5 e düştü kimyasal mi oluyor ne oldu anlayamadım.. doktorum ilaçları bırak arayacam dedi..
Malesef yine olmadı.. Artık ne zaman bir daha kendimde tekrar başa dönme gücü bulurum bilmiyorum.. Çok yoruldumm.. 3 denememin hepsi de sıfırdan başladı..
Rabbim hepinizin evlatlarına sağlık versin sağlıcakla kucağınıza alınHepinize de teşekkür ederim benim için hepiniz dua ettiniz. Hepinizin ağzına yüreğine sağlık .
Maşalah inşallah diğer sonuçlarınızda temiz çıkar benim doktor istemedi bende yaptırmak istemedim canım ama doktorun gerek görmüyorsan zaten 20. 24 haftalar arasında renkli ultrason var ona girecez inşallah ben tek onu yaptıracağımKızlar sonunda İkili test yapıldı. Ense kalınlığı ölçüldü 1.6Doktor bak burda burun kemiği net görünüyor bu da down sendrom riski olmadığını gösterir dedi. Allah'a şükür zor bir süreçten daha geçtik sanırım. Diğer testleri vs yaptırmaya gerek var mı bilmiyorum ama bunda çok rahat gitmiştim hiç takmadan. Diğerlerini yaptırmasam da olur gibi geliyor. Sizce?
Ufak ufak hareketlerini de hissediyorum artık teyzesiAmin canım saolsun ay kocaman olmuştur şimdi annesi sen önden gidiosun takip edioz bizde neler gorcez bakalım
Aynen valla süper oluyor oranın özel hastası olmasam randevu falan hep sıkıntı normal gebede işimi halledemezsem tüp bebeğe gidiyorum yardımcı oluyorlar sagolsunlar takipteler arıyorlar hersey yolunda mı diye. Böyle olmasa bende özel hastaneye gidicektim çok şükür memnunum burda devam ediyorumYaa süper o zaman canim
Ben randevu aldım 800 lira
Senin ne zaman randevun canım hayırlı haberler alırız inşallahYaa süper o zaman canim
Ben randevu aldım 800 lira
Nasi bı his ya en güzeli o zaten kuzum ya burdayım dio. Sürekli oluomu bida ilk ne zaman hissettin ay merak ettiğim bı konu olunca benUfak ufak hareketlerini de hissediyorum artık teyzesi
O korku hala bende de var sanki her an gebelik sonlanmış dicek diye ödüm kopuyorKuzumm cok üzüldüm cok umtluydum genetikli embriyo olduğu için demek ki genetige de guvenemeyecekmişiz rabbim en kısa zaman da kendi hazinesinden nasipetsin doktora gerek kalmadan rabbim normal yolla nasip etsin inşallah dualarımdasin bilesin asla pes etme bak 7 deneme yaptım hepsi sil baştan başladı öyle cok yoruldum öyle cok tükendim ki umudum her defasında kırıldı ama ben umudumun kırıklarıni sarıp sarıp yeniden başladım kolay olmadı ama rabbim bu denemede hayal bike edemeyecegim ikiz evlat verdi hala korku hala stres içindeyim haladiken üstündeyim kalplerini dinledim bu defa durdumu atıyor mu diye ödüm kopuyor rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah korktugumuza uğratmasin inanbana rabbim birgün hepimizin yüzünü güldürecek o kadar emek verdik o kadar yorukduk rabbim mükafatını verecek inşallah ❤❤lütfen içine atma üzül ağla üzüntünü yaşa sakın atmaicine en dibevursanda yine yeniden kalk nefes al nefes aldıkça umut hep var dualarımda olacaksın rabbim en kısa zaman da hamileyim haberini aldirsin❤❤❤
Amin cnm inşallah 6 ocakta randevumuzSenin ne zaman randevun canım hayırlı haberler alırız inşallah
Ben 18. Haftada minik minik hissettim ama bu hafta epey kendini belli ediyorNasi bı his ya en güzeli o zaten kuzum ya burdayım dio. Sürekli oluomu bida ilk ne zaman hissettin ay merak ettiğim bı konu olunca bensorguya çektim
Canım ya 18 iyimis kimi baya geç hissediomus büyüdükçe kuzum daha da burdayım dicek inşallahBen 18. Haftada minik minik hissettim ama bu hafta epey kendini belli ediyor
İlk 16+5 de hissettim 2 kere pıt pıt olmuştu dedim acaba gaz falanmı sonra ara ara her gün olmasa da içerden kalp atar gibi pıt pıtlar oluyor hani böyle bacakta falan damar atması olur ya arada onun gibi değişik bir hisNasi bı his ya en güzeli o zaten kuzum ya burdayım dio. Sürekli oluomu bida ilk ne zaman hissettin ay merak ettiğim bı konu olunca bensorguya çektim