Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Gözün aydın canım çok şükür bir sıkıntı çıkmamış benimde ikili sonucum iyi gelince doktor üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi detaylı yaptırıcam bu ayın 14ünde

Canım ben sadece ikiliyi yaptırdım sonuç iyi çıkınca doktorum diğerlerine gerek yok dedi detaylıyı yaptırıcam

Canım ben sadece ikiliyi yaptırdım sonuç iyi çıkınca doktorum diğerlerine gerek yok dedi detaylıyı yaptırıcam
Bende onu merak ediyodum teklif etmiosa güzel çıkınca iyi yoksa yaptırmalı mıyım acaba derdim detaylıca 20. Hafta sanırım benim ikilinin kan sonucunu bekliorum güzel çıkar inşallah

Bende onu merak ediyodum teklif etmiosa güzel çıkınca iyi yoksa yaptırmalı mıyım acaba derdim detaylıca 20. Hafta sanırım benim ikilinin kan sonucunu bekliorum güzel çıkar inşallah
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canim 21+2 olucam ben detaylı yapılacağı gün

Kuzumm cok üzüldüm cok umtluydum genetikli embriyo olduğu için demek ki genetige de guvenemeyecekmişiz rabbim en kısa zaman da kendi hazinesinden nasipetsin doktora gerek kalmadan rabbim normal yolla nasip etsin inşallah dualarımdasin bilesin asla pes etme bak 7 deneme yaptım hepsi sil baştan başladı öyle cok yoruldum öyle cok tükendim ki umudum her defasında kırıldı ama ben umudumun kırıklarıni sarıp sarıp yeniden başladım kolay olmadı ama rabbim bu denemede hayal bike edemeyecegim ikiz evlat verdi hala korku hala stres içindeyim haladiken üstündeyim kalplerini dinledim bu defa durdumu atıyor mu diye ödüm kopuyor rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah korktugumuza uğratmasin inanbana rabbim birgün hepimizin yüzünü güldürecek o kadar emek verdik o kadar yorukduk rabbim mükafatını verecek inşallah ❤❤lütfen içine atma üzül ağla üzüntünü yaşa sakın atmaicine en dibevursanda yine yeniden kalk nefes al nefes aldıkça umut hep var dualarımda olacaksın rabbim en kısa zaman da hamileyim haberini aldirsin ❤❤❤

Maşalah inşallah diğer sonuçlarınızda temiz çıkar benim doktor istemedi bende yaptırmak istemedim canım ama doktorun gerek görmüyorsan zaten 20. 24 haftalar arasında renkli ultrason var ona girecez inşallah ben tek onu yaptıracağım

Yaa süper o zaman canim
Ben randevu aldım 800 lira
Aynen valla süper oluyor oranın özel hastası olmasam randevu falan hep sıkıntı normal gebede işimi halledemezsem tüp bebeğe gidiyorum yardımcı oluyorlar sagolsunlar takipteler arıyorlar hersey yolunda mı diye. Böyle olmasa bende özel hastaneye gidicektim çok şükür memnunum burda devam ediyorum

O korku hala bende de var sanki her an gebelik sonlanmış dicek diye ödüm kopuyor

Nasi bı his ya en güzeli o zaten kuzum ya burdayım dio. Sürekli oluomu bida ilk ne zaman hissettin ay merak ettiğim bı konu olunca ben sorguya çektim
İlk 16+5 de hissettim 2 kere pıt pıt olmuştu dedim acaba gaz falanmı sonra ara ara her gün olmasa da içerden kalp atar gibi pıt pıtlar oluyor hani böyle bacakta falan damar atması olur ya arada onun gibi değişik bir his çok muhteşem bisey ufacık şeyde böyle mutluluk veriyorsa biraz daha büyüyünce tekmeleyince ne olacak bilmiyorum artık korkarmıyım ağlarmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…