Kızlar bugün artış için kan verdim malesef değerim 5,11 e düşmüş
3. Denememinin de sonunda yine boynumuz bükük elimiz boş gozleri yaşlı evimize geldik..
7 aydır sadece bu denemem için tedavi görüyordum. Embriyom genetikten sağlıklı gelen bir embriyoydu, transfer oncesi histereskopi de yapıldı. Yine transfer oncesi adet baskilayaci igne de lucrin yapıldı. Trambofoli testi de yaptım oksapar da kullanıyordum...
Tüm bu tedavilerin bir tanesini bile yapan hastalara bu deneme öncesi okuduğum hastalarda hep sonuçlarına bakıyordum pozitif..
Ben hepsini bu seferde yapayım zor sağlıklı embriyoyu bulduk dedim yani 22 yumurtadan tek bir tane kalmıştı... ama nasip olmadı sağlıklı gelen embriyo da bizde ihtimali düşük bir sonuç yaşattı. Yani demek sağlıklı embriyo da kimyasal olabiliyormuş yani benim 15 olan değerim 5 e düştü kimyasal mi oluyor ne oldu anlayamadım.. doktorum ilaçları bırak arayacam dedi..
Malesef yine olmadı.. Artık ne zaman bir daha kendimde tekrar başa dönme gücü bulurum bilmiyorum.. Çok yoruldumm.. 3 denememin hepsi de sıfırdan başladı..
Rabbim hepinizin evlatlarına sağlık versin sağlıcakla kucağınıza alın
Hepinize de teşekkür ederim benim için hepiniz dua ettiniz. Hepinizin ağzına yüreğine sağlık .