Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet canım alayım bende süreyim bide bişe dicem benim öyle çok bulanmadi arada oldu geçti sandım yine oluo midem kalkıo hala sizlerinde böle durumu varmı
Var kuzum çok aç kalınca biraz soğuk değince ya da kokusu ağır gelen bir şey olunca öğürmeler başlıyor hatta şimdi uyuyakalmışım fena acıktım ama guatr ilacını içtim vakit geçsin diye bekliyorum

Benim bide trioid ilacı dışında kan ilacida eklendi mecbur saatli kalkiorum 7 ve 8 ama gece başladı sabah midem allak bullak okuorum herkes bulantı ilacı alıo sürekli böle olmak çok zor Allah yardimciladi olsun ben zor yedim sen bana aldığın yağın linkini atsana kuzum hepsine bakaim alaim

Kızlar bugün artış için kan verdim malesef değerim 5,11 e düşmüş
3. Denememinin de sonunda yine boynumuz bükük elimiz boş gozleri yaşlı evimize geldik..
7 aydır sadece bu denemem için tedavi görüyordum. Embriyom genetikten sağlıklı gelen bir embriyoydu, transfer oncesi histereskopi de yapıldı. Yine transfer oncesi adet baskilayaci igne de lucrin yapıldı. Trambofoli testi de yaptım oksapar da kullanıyordum...
Tüm bu tedavilerin bir tanesini bile yapan hastalara bu deneme öncesi okuduğum hastalarda hep sonuçlarına bakıyordum pozitif..
Ben hepsini bu seferde yapayım zor sağlıklı embriyoyu bulduk dedim yani 22 yumurtadan tek bir tane kalmıştı... ama nasip olmadı sağlıklı gelen embriyo da bizde ihtimali düşük bir sonuç yaşattı. Yani demek sağlıklı embriyo da kimyasal olabiliyormuş yani benim 15 olan değerim 5 e düştü kimyasal mi oluyor ne oldu anlayamadım.. doktorum ilaçları bırak arayacam dedi..

Malesef yine olmadı.. Artık ne zaman bir daha kendimde tekrar başa dönme gücü bulurum bilmiyorum.. Çok yoruldumm.. 3 denememin hepsi de sıfırdan başladı..
Rabbim hepinizin evlatlarına sağlık versin sağlıcakla kucağınıza alınHepinize de teşekkür ederim benim için hepiniz dua ettiniz. Hepinizin ağzına yüreğine sağlık .

Canım demekki Rabbim daha zamanı var diyor emin ol çok dua ediyorum hepinize ben küçük yaşta evlendim seni çok iyi anlıyorum 9 yıldır tedaviler ilaçlar neler yaptık bizde ameliyat oldu eşim zor süreçler ama Allah büyüktür sana en güzel acar inşallah Rabbimin bildiği vardır dua et her zaman sabrederek hayırlısı olur hakkında

Canım benim o kadar istiyorduk ki bugün güzel haberler ile gelmeni çok üzüldüm bende. Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah ilaçların etkisi vücutta kalıyor inşallah hiç bir şeye gerek kalmadan kendiliğinden gelsin mucizen Rabbim kolaylaştırsın yolunu inşallah kuzum. Şimdi ne desek fayda etmeyecek. Yumurta kalitesini artırmak için arı sütü polen kullanıyorlar bide prowomen miydi öyle bir şey vardı onları kk dan Bi araştır kuzum. İnşaAllah hiç birine gerek kalmadan kendiliğinden olsun

Amin canım sen evde kraker bulundur hemen sabah Bi tane atarsın. Ben gratisten alt açma örtüsü alırken kargo bedava olsun diye öylesine ekledim bebe yağını ama sabah akşam sürerim galiba çünkü geç kalmışım başlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…