- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Sanırım erken doğumu tetikler diye canım tam bilmiyorum amaBu gidişle olamıcam sanırım7. Aydan sonra neden yapmıyorlar
Maşallah kuzum başlamadıysa iyimiş benim ki sanki bu anı beklemiş gibiBende daha göbüşüme bisey kullanmaya başlamadım bio oil düşünüyordum yada bebe yağı mustelayada bir bakayım. Çok şükür kaşıntı başlamadı bendegöğüs içinde bi krem var onu alıp kullanmaya başlıcam isim vermeye korkuyorum yasakmı acaba
Duydum onu kuzum ama burada biri mantar mı yapıyor dedi bişey dedi ama tam hatırlamıyorum iyi araştır onuKızlar bide göğüs ucu yaraları için gümüş kapaklar varmış duyanınız var mı alınabilir mi? Doğumdan önce başlanıyormuş kullanılmaya yaraları engelliyormuş.
Ben ayva çekirdeklerini buzluğa koyuyorum yazın bulamayız ayva diye
Evet benim arkadaşım kullandı çok memnun kaldi doğuma 15 kala kullanmaya başladı cok şükür hiç yara olmadi bende alicam inşallahKızlar bide göğüs ucu yaraları için gümüş kapaklar varmış duyanınız var mı alınabilir mi? Doğumdan önce başlanıyormuş kullanılmaya yaraları engelliyormuş.
Benimde arada kasinio ama daha bişe sürmedim evet isim yazarsin süreyim bende başlayım sürmeye erken daha diodum önceden surmeliyiz demeSanırım erken doğumu tetikler diye canım tam bilmiyorum ama
Maşallah kuzum başlamadıysa iyimiş benim ki sanki bu anı beklemiş gibihemen hazır çatlamaya gerçi benim adım boşuna çatlak kurabiye olmayacak bu gidişle
Bu konuda mune ablaya mesaj attım ama cevap gelince yazcam size
Kaşınmaya başladıysa erken değil kuzum ya çünkü bende izler belirmiş sankiBenimde arada kasinio ama daha bişe sürmedim evet isim yazarsin süreyim bende başlayım sürmeye erken daha diodum önceden surmeliyiz deme
Bende alayım ne kadar sıklıkla suruosun canım izler basladiysa bı hafta aramızda benimde sinyal verio zatenKaşınmaya başladıysa erken değil kuzum ya çünkü bende izler belirmiş sankiçatlıycam haberin olsun diyor valla ben Johnsons baby aldım başladım kuzum ama iyisi olsun dersen kızların kullandıkları güzel
Bir kaç marka var canım markasını öğrenelim de ona göre alalım ilk çıkaran markada 400 küsür lira diğerleri 200 falan da onlara güvenmedim. Arkadaşından öğrenme şansın var mıEvet benim arkadaşım kullandı çok memnun kaldi doğuma 15 kala kullanmaya başladı cok şükür hiç yara olmadi bende alicam inşallah
Günde bi defa ama bilmiyorum ki az mı hiç aklıma gelmediBende alayım ne kadar sıklıkla suruosun canım izler basladiysa bı hafta aramızda benimde sinyal verio zaten
İyidir herhalde bı defa bakalım tecrubeliler den bilgi alalım kuzum
Aynen canımİyidir herhalde bı defa bakalım tecrubeliler den bilgi alalım kuzum
Yapılır evetTek doz yapılmıştı ayağım kesilmişti onun için yapmışlardı canım o zaman yapacaklar demektir
Kızlar bide göğüs ucu yaraları için gümüş kapaklar varmış duyanınız var mı alınabilir mi? Doğumdan önce başlanıyormuş kullanılmaya yaraları engelliyormuş.
[/QUOTE
Kesinlikle tavsiye ediyorum ilk bebeğim de kullanmadığım krem ilaç kalmadı ama 8 ay ciddi boyutta çektim.sonrasinda gümüş kapakla rahat ettim
Evet arkadaşımda demisti sahteleride var dikkat et alirken diye ben öğrenirim ondan yazarim mutlaka sanaBir kaç marka var canım markasını öğrenelim de ona göre alalım ilk çıkaran markada 400 küsür lira diğerleri 200 falan da onlara güvenmedim. Arkadaşından öğrenme şansın var mı
Akşamları yatmadan sürüyorum cnm
Akşamları yatmadan sürüyorum cnm
Silverette ilk çıkan markadan aldım ben.Gayet başarılı diğer markaları bilmiyorumEvet arkadaşımda demisti sahteleride var dikkat et alirken diye ben öğrenirim ondan yazarim mutlaka sana
Çatlak kremi sürüyoruzNe sürüyoz
Bu arada bu Haziran Anneleri full Erkek ya
Bende sanırım Haziran Annesiyim de cinsiyet nolxak acaba
Evet bende o markayı biliyorumSilverette ilk çıkan markadan aldım ben.Gayet başarılı diğer markaları bilmiyorum