Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende daha göbüşüme bisey kullanmaya başlamadım bio oil düşünüyordum yada bebe yağı mustelayada bir bakayım. Çok şükür kaşıntı başlamadı bende göğüs içinde bi krem var onu alıp kullanmaya başlıcam isim vermeye korkuyorum yasakmı acaba

Kızlar bide göğüs ucu yaraları için gümüş kapaklar varmış duyanınız var mı alınabilir mi? Doğumdan önce başlanıyormuş kullanılmaya yaraları engelliyormuş.
Ben ayva çekirdeklerini buzluğa koyuyorum yazın bulamayız ayva diye

Bu gidişle olamıcam sanırım 7. Aydan sonra neden yapmıyorlar
Sanırım erken doğumu tetikler diye canım tam bilmiyorum ama
Maşallah kuzum başlamadıysa iyimiş benim ki sanki bu anı beklemiş gibi hemen hazır çatlamaya gerçi benim adım boşuna çatlak kurabiye olmayacak bu gidişle
Bu konuda mune ablaya mesaj attım ama cevap gelince yazcam size

Duydum onu kuzum ama burada biri mantar mı yapıyor dedi bişey dedi ama tam hatırlamıyorum iyi araştır onu

Evet benim arkadaşım kullandı çok memnun kaldi doğuma 15 kala kullanmaya başladı cok şükür hiç yara olmadi bende alicam inşallah

Benimde arada kasinio ama daha bişe sürmedim evet isim yazarsin süreyim bende başlayım sürmeye erken daha diodum önceden surmeliyiz deme

Benimde arada kasinio ama daha bişe sürmedim evet isim yazarsin süreyim bende başlayım sürmeye erken daha diodum önceden surmeliyiz deme
Kaşınmaya başladıysa erken değil kuzum ya çünkü bende izler belirmiş sanki çatlıycam haberin olsun diyor valla ben Johnsons baby aldım başladım kuzum ama iyisi olsun dersen kızların kullandıkları güzel

Bende alayım ne kadar sıklıkla suruosun canım izler basladiysa bı hafta aramızda benimde sinyal verio zaten

Evet benim arkadaşım kullandı çok memnun kaldi doğuma 15 kala kullanmaya başladı cok şükür hiç yara olmadi bende alicam inşallah
Bir kaç marka var canım markasını öğrenelim de ona göre alalım ilk çıkaran markada 400 küsür lira diğerleri 200 falan da onlara güvenmedim. Arkadaşından öğrenme şansın var mı

Bir kaç marka var canım markasını öğrenelim de ona göre alalım ilk çıkaran markada 400 küsür lira diğerleri 200 falan da onlara güvenmedim. Arkadaşından öğrenme şansın var mı
Evet arkadaşımda demisti sahteleride var dikkat et alirken diye ben öğrenirim ondan yazarim mutlaka sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…