- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Bende kendime kiziom hiç bişe almadım die sen 18 almışsın 10 TL ye almışAynen canım almak lazım aslında off çok mu aceleci davrandım emin olmadım oturup indirim bekliycem
Valla benim gördüğüm indirim pek indirim olmuyornış onu anladımBende kendime kiziom hiç bişe almadım die sen 18 almışsın 10 TL ye almışEzgininAnnesi onun yaptığı stoklar güzel olmuş indirimlere bakalım gerçekten baya fark oluo buldukmu alcaz baya haberde verelim birbirimize
Kesinlikle onun peşine takılalım güzel yatirimlsr yapıyor bakiorum en uygun yine senin aldığın fiyat daha aşağısı yok Şubat'ta indirimler olur kasım indirim lerini kaçırdık. Ozaman çok erkendiValla benim gördüğüm indirim pek indirim olmuyornış onu anladımbiz EzgininAnnesi ün peşine takılalım
Bende kendime kiziom hiç bişe almadım die sen 18 almışsın 10 TL ye almışEzgininAnnesi onun yaptığı stoklar güzel olmuş indirimlere bakalım gerçekten baya fark oluo buldukmu alcaz baya haberde verelim birbirimize
Kesinlikle onun peşine takılalım güzel yatirimlsr yapıyor bakiorum en uygun yine senin aldığın fiyat daha aşağısı yok Şubat'ta indirimler olur kasım indirim lerini kaçırdık. Ozaman çok erkendi
Valla elimize Bi not defteri alıp tek tek fiyatları not almak lazımCatlak-kurabiye Kasım indirimleri bayağı güzeldi. Benim 12x40 50 TL ye aldığım sleepy şimdi 105 TL olmuş. Ama trend de sleepy mağazasında 12x60 81 tl- gel al noktası 10 TL indirimi var 71 TL Böyle böyle kafayı yiyorsunuz Gel-al indirimini kullanınca yakındaki bı mağazaya bırakıyor Trendyol . Onu da sonraki siparisine 10 TL indirim veriyor. Böyle böyle gideceğiz bakalım Link atma yasağımız yoksa paylaşımları yaparız. Çünkü daha çok eksik var
Aynen canım ama yıl sonu indirimleri de iyi oluyor galiba bakarız onları da takip ederiz. Zaten markaya karar verdikten sonra sitelerin uygulamasında favorilere ekledik mi o iş tamam. İndirime girince haber geliyorKesinlikle onun peşine takılalım güzel yatirimlsr yapıyor bakiorum en uygun yine senin aldığın fiyat daha aşağısı yok Şubat'ta indirimler olur kasım indirim lerini kaçırdık. Ozaman çok erkendi
Aay bak o gel al sistem i de iyimis onu bilmiodum valla fiyatlar deisken bizim alcagimiz çok şey var link atan sanki sayfalar vardı gormustum yanilmiosam yinede soralım tabiCatlak-kurabiye Kasım indirimleri bayağı güzeldi. Benim 12x40 50 TL ye aldığım sleepy şimdi 105 TL olmuş. Ama trend de sleepy mağazasında 12x60 81 tl- gel al noktası 10 TL indirimi var 71 TL Böyle böyle kafayı yiyorsunuz Gel-al indirimini kullanınca yakındaki bı mağazaya bırakıyor Trendyol . Onu da sonraki siparisine 10 TL indirim veriyor. Böyle böyle gideceğiz bakalım Link atma yasağımız yoksa paylaşımları yaparız. Çünkü daha çok eksik var
Evet liste halinde bakicaz bende karar kıldım sleepy Alcam böle marka belirledikce dediğin gibi indirim takip etmek daha kolayValla elimize Bi not defteri alıp tek tek fiyatları not almak lazımmarka olarak bende slepy düşünüyorum. Bu link olayını da mune ablaya Bi sorayım bakalım ona göre burada yardımcı oluruz birbirimize. Valla site adı söylemeye bile korkuyorum bazen
Valla canım işte bana 12 haftaya kadar kullanacaz dedi haftalık 700 liraydı şimdi uxun süre kullanacağım için 500e indirdilerAynen kuzum sağlıkla büyüsünler inşallah ben Bi arkadaş için sordum aslında. Oda kullanıyor da hani ne kadar devam ediliyor diye
Covid şimdilik duruyor canım 14ünde detaylıya gidicem tekrar sorucam doktoruma eğer ol derse şubatta ancak olurum ocağın 24ünde 2.doz tetenoz aşısı olucamNefes0858 balım aklıma geldi söyleyim diyordum
Eğer covid aşısı yapacaksan da tetanoz aşısı ile arasında 2 hafta olması gerekiyormuş galiba
Çok şükür canım. yorgunluk uyku hali çok oluyor evet. bol bol dinlen. kan akışı için de yürü tabiki :)Millet yazışmalar cok birikmişesim burdaydi pek girip bakamadim bugün kontrolüm vardı eşim dun yurtdışına gitti salı günü ısrar etti dr a bugun gidelim kalp atışınıbende duyayim diye dr u aradım gelin dedi 6+2de gittik duyduk şükürler olsun rabbim bu defa yarım bırakmasın inşallah bugün hastane Ye gittim serumum vardı 12 haftaya kadar devam edecek hafta da bir olarak bende durumlar bunlar sizler nasılsınız ❤❤bu aralar başımı uykudan kaldirmiyirym
Canım ben bio-oil kullanıyorum. Çok iyi nemlendiriyor. Kalıcılığı da güzel. Ben memnunum. TKızlar bu göbek için ne kullanıyoruz güzel bişe desenize alim bende artık
Ahh canım bende bir ikiz anne adayıyım:) Benim kusmalarım bitmiyor bitmeyecek gibi de. İlaç kullanıyorum dozunu arttırdık 3 gün iyiyim geri kalanı pert yine. Senin nasıl?Cok şükür ikizlerimizle 11. Haftadayizhersey güzel ilerliyor, hepimiz sag salim kucağımıza alalim insallah.
Hee anladım kuzum. Şifalar olsun inşallahValla canım işte bana 12 haftaya kadar kullanacaz dedi haftalık 700 liraydı şimdi uxun süre kullanacağım için 500e indirdiler
Galiba 7. Aydan sonra yapmıyorlarmış covidi. Bakalım bende hala kararsızım süremiz var düşünelim bakalımCovid şimdilik duruyor canım 14ünde detaylıya gidicem tekrar sorucam doktoruma eğer ol derse şubatta ancak olurum ocağın 24ünde 2.doz tetenoz aşısı olucam
Bnde onu görüyorum sürekli yorumlarda güzel sankiBen mustelanınkini aldım iyi nemlendiriyor diyorlar daha kullanamadım hafta başında düzenli bir şekilde başlayacağım daha bu haftadan kaşınıyorum
Hemen başla canım hele sende de kaşıntı başladıysa gecikmeBnde onu görüyorum sürekli yorumlarda güzel sanki
Bu gidişle olamıcam sanırımHee anladım kuzum. Şifalar olsun inşallah
Galiba 7. Aydan sonra yapmıyorlarmış covidi. Bakalım bende hala kararsızım süremiz var düşünelim bakalım