Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canim ilk 3 gün dinlendim sonrasında hep yürüdüm yani öyle çok yatmadım. İşte ilaçlara devam et dedi doktorum da cumartesi yine kan ver dedi kızlar nolur bana dua edin lütfen değerim güzel yükselsin. Hep sıfır değerini gördüm bu sefer de böyle oldu ne uzulebildim ne sevinebildim.. lütfen bana dua etmeyi unutmayın..
İnşallah sağlıkla tutunmaya devam etsin canım. Değerin güzelce artsın sağ salim kucağına almaya vesile olsun inşallah kuzum. Her zaman dualarımzdasın emin ol buradaki herkes gönülden dualar ediyor senin için🤲
Can kızlar bana 2019da tetanoz aşısı yapılmıştı şimdi tekrar yapılır mı? 5 yıl koruyor diye biliyorum ama
Ben tam bilmiyorum canım ama doktoruna Bi sor bakalım ne diyecek

Millet yazışmalar cok birikmiş 😀😍esim burdaydi pek girip bakamadim bugün kontrolüm vardı eşim dun yurtdışına gitti salı günü ısrar etti dr a bugun gidelim kalp atışınıbende duyayim diye dr u aradım gelin dedi 6+2de gittik duyduk şükürler olsun rabbim bu defa yarım bırakmasın inşallah 🤗🤗😍bugün hastane Ye gittim serumum vardı 12 haftaya kadar devam edecek hafta da bir olarak bende durumlar bunlar sizler nasılsınız ❤❤bu aralar başımı uykudan kaldirmiyirym😍
Ohh maşallah maşallah 😍 😍 gözün aydın canım 🥰 sağlıkla büyüsünler inşallah. Bu serumu doktor diyor dimi bırakma diye.

Kızlar yok mu bebelere yeni ciciler alan almayı düşünen deyiverin bakem. Ben ebebeğin uygulasını ezbere biliyorum ama daha bişey almadım
Sende benim gibisin şuanda bende siteleri inceledim daha yavrumun biseyi yok 😊🤗 ama en azından neyden ne kadar ne marka almalıyım bunu planlıyorum konuya çok uzaktım😌
Hâlâ ıslak mendil stok yapıyorum 😂
Kızlar bende alt değiştirme örtüsü almıştım ama indirime girmiş 🤣 galiba acele ettim neyse çok zararım yok. İnternette 10 adet örtüye 24 25tl fiyat çıkıyor sakın aldanmayın 🤣 şuan trend miydi hepsi.. Miydi bi sitede uni baby 16.75 indirimli hali (isimleri kısaltıyorum sitelerin belki yasaktır diye siz anlayın😁)
Bide kızlar yeni doğduğunda ıslak mendil yerine temizleme pamuğu var onları alın. Evde ılık suda ıslatıp silersiniz totosunu. Hem daha sağlıklı 🥰🥰

Oyy dün girememiştim mesajlar birikmiş ama hepsini okudum yazdım inşallah atladığım yoktur :halay::halay:
Günaydın bu arada🥰🥰
Hayırlı cumalar inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin 🥰
Yarın M Mucizelereinanin55 arkadaşımızında değeri sağlıkla artmış olsun. Sevinç gözyaşları ile müjdelesin bizleri inşallah 🥰 🥰

Oyy dün girememiştim mesajlar birikmiş ama hepsini okudum yazdım inşallah atladığım yoktur :halay::halay:
Günaydın bu arada🥰🥰
Hayırlı cumalar inşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin 🥰
Yarın M Mucizelereinanin55 arkadaşımızında değeri sağlıkla artmış olsun. Sevinç gözyaşları ile müjdelesin bizleri inşallah 🥰 🥰
Hayirli cumalar benim güzel arkadasim☺Allah razi olsun Aminn inşallah size müjdeler veririm 🙏Gece boyunca dönüyorum ya sağa dönüp dua ediyorum sola dönüp dua ediyorum "Yarabbi bebeğime güç kuvvet ver karnımda büyümesini,bana evlad olmasını nasip et "die 🤲🤲Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah..
Diger kalbi güzel arkadaşlarım hepinize de hayırlı cumalar ,bereketli günleriniz olsun ..🤗🤗

Kızlar bende alt değiştirme örtüsü almıştım ama indirime girmiş 🤣 galiba acele ettim neyse çok zararım yok. İnternette 10 adet örtüye 24 25tl fiyat çıkıyor sakın aldanmayın 🤣 şuan trend miydi hepsi.. Miydi bi sitede uni baby 16.75 indirimli hali (isimleri kısaltıyorum sitelerin belki yasaktır diye siz anlayın😁)
Bide kızlar yeni doğduğunda ıslak mendil yerine temizleme pamuğu var onları alın. Evde ılık suda ıslatıp silersiniz totosunu. Hem daha sağlıklı 🥰🥰
Evet ilk zaman lar ılık suda pamuk daha sağlıklı olur sanırım o da aklımda kuzum ama yinede yenidoğan ıslak mendil de stok yaparım baya indirimdeymis bakaim bende canım 🥰🥰

Onu da aldım. Büyük kare pamuktan 😂 yaz bebesi kıçını yıka gitsin lavaboda 😂 Açma örtüsü 10 adet 10 TL civilden almıştım 2 paket. Keşke fazla alsaydım 🙈🙈

Hayirli cumalar benim güzel arkadasim☺Allah razi olsun Aminn inşallah size müjdeler veririm 🙏Gece boyunca dönüyorum ya sağa dönüp dua ediyorum sola dönüp dua ediyorum "Yarabbi bebeğime güç kuvvet ver karnımda büyümesini,bana evlad olmasını nasip et "die 🤲🤲Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah..
Diger kalbi güzel arkadaşlarım hepinize de hayırlı cumalar ,bereketli günleriniz olsun ..🤗🤗
Aminn aminn canım benim inşallah 🥰 Rabbim kabul etsin dualarını dualarımızı 🤲🤲

Onu da aldım. Büyük kare pamuktan 😂 yaz bebesi kıçını yıka gitsin lavaboda 😂 Açma örtüsü 10 adet 10 TL civilden almıştım 2 paket. Keşke fazla alsaydım 🙈🙈
Nee 10 tanesi 10 TL miii:KK57:çok ucuzzzz koci beysi görmesin🤣🤣 18 TL ye almıştım bir kaç paketcik😁

X