Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben simdiden 10 kiloyu geçtim malesef.
Gerçi şeker yüzünden diyetteyim belki bundan sonra çok almam.sonradan veriliyor sağlık problemi olmasa hiç takmam ben
Aynen sağlık problemi için dikkat etmemiz lazım canım sonra zaten verilir ben alışkınım diyete spora 😁

Maşallah canım seninkiler büyümüş annesi aaa benim doktorum bana al diyor her geldiğinde ya vermişisin ya aynısın diyor 🤷‍♀️🥰
Büyüdüler valla 🤭 aslında şuan için birşey demedi iyi dedi ama ilerisi için dikkat et sonra geri dönüşü olmaz dedi. Birde ikiz ya o yüzden extra zor oluyormuş kilo.

Yok yok baya net gördüm değişmez artık doktorda yüzde bı milyon erkek dedi yine surda ne kaldı detayliya 20 si gibi gitcem sen ne zaman gitcen kuzum
Benimkide 15i haftası ama hangi gün olur bilmem almadım daha randevu. Çok merak ediyorum ya detaylıyı kalbim pıt pıt 😍

Kızlar peki kendinize alışveriş yaptınız mı. Pijama, eşofman falan
Ben süslü püslü lohusa pijamalarından düşünmüyorum evde de rahatça diyebileceğim bir şeyler bakarım. Bide eşofman takımı alırım diye düşünüyorum

Kızlar peki kendinize alışveriş yaptınız mı. Pijama, eşofman falan
Ben süslü püslü lohusa pijamalarından düşünmüyorum evde de rahatça diyebileceğim bir şeyler bakarım. Bide eşofman takımı alırım diye düşünüyorum
Almadım bende ama bende suslulerden almayı düşünmüyorum canım hem o danteller çocuğa batar gecelik alırım ama daha spor bide pijama bolda emzirmeli ev elbisesi onlar yeter diye düşündüm

Almadım bende ama bende suslulerden almayı düşünmüyorum canım hem o danteller çocuğa batar gecelik alırım ama daha spor bide pijama bolda emzirmeli ev elbisesi onlar yeter diye düşündüm
Aynen canım bende sevmiyorum o dantel işini. Ya bide kaç kilo alacağız nasıl olacak tam kestiremiyorum o yüzden erken diye düşündüm. 5. 6. Ayı atlatalım o zaman belli olur galiba kilomuzda

Aynen canım bende sevmiyorum o dantel işini. Ya bide kaç kilo alacağız nasıl olacak tam kestiremiyorum o yüzden erken diye düşündüm. 5. 6. Ayı atlatalım o zaman belli olur galiba kilomuzda
Evet onun için erken bencede bundan sonra daha çok kilo alırız bebekte bizde hızlı kilo alcaz 6 ncı ay tahminen biseler alcaz şimdi netlessin alcaklarimiz ama lohusa tacı takarım 🤭🤭süs olsun o kadr

Evet onun için erken bencede bundan sonra daha çok kilo alırız bebekte bizde hızlı kilo alcaz 6 ncı ay tahminen biseler alcaz şimdi netlessin alcaklarimiz ama lohusa tacı takarım 🤭🤭süs olsun o kadr
Ya bu 18. 19. Hafta en hızlı büyüdüğü zamanmış galiba. Bakıyorum uygulamada misal 15cm iken 19.haftada 25cm oluyor. Bol bol kalsiyuma ihtiyacı varmış bide beyfendinin🤭🤭 öyle diyor mesajında🤣

Ya bu 18. 19. Hafta en hızlı büyüdüğü zamanmış galiba. Bakıyorum uygulamada misal 15cm iken 19.haftada 25cm oluyor. Bol bol kalsiyuma ihtiyacı varmış bide beyfendinin🤭🤭 öyle diyor mesajında🤣
Evet bol kalsiyum almalıyız ben hergun bı bardak süt mutlaka iciorum e yoğurtta yiyorum hersry bebiş için boyunu sorduğumda artık ona bakilmio ama tahminen 20 21 cm gbi dedi kilo 178 Gr şimdi bı ay sonra ogrencez artık ☺️🥰🤗

Evet bol kalsiyum almalıyız ben hergun bı bardak süt mutlaka iciorum e yoğurtta yiyorum hersry bebiş için boyunu sorduğumda artık ona bakilmio ama tahminen 20 21 cm gbi dedi kilo 178 Gr şimdi bı ay sonra ogrencez artık ☺️🥰🤗
Programlara göre farklı oluyor demekki. Benimki söylemedi ya bakalım sonraki ay sorarım mutlaka boyunu kilosunu. Süt yoğurt konusunda biraz tembellik yaptığım oluyor ya artık düzenli yer içerim inşallah 😬

Programlara göre farklı oluyor demekki. Benimki söylemedi ya bakalım sonraki ay sorarım mutlaka boyunu kilosunu. Süt yoğurt konusunda biraz tembellik yaptığım oluyor ya artık düzenli yer içerim inşallah 😬
Boy söylemez ama sanırım çünkü olculmuomus artık sadece kilo duycaz ☺️süt iç ama ya sabah ya gece ben hergun yumurta da süt te istemesem de yiyorum bide tiroid le kan ilacını sordum bı saat ara iciorum farketmez ama öğlen iç kan ilaci ni dedi ama tiroidi mutlaka sabah içiceksin dedi bide ya bı ay yada sonraki kan sulandırıcı larida bırakırız dedi bı vitaminler kalıcak insallah🤗🤗

X