Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben de ilk 4 ay hiç birşey yiyemedim. Hep kustum. Ki günde 4 adet prilam içiyordum. İşte son zamanlarda yemeğe başladım. yine de korkuma günde 1-2 prilam içiyorum. Bence +10 kilo alınsa toplamda çok da sorun olmaz herhalde. 25 kilo alan arkadaşım vardı.

Başından beri 7 kilo yani normal herhalde ya fazla olsa uyarırdı galiba doktor
Bizi de çok uyardı doktor her gittiğimde bir kilo fazla çıkınca artık bizde diyetisyene gittik şükür şuan iyi gidiyor ve daha sağlıklı düzenli beslenmeye başladık yoksa çok hızlı kilo alıyordum karnım büyümesine ragmen almadım bir aydır kilo şükür ki

Maşallah canım seninkiler büyümüş annesi aaa benim doktorum bana al diyor her geldiğinde ya vermişisin ya aynısın diyor

Normalde kaç kilo almak gerekir ki. Ben önceki gittiğimde iyiydim de bu gidişimde 3 buçuk kilo falan almıştım
Biraz dikkat edeyim bari bende

Normalde kaç kilo almak gerekir ki. Ben önceki gittiğimde iyiydim de bu gidişimde 3 buçuk kilo falan almıştım
Biraz dikkat edeyim bari bende
Hiç bilmiyorum kaç almak gerekir ama benim boyum 155 ve 60 kilo olmuştum tedaviler filan derken sonra ohss oldum hareket edemedim filan 67 oldum şükür şuan 65 de devam inşallah daha fazla almadan tamamlarız açıkcası benim yigenimde doğum yaptı ve hiç kilo artışı olmadan doguma girdi bebekte 3400 dogmuştu bizim fazla yememiz bebege giden bişey degil diye biliyorum ben ama saglıklı beslenmek şart bu dönemde

Abur cuburu biraz fazla kaçırdım hep ondan oldu. Bide eskiden tam buğday ekmeği yerdim ama bebik onun tadını sevmiyor yedirmiyor bana
Avut cubur şükür hiç tüketmiyorum benim en büyük sıkıntım ekmek makarna idi bir aydır yok hayatımızda arada çok canım çeksede alışmaya çalışıyoruz

Maşallah prenseslere keşke bende 62 kilo olsam bekarken o kilodaydım

Evet sağlıklı beslenmemiz lazım dediğin gibi yediklerimize çok bağlı olmuyor bazen. Zaten bebişler son dönemlerde alıyormuş kilolarını. Biz vitaminlerimize kalsiyum değerlerimize dikkat edelim inşallah sağlıkla büyüsün bebekler de
Avut cubur şükür hiç tüketmiyorum benim en büyük sıkıntım ekmek makarna idi bir aydır yok hayatımızda arada çok canım çeksede alışmaya çalışıyoruz
Aksi gibi makarna da nasıl cazip geliyorözellikle bulantılardan ve ağız tadı değişikliğinden dolayı eski yediklerimizi yiyemiyoruz ya makarna can gibi oluyor

Abur cuburu biraz fazla kaçırdım hep ondan oldu. Bide eskiden tam buğday ekmeği yerdim ama bebik onun tadını sevmiyor yedirmiyor bana
Ben simdiden 10 kiloyu geçtim malesef.
Gerçi şeker yüzünden diyetteyim belki bundan sonra çok almam.sonradan veriliyor sağlık problemi olmasa hiç takmam ben

Sen çocuğuma o kadar şey yükle. Habire telaş yap. Sonunda kötü oynamış sana Doğumda da bı sürpriz yaparsa bu çocuk şaşmam hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…