Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kilo işi çok sıkıntı ya 🤦🏻‍♀️ Aman yiyelim tutunsun aman yarasın derken ben ilk 4 ay 7 kilo aldım biranda. Sonra iştahım azaldı niyeyse 3 haftadır hiç kilo almamışım oda iyi mi bilmiyorum. Her şeyde panik olmaktan yoruldum hayırlısıyla bir kucağıma aldaydım 😂😂😂😂
Ben de ilk 4 ay hiç birşey yiyemedim. Hep kustum. Ki günde 4 adet prilam içiyordum. İşte son zamanlarda yemeğe başladım. yine de korkuma günde 1-2 prilam içiyorum. Bence +10 kilo alınsa toplamda çok da sorun olmaz herhalde. 25 kilo alan arkadaşım vardı.

Başından beri 7 kilo yani normal herhalde ya fazla olsa uyarırdı galiba doktor
Bizi de çok uyardı doktor her gittiğimde bir kilo fazla çıkınca artık bizde diyetisyene gittik şükür şuan iyi gidiyor ve daha sağlıklı düzenli beslenmeye başladık yoksa çok hızlı kilo alıyordum karnım büyümesine ragmen almadım bir aydır kilo şükür ki ☺️

Kızlar günaydın 🙋‍♀️
Dün kontrolüm vardı. Çok şükür gördük kızlarımızı 😇
250 gr. Ve 18 cm. Ler. Her 2 side aynı gibi.
Ağzını açtı ve dilini çıkardı biri 🤭
Kolu bacağı hareket halinde idi. Kollar bir aşağı bir yukarı ☺️
Rahim ağzıma da bakıldı vajinal. Bir sorun olmadığını söyledi doktorum.
Ama yeme içme konusunda çok uyardı. 62 kilo olmuşum. Tuzlu kesinlikle yeme dedi. Sofradan aç kalk dedi. Doğum için çok önemli bir durum muş.
İşte bu kadar ☺️
Maşallah canım seninkiler büyümüş annesi aaa benim doktorum bana al diyor her geldiğinde ya vermişisin ya aynısın diyor 🤷‍♀️🥰

Bizi de çok uyardı doktor her gittiğimde bir kilo fazla çıkınca artık bizde diyetisyene gittik şükür şuan iyi gidiyor ve daha sağlıklı düzenli beslenmeye başladık yoksa çok hızlı kilo alıyordum karnım büyümesine ragmen almadım bir aydır kilo şükür ki ☺️
Normalde kaç kilo almak gerekir ki. Ben önceki gittiğimde iyiydim de bu gidişimde 3 buçuk kilo falan almıştım
Biraz dikkat edeyim bari bende 🥺

Normalde kaç kilo almak gerekir ki. Ben önceki gittiğimde iyiydim de bu gidişimde 3 buçuk kilo falan almıştım
Biraz dikkat edeyim bari bende 🥺
Hiç bilmiyorum kaç almak gerekir ama benim boyum 155 ve 60 kilo olmuştum tedaviler filan derken sonra ohss oldum hareket edemedim filan 67 oldum şükür şuan 65 de devam inşallah daha fazla almadan tamamlarız açıkcası benim yigenimde doğum yaptı ve hiç kilo artışı olmadan doguma girdi bebekte 3400 dogmuştu bizim fazla yememiz bebege giden bişey degil diye biliyorum ben ama saglıklı beslenmek şart bu dönemde

Abur cuburu biraz fazla kaçırdım hep ondan oldu. Bide eskiden tam buğday ekmeği yerdim ama bebik onun tadını sevmiyor🤣 yedirmiyor bana
Avut cubur şükür hiç tüketmiyorum benim en büyük sıkıntım ekmek makarna idi bir aydır yok hayatımızda arada çok canım çeksede alışmaya çalışıyoruz 🤦🏻‍♀️😅

Kızlar günaydın 🙋‍♀️
Dün kontrolüm vardı. Çok şükür gördük kızlarımızı 😇
250 gr. Ve 18 cm. Ler. Her 2 side aynı gibi.
Ağzını açtı ve dilini çıkardı biri 🤭
Kolu bacağı hareket halinde idi. Kollar bir aşağı bir yukarı ☺️
Rahim ağzıma da bakıldı vajinal. Bir sorun olmadığını söyledi doktorum.
Ama yeme içme konusunda çok uyardı. 62 kilo olmuşum. Tuzlu kesinlikle yeme dedi. Sofradan aç kalk dedi. Doğum için çok önemli bir durum muş.
İşte bu kadar ☺️
Maşallah prenseslere 🥰🥰 keşke bende 62 kilo olsam😂😂😂 bekarken o kilodaydım🤭🤭🤭

Hiç bilmiyorum kaç almak gerekir ama benim boyum 155 ve 60 kilo olmuştum tedaviler filan derken sonra ohss oldum hareket edemedim filan 67 oldum şükür şuan 65 de devam inşallah daha fazla almadan tamamlarız açıkcası benim yigenimde doğum yaptı ve hiç kilo artışı olmadan doguma girdi bebekte 3400 dogmuştu bizim fazla yememiz bebege giden bişey degil diye biliyorum ben ama saglıklı beslenmek şart bu dönemde
Evet sağlıklı beslenmemiz lazım dediğin gibi yediklerimize çok bağlı olmuyor bazen. Zaten bebişler son dönemlerde alıyormuş kilolarını. Biz vitaminlerimize kalsiyum değerlerimize dikkat edelim inşallah sağlıkla büyüsün bebekler de 🤗
Avut cubur şükür hiç tüketmiyorum benim en büyük sıkıntım ekmek makarna idi bir aydır yok hayatımızda arada çok canım çeksede alışmaya çalışıyoruz 🤦🏻‍♀️😅
Aksi gibi makarna da nasıl cazip geliyor🤣özellikle bulantılardan ve ağız tadı değişikliğinden dolayı eski yediklerimizi yiyemiyoruz ya makarna can gibi oluyor 😁

Abur cuburu biraz fazla kaçırdım hep ondan oldu. Bide eskiden tam buğday ekmeği yerdim ama bebik onun tadını sevmiyor🤣 yedirmiyor bana
Ben simdiden 10 kiloyu geçtim malesef.
Gerçi şeker yüzünden diyetteyim belki bundan sonra çok almam.sonradan veriliyor sağlık problemi olmasa hiç takmam ben

Şükür kuzum tabi en azından napiosun anne ben iyiyim dio sorma benim çocuk çok fena fake attı🤭🤭 detaylı ya az kalmış bizimde 20 snde ozaman a kadar bizde bı tekme yermiuiz arada bı hissetme oluo ama sürekli ve tekme gibi deil orda kipirtiui anliorum azcik sadece senin detaylidan heycanla gelmeni bekleriz bakalım neler oluo kopya çekeriz senden kuzum🥰🥰
Sen çocuğuma o kadar şey yükle. Habire telaş yap. Sonunda kötü oynamış sana 😂 Doğumda da bı sürpriz yaparsa bu çocuk şaşmam hiç 🥰

X