- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.381
Allahım ne büyük acılar.. Allah başka acı yaşatmasın. Neyse ki anlaşılmış bu sorun. Bende çok duyduğum için rahim ağzı yetmezliğini çok korkuyorum. ama kontrollerimde hep bakılıyor bir sorun yok şuana kadar çok şükür.O zamn bir sebep yok dediler normal.dogum sancım başladı 2 cm acilma sonrası su geldi bebek susuz kaldığı için öldü..10 sene sonra 9 haftalık kaybımda anlaşıldı Rahim ağzı yetmezliği varmış şimdi ikizlerimde serklaj yapıldı hamdolsun
Bizde 178 Gr dik ya kıyamam minnoş kizlara dil mi çıkardıKızlar günaydın
Dün kontrolüm vardı. Çok şükür gördük kızlarımızı
250 gr. Ve 18 cm. Ler. Her 2 side aynı gibi.
Ağzını açtı ve dilini çıkardı biri
Kolu bacağı hareket halinde idi. Kollar bir aşağı bir yukarı
Rahim ağzıma da bakıldı vajinal. Bir sorun olmadığını söyledi doktorum.
Ama yeme içme konusunda çok uyardı. 62 kilo olmuşum. Tuzlu kesinlikle yeme dedi. Sofradan aç kalk dedi. Doğum için çok önemli bir durum muş.
İşte bu kadar
Ben çok tuzlu yediğim için özellikle de uyardı beni:) ödem olursa geri dönüşü yok çok önemli dedi. Ben ilk 4 ay kustuğum için hiç kilo almadım. Kayıp da olmadı ama. 58-59 kilolardaydım. Ne olduysa bu son 1 ay oldu. Çok şükür yiyebiliyorum. Ama şimdiden uyarayım yeme dedi:) birde bunlar iyi günlerin çok ağırlaşacaksın. 30. haftadan sonra mümkün değil çalışamazsın dedi.Bizde 178 Gr dik ya kıyamam minnoş kizlara dil mi çıkardıbenim rahim uzunlugunu soylledi iyi dedi ayrıca vajinal bakmadı hiç karından anlaşılmaz mi acaba kilo konusunda bende çok dertliyim dikkat et dedi tatlı yeme dedi dedim çocuk istio evet kilo büyük sıkıntı mis doğumda perinotoloji uzmanı da uyarmıştı evet tuz da ödem tutar dikkat etcez artık
Yemeden de olmaz sen bide üç kişilik yicenBen çok tuzlu yediğim için özellikle de uyardı beni:) ödem olursa geri dönüşü yok çok önemli dedi. Ben ilk 4 ay kustuğum için hiç kilo almadım. Kayıp da olmadı ama. 58-59 kilolardaydım. Ne olduysa bu son 1 ay oldu. Çok şükür yiyebiliyorum. Ama şimdiden uyarayım yeme dedi:) birde bunlar iyi günlerin çok ağırlaşacaksın. 30. haftadan sonra mümkün değil çalışamazsın dedi.
:) Özellikle de 3 kişilik yemek yemeliyim diye düşünme sakın dedi.:)Yemeden de olmaz sen bide üç kişilik yicendoktorlar uyario kilo sevmio ben çok yemedim başından beri kusmamda olmadı ama beni hep uyardı tatlı da çok yemiorum tutiorum kendimi ama biraz daha frenlemlyiz bundan sonra bizde bebekte daha hızlı buyucek bol su içelim artik
Günaydın canım, maşallah kızçelere.Kızlar günaydın
Ama yeme içme konusunda çok uyardı. 62 kilo olmuşum. Tuzlu kesinlikle yeme dedi. Sofradan aç kalk dedi. Doğum için çok önemli bir durum muş.
İşte bu kadar
Hoşgeldin kuzum evet anliorum Allah'ım sağlıkla hepimiz kucaklarimiza alalım inşallah hep dualarımız bu şekildeTureed ve Catlak-kurabiye
Sahalara döndüm kızlar.
Teşekkür ederim, meral etmiş sormuşsunuz.
3 gündür son sayfaya gelmeye çalışıyorum.
Çok şükür, her şey yolunda. Sadece okuduklarımdan çok çabuk etkileniyorum.
1 tane kaybım olduğu için biraz fazla korkuyorum. Onun için uzak kaldım bir ara.
Amin canım, sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza inşallah.Hoşgeldin kuzum evet anliorum Allah'ım sağlıkla hepimiz kucaklarimiza alalım inşallah hep dualarımız bu şekilde
Evet ucumizde oğlan anasiyizben yine şok oldum kıza benzettiler dün yüzde bin erkek olunca şok olduk sağlıkla gelsin inşallah hepimizin ki bebiş nasi ne zaman gitcen artık hissetmeler baslamistir
Şükür kuzum tabi en azından napiosun anne ben iyiyim dio sorma benim çocuk çok fena fake attıAmin canım, sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza inşallah.
Senin hep kız diye düşünüyorduk.Resmen fake attı bize.
Haftaya detaylı var benim. Bugün 20+3.
Baya baya hissediyorum artık. Tekmeler bir şeyler oluyo içeride.
İçim daha rahat hareketi hissettiğim için.
Ohh maşallah maşallahKızlar günaydın
İşte bu kadar
İyi yapmışsın canım bazen uzaklaşmak istiyor insan bende çok etkileniyorum her şeyden. Çok şükür siz iyisiniz ya önemli olan oTureed ve Catlak-kurabiye
Sahalara döndüm kızlar.
1 tane kaybım olduğu için biraz fazla korkuyorum. Onun için uzak kaldım bir ara.
Ohh maşallah maşallahHaberlerinizi okudum, ikinizin de erkekmiş.
Benim de erkek.
Başından beri 7 kilo yani normal herhalde ya fazla olsa uyarırdı galiba doktorKilo işi çok sıkıntı yaAman yiyelim tutunsun aman yarasın derken ben ilk 4 ay 7 kilo aldım biranda. Sonra iştahım azaldı niyeyse 3 haftadır hiç kilo almamışım oda iyi mi bilmiyorum. Her şeyde panik olmaktan yoruldum hayırlısıyla bir kucağıma aldaydım
Hoşgeldin canımTureed ve Catlak-kurabiye
Sahalara döndüm kızlar.
Evet evet canım kilo artışım normal. Ben normal zamanlarda da bu kilolara çıkıyordum zaten. O sadece geri dönüşü zor oluyor diye şimdiden uyardı. Yoksa daha alırım ben kilo:)Günaydın canım, maşallah kızçelere.
Büyüdüler de dil de çıkarıyor cimcimeler.
Kaçtan 62’ye çıktın ki uyardı doktor?
Hımmm, gördüm şimdi 58-59 demişsin.
Ama 3-4 kilo çok değil ki.
Tuz olayına dikkat etmeliyiz, tansiyonu oynatıyo hemen. Ama kilo artışın normal geldi bana.
Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin canımAllahım ne büyük acılar.. Allah başka acı yaşatmasın. Neyse ki anlaşılmış bu sorun. Bende çok duyduğum için rahim ağzı yetmezliğini çok korkuyorum. ama kontrollerimde hep bakılıyor bir sorun yok şuana kadar çok şükür.
Çok şükür canım benimKızlar günaydın
İşte bu kadar