Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Allahım ne büyük acılar.. Allah başka acı yaşatmasın. Neyse ki anlaşılmış bu sorun. Bende çok duyduğum için rahim ağzı yetmezliğini çok korkuyorum. ama kontrollerimde hep bakılıyor bir sorun yok şuana kadar çok şükür.

Kızlar günaydın
Dün kontrolüm vardı. Çok şükür gördük kızlarımızı
250 gr. Ve 18 cm. Ler. Her 2 side aynı gibi.
Ağzını açtı ve dilini çıkardı biri
Kolu bacağı hareket halinde idi. Kollar bir aşağı bir yukarı
Rahim ağzıma da bakıldı vajinal. Bir sorun olmadığını söyledi doktorum.
Ama yeme içme konusunda çok uyardı. 62 kilo olmuşum. Tuzlu kesinlikle yeme dedi. Sofradan aç kalk dedi. Doğum için çok önemli bir durum muş.
İşte bu kadar

Bizde 178 Gr dik ya kıyamam minnoş kizlara dil mi çıkardı benim rahim uzunlugunu soylledi iyi dedi ayrıca vajinal bakmadı hiç karından anlaşılmaz mi acaba kilo konusunda bende çok dertliyim dikkat et dedi tatlı yeme dedi dedim çocuk istio evet kilo büyük sıkıntı mis doğumda perinotoloji uzmanı da uyarmıştı evet tuz da ödem tutar dikkat etcez artık

Ben çok tuzlu yediğim için özellikle de uyardı beni:) ödem olursa geri dönüşü yok çok önemli dedi. Ben ilk 4 ay kustuğum için hiç kilo almadım. Kayıp da olmadı ama. 58-59 kilolardaydım. Ne olduysa bu son 1 ay oldu. Çok şükür yiyebiliyorum. Ama şimdiden uyarayım yeme dedi:) birde bunlar iyi günlerin çok ağırlaşacaksın. 30. haftadan sonra mümkün değil çalışamazsın dedi.

Yemeden de olmaz sen bide üç kişilik yicen doktorlar uyario kilo sevmio ben çok yemedim başından beri kusmamda olmadı ama beni hep uyardı tatlı da çok yemiorum tutiorum kendimi ama biraz daha frenlemlyiz bundan sonra bizde bebekte daha hızlı buyucek bol su içelim artik

:) Özellikle de 3 kişilik yemek yemeliyim diye düşünme sakın dedi.:)

Tureed ve Catlak-kurabiye
Sahalara döndüm kızlar.
Teşekkür ederim, meral etmiş sormuşsunuz.
3 gündür son sayfaya gelmeye çalışıyorum.
Çok şükür, her şey yolunda. Sadece okuduklarımdan çok çabuk etkileniyorum.
1 tane kaybım olduğu için biraz fazla korkuyorum. Onun için uzak kaldım bir ara.

Günaydın canım, maşallah kızçelere.
Büyüdüler de dil de çıkarıyor cimcimeler.
Kaçtan 62’ye çıktın ki uyardı doktor?
Hımmm, gördüm şimdi 58-59 demişsin.
Ama 3-4 kilo çok değil ki.
Tuz olayına dikkat etmeliyiz, tansiyonu oynatıyo hemen. Ama kilo artışın normal geldi bana.

Hoşgeldin kuzum evet anliorum Allah'ım sağlıkla hepimiz kucaklarimiza alalım inşallah hep dualarımız bu şekilde
Evet ucumizde oğlan anasiyiz ben yine şok oldum kıza benzettiler dün yüzde bin erkek olunca şok olduk sağlıkla gelsin inşallah hepimizin ki bebiş nasi ne zaman gitcen artık hissetmeler baslamistir

Amin canım, sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza inşallah.
Senin hep kız diye düşünüyorduk. Resmen fake attı bize.
Haftaya detaylı var benim. Bugün 20+3.
Baya baya hissediyorum artık. Tekmeler bir şeyler oluyo içeride.
İçim daha rahat hareketi hissettiğim için.

Şükür kuzum tabi en azından napiosun anne ben iyiyim dio sorma benim çocuk çok fena fake attı detaylı ya az kalmış bizimde 20 snde ozaman a kadar bizde bı tekme yermiuiz arada bı hissetme oluo ama sürekli ve tekme gibi deil orda kipirtiui anliorum azcik sadece senin detaylidan heycanla gelmeni bekleriz bakalım neler oluo kopya çekeriz senden kuzum

Ohh maşallah maşallah yerim ya bide dil çıkarıyor
Benimkinin boyuna kilosuna bişey demedi ya rahim ağzı uzunluğu normal dedi benim kiloma da bişey demedi. Şu sıralar çok saldım ben ama gebeliğin başından bari toplam 5 kilo falan aldım sanırım oda çok değildir herhalde
İyi yapmışsın canım bazen uzaklaşmak istiyor insan bende çok etkileniyorum her şeyden. Çok şükür siz iyisiniz ya önemli olan o
Haberlerinizi okudum, ikinizin de erkekmiş.
Benim de erkek.
Ohh maşallah maşallah listede erkekler kızları geçti

Başından beri 7 kilo yani normal herhalde ya fazla olsa uyarırdı galiba doktor

Hoşgeldin canım
Etkilenmemek elde değil maalesef
Maaşallah oğlunada sana da annesi

Evet evet canım kilo artışım normal. Ben normal zamanlarda da bu kilolara çıkıyordum zaten. O sadece geri dönüşü zor oluyor diye şimdiden uyardı. Yoksa daha alırım ben kilo:)

Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin canım

Çok şükür canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…