Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Aynen canim ilk hamileligimi 16 haftada kaybetmiştim ikincisini 9 haftada aklın hep o haftalarda takılı kalıyor her iki haftayı da bebeklerin gelişimiyle otomatik atlattım demem o ki Rabbim veriyor bir ferahlık ve kolaylık ol deyince gerçekten öyle güzel oluyor ki nimeti sonsuz hamdolsun hep derdim 20 li haftaları görelim girdik şükür şimdi 30 lu haftalari görelim diyoruz az kaldi göreceğiz i sallahhh 😍😍😍
İnşallah canım. 16 haftalıkken de bayağı büyümüş aslında. Nedeni ne idi? Söylemişsen de hatırlayamadım.

Çok geçmiş olsun arkafaşım. Umarim daha iyisindir. Ben iki doz aşı olup öyle transfer yaptirdim. Doktorumun önerisiyle. Gecen sene ilk zamanlar gecirdim agir covid. Zor gecti. O yuzden korkuyorum. Bebek 6 ayi gevsin antikor testi sonucuna göre tekrar yaptirmayi düsünüyorum.bebektede antikor gelissin diye.
Kendine çok dikkat et. Bol bol dinlen mutlaka.
Canım çok şükür ben hafif atlattım biraz da kan sulandıracalarla biraz beslenmeme çok dikkat ettim dikkat etmek lazım canım inan dışarıya çıkmadığım halde kaptım belli olmuyor nereden kapacağımuz ☺️

Ciddi misin canım kız dediler o kdar bide ben başka doktora göründüm oda kız dedi bana senin ki nazlı erkekmiş 🥰☺️
Evet valla öyle hem de ne nazlı kaç sene bekledim 😊 evet iki doktor kıza benzetti bugün açık açık gördük pipi yi hala sabah 9 dan beri şoku atlatamadim 🤭🤭

Evet valla öyle hem de ne nazlı kaç sene bekledim 😊 evet iki doktor kıza benzetti bugün açık açık gördük pipi yi hala sabah 9 dan beri şoku atlatamadim 🤭🤭
Maşallah yaa Allah bağışlasın ah canım hepimiz öyleyiz bende 9 senedir bekliyorum Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almaya nasip etsin inşallah 🥰

İnşallah canım. 16 haftalıkken de bayağı büyümüş aslında. Nedeni ne idi? Söylemişsen de hatırlayamadım.
O zamn bir sebep yok dediler normal.dogum sancım başladı 2 cm acilma sonrası su geldi bebek susuz kaldığı için öldü..10 sene sonra 9 haftalık kaybımda anlaşıldı Rahim ağzı yetmezliği varmış şimdi ikizlerimde serklaj yapıldı hamdolsun

Canım çok şükür ben hafif atlattım biraz da kan sulandıracalarla biraz beslenmeme çok dikkat ettim dikkat etmek lazım canım inan dışarıya çıkmadığım halde kaptım belli olmuyor nereden kapacağımuz ☺️
Canım çok geçmiş olsun bende rhaatsizim vitamin ve demir ilaçlarını atınca daha iyi oluyorum test vermedim

Canım çok geçmiş olsun bende rhaatsizim vitamin ve demir ilaçlarını atınca daha iyi oluyorum test vermedim
Çok geçmiş olsun canım ama inanki gribim diyorsun pozitif çıkıyor bol sıvı al bol meyve ye sıkma portolalı bol ye bide ben pekmez sabah akşam içtim öksürük başlamadı çok şükür günde bi tane sarımsak yuttum küçük halada devam ediyor süt bal ıhlamur hep içtin haka içiyorum bide akşamları yatarken parol içip kalın giyindim 2 gün ter attım zaten 2.gün dinç kalktım ayağa sende dikkat et 2 günü kalkarsın ayağa ilerlemisin hastalık

Yaa belli oldu mu 😍😍 hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah. Senin doğum hangi aya denk geliyordu
Aslında baya önce belli oldu ama ben aktif olamadım bir türlü 🥰 12. Hafta da söyledi doktorum. Doktorumun ultrason cihazı detaylı ultrason her muayenede detaylı bakıyor 🤲🏼🤲🏼 Haziran 25 gibi Allah izin verirse 🥰🥰

Çok geçmiş olsun canım ama inanki gribim diyorsun pozitif çıkıyor bol sıvı al bol meyve ye sıkma portolalı bol ye bide ben pekmez sabah akşam içtim öksürük başlamadı çok şükür günde bi tane sarımsak yuttum küçük halada devam ediyor süt bal ıhlamur hep içtin haka içiyorum bide akşamları yatarken parol içip kalın giyindim 2 gün ter attım zaten 2.gün dinç kalktım ayağa sende dikkat et 2 günü kalkarsın ayağa ilerlemisin hastalık
Sağolasın canım bnde ilk gece çok terledim portakal bende yiyorum bnim şuan öksürük var

Aslında baya önce belli oldu ama ben aktif olamadım bir türlü 🥰 12. Hafta da söyledi doktorum. Doktorumun ultrason cihazı detaylı ultrason her muayenede detaylı bakıyor 🤲🏼🤲🏼 Haziran 25 gibi Allah izin verirse 🥰🥰
Oo maşallah canım 🥰 kızların sayısı da artıyor. Renkli ultrasonu seviyorum ya orada baya belli oluyor her şey diğer siyah beyazdan bişey anlamıyorum 😁😁

X