- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.341
ooo bir oğlan anası daha.. hayırlı olsun canım benim.Evet kuzum donuorum yoldayım hazirmisiniz soyluorum pipi gördük biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo bir oğlan anası daha.. hayırlı olsun canım benim.Evet kuzum donuorum yoldayım hazirmisiniz soyluorum pipi gördük biz
Evet kuzum seninle ayni kaderi yaşadık valla şoka giriomus insan deisince evet sizin erkeklere arkadaş geldiAynı durumda olduk canım sonradan pipiyi görüp şok geçiren anneler kervanına hosgeldin oğluşuma bir arkadas daha
Saol canım amin hepimizin inşallah şaşırttı bizimkideYaaa gerçek mi hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin
Saol canım boşuna yememisim tatlıları oğlum istiomus demekkiooo bir oğlan anası daha.. hayırlı olsun canım benim.
Sağlıkla gelsin minikkk kuzucukEvet kuzum seninle ayni kaderi yaşadık valla şoka giriomus insan deisince evet sizin erkeklere arkadaş geldi
Amin canım saolasin şaşırttı bizimkiSağlıkla gelsin minikkk kuzucuk
:) doğru dedin valla. ama ben deli gibi hala tatlı çikolata yiyorum. nasıl iş anlamadım:)Saol
Saol canım boşuna yememisim tatlıları oğlum istiomus demekki
Niye ki önceden de erkek diil miydiAmin canım saolasin şaşırttı bizimki
Açılışı siz yaptınız arkanızdan takip edip geliyoruz zYaaa maşallah gözünüz aydın canım peşimizden geldin sende
Bu defa emin mi sende gördün mü pipiyi sağlıkla gelsin inşallahBizde o kadar şaşırdık ki hala soktayiz ama net yüzde bin erkek dedi evet senle aynıyız kuzum doğumda aynı günler olur artık inşallah
Evet sende tatlı yedin demekki bebekler istio kuzum:) doğru dedin valla. ama ben deli gibi hala tatlı çikolata yiyorum. nasıl iş anlamadım:)
Yok kesin eminiz kuzum yüzde bin erkek dedi sordum kesin mi die bizde alırız mavi kalp evet ya gelin beni cekistircek oralarda ben bu kadar emek vercem oğlumaAçılışı siz yaptınız arkanızdan takip edip geliyoruz z
Bu defa emin mi sende gördün mü pipiyi sağlıkla gelsin inşallah
Geleceğin bdv konularının başrolü kvler kulübüne hoş geldin
Aynen canım o yüzden bizde kendilerine tatlışlar diyoruz:)Evet sende tatlı yedin demekki bebekler istio kuzum
Aynen öyle canimmöyle bir topik mi varmış bakayım bendeNeyse canları sağ olsun bakalım
Aynen zaman geçiverse şöyle 5 6 ay sonrasına bu arada bebeğimize ne alsak topiğinde ikiz annesi bi arkadaş vakumlu süt toplayıcısını önermiş birini emzirirken diğer göğsüne de onu takıyormuş baya süt topluyor demişti
Evet canimmm kizcelerle ogluslari da tanistiririz demiBenimde bugün kontrolüm var. Zaman geçsin hemen saatim gelsin istiyorum. İnşallah canım ard arda doğumumuz olur inşallah yakınız seninle.
Ayy inşallahh yaa olur mu geçermi zaman Allahım ya.Evet canimmm kizcelerle ogluslari da tanistiririz demi
Hayırlı olsun oğlusun canımEvet kuzum donuorum yoldayım hazirmisiniz soyluorum pipi gördük biz
Geçiyor Allah'ın izniyle canim benimAyy inşallahh yaa olur mu geçermi zaman Allahım ya.
Aslında düşünüyorum bende 8. haftalar da iken falan nasıl 12. haftaya ulaşacağım diyordum. Korkuyla geçen zamanlardı. Yine korkular bitmiyor ama o zamanlar daha başka idi. Şimdi düşünüyorum da 3 güne 19.haftama gireceğim. Karnım büyüdükçe inanılmaz duygular yaşıyorum.Geçiyor Allah'ın izniyle canim benim
Var canım bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyiz diye bir topik. 700 küsür sayfa var ama başladım okuyorum arada ss alıyırumAynen öyle canimmöyle bir topik mi varmış bakayım bende
Aynen canim ilk hamileligimi 16 haftada kaybetmiştim ikincisini 9 haftada aklın hep o haftalarda takılı kalıyor her iki haftayı da bebeklerin gelişimiyle otomatik atlattım demem o ki Rabbim veriyor bir ferahlık ve kolaylık ol deyince gerçekten öyle güzel oluyor ki nimeti sonsuz hamdolsun hep derdim 20 li haftaları görelim girdik şükür şimdi 30 lu haftalari görelim diyoruz az kaldi göreceğiz i sallahhhAslında düşünüyorum bende 8. haftalar da iken falan nasıl 12. haftaya ulaşacağım diyordum. Korkuyla geçen zamanlardı. Yine korkular bitmiyor ama o zamanlar daha başka idi. Şimdi düşünüyorum da 3 güne 19.haftama gireceğim. Karnım büyüdükçe inanılmaz duygular yaşıyorum.