Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Yaaa maşallah gözünüz aydın canım 😍😍 peşimizden geldin sende 😂😂😂
Açılışı siz yaptınız arkanızdan takip edip geliyoruz z🤣🤣
Bizde o kadar şaşırdık ki hala soktayiz ama net yüzde bin erkek dedi 🤭🤭 evet senle aynıyız kuzum doğumda aynı günler olur artık inşallah ☺️🤗
Bu defa emin mi sende gördün mü pipiyi😁😁 sağlıkla gelsin inşallah
Geleceğin bdv konularının başrolü kvler kulübüne hoş geldin 🤣🤣🤣

Açılışı siz yaptınız arkanızdan takip edip geliyoruz z🤣🤣

Bu defa emin mi sende gördün mü pipiyi😁😁 sağlıkla gelsin inşallah
Geleceğin bdv konularının başrolü kvler kulübüne hoş geldin 🤣🤣🤣
Yok kesin eminiz kuzum yüzde bin erkek dedi sordum kesin mi die 😂 bizde alırız mavi kalp🤭🤭 evet ya gelin beni cekistircek oralarda ben bu kadar emek vercem oğluma 🤗🤗

Neyse canları sağ olsun bakalım😍
Aynen zaman geçiverse şöyle 5 6 ay sonrasına 😍😍 bu arada bebeğimize ne alsak topiğinde ikiz annesi bi arkadaş vakumlu süt toplayıcısını önermiş birini emzirirken diğer göğsüne de onu takıyormuş baya süt topluyor demişti
Aynen öyle canimm❤️öyle bir topik mi varmış 🤭🤭 bakayım bende

Geçiyor Allah'ın izniyle canim benim 💜💜💙💙
Aslında düşünüyorum bende 8. haftalar da iken falan nasıl 12. haftaya ulaşacağım diyordum. Korkuyla geçen zamanlardı. Yine korkular bitmiyor ama o zamanlar daha başka idi. Şimdi düşünüyorum da 3 güne 19.haftama gireceğim. Karnım büyüdükçe inanılmaz duygular yaşıyorum.

Aslında düşünüyorum bende 8. haftalar da iken falan nasıl 12. haftaya ulaşacağım diyordum. Korkuyla geçen zamanlardı. Yine korkular bitmiyor ama o zamanlar daha başka idi. Şimdi düşünüyorum da 3 güne 19.haftama gireceğim. Karnım büyüdükçe inanılmaz duygular yaşıyorum.
Aynen canim ilk hamileligimi 16 haftada kaybetmiştim ikincisini 9 haftada aklın hep o haftalarda takılı kalıyor her iki haftayı da bebeklerin gelişimiyle otomatik atlattım demem o ki Rabbim veriyor bir ferahlık ve kolaylık ol deyince gerçekten öyle güzel oluyor ki nimeti sonsuz hamdolsun hep derdim 20 li haftaları görelim girdik şükür şimdi 30 lu haftalari görelim diyoruz az kaldi göreceğiz i sallahhh 😍😍😍

X