- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 37
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.321
Evett canım bende 16 şubata aldım. Teki 500 çifti 1000 tl dediler banadaHayırlı akşamlar kızlar dün kontrolümüz vardı hamdolsun herşey yolunda oğluslarim kafa kafaya vermiş yatiyorlardiDetaylı ultrason için ikizlere çift ücret aliniyomus ya hey yavrum heyy 1400 lira istediler 5 şubatta gireceğiz bakalım
Olabilir canım ıkı benim arkadas ta koydu inci sare hatta sare ismini ben cok seviyordum soyleyınce de uydu onlarda koydu ama üncü iami tek basına da cok guzel iki isim koyunca yine agız alıskanlıgı 1 ısım kullanılıyorErkekte belli oldu mu canım isim
teşekkür ederim canım.
Yanına bir isim daha koysam mi diye düşünüyorum. İlerde beğendiğini kullansın.
Maşallah çok güzel prensesin ismiBen galiba ismi buldum
O kadar emek verdik; kavuşmak zor oldu.
Bulunca da o kadar kıymetli ki
Pırıl Pırıl yaptı içimizi.
İnci
Eren-yarenaynen bizimde 1 kız 1 erkek isim karar veremedik. önerisi olan? :)
Ya canım sorma birde güzel hareketlesiyorlar kuzucuklarim yetmiyor o kadar bakmak sağlıkla dogsunlarda sevsek artıkOyy maşallah maşallah ya bak şunlara kardeş kardeş nasıl da yatıyorsağlıkla büyüsünler kız nasıl pahalı öyle ya bari ikizlere ayrı ücret değil de özel indirim yapsalardı
Bnde heyecanlıyım ultrasona bile heyecanlanirken şimdi detaylı daha heyecanlı geliyor aslında yarın bile var ama eşim çalıştığı için anca o güne alabildik ins güzel haberlerini alalım canimm ikiz hamisimEvett canım bende 16 şubata aldım. Teki 500 çifti 1000 tl dediler banadakişibaşı fiyat alıyorlar mış senin az kalmış. Ay benimde gelsin zaman.
Çok geçmiş olsun arkafaşım. Umarim daha iyisindir. Ben iki doz aşı olup öyle transfer yaptirdim. Doktorumun önerisiyle. Gecen sene ilk zamanlar gecirdim agir covid. Zor gecti. O yuzden korkuyorum. Bebek 6 ayi gevsin antikor testi sonucuna göre tekrar yaptirmayi düsünüyorum.bebektede antikor gelissin diye.Malesef aşı yaptırmadım
Neyse canları sağ olsun bakalımYa canım sorma birde güzel hareketlesiyorlar kuzucuklarim yetmiyor o kadar bakmak sağlıkla dogsunlarda sevsek artıkYaa bende dedim indirim olmaz mı yok dediler
Benimde bugün kontrolüm var. Zaman geçsin hemen saatim gelsin istiyorum. İnşallah canım ard arda doğumumuz olur inşallah yakınız seninle.Bnde heyecanlıyım ultrasona bile heyecanlanirken şimdi detaylı daha heyecanlı geliyor aslında yarın bile var ama eşim çalıştığı için anca o güne alabildik ins güzel haberlerini alalım canimm ikiz hamisim
Aaa benim de bir kız bi erkek isim bulmak çok zoraynen bizimde 1 kız 1 erkek isim karar veremedik. önerisi olan? :)
Evet kuzum donuorum yoldayım hazirmisiniz soyluorum pipi gördük biz
NeeeEvet kuzum donuorum yoldayım hazirmisiniz soyluorum pipi gördük biz
Yaaa maşallah gözünüz aydın canımEvet kuzum donuorum yoldayım hazirmisiniz soyluorum pipi gördük biz
Bizde o kadar şaşırdık ki hala soktayiz ama net yüzde bin erkek dediNeeeama ben demiştim seninki de erkek ikimizde oğlan anası olacağız diye hahah kız cidden oğlan mı
Evet valla şaşırttı bizimkide bende oğlan annesi oldumYaaa maşallah gözünüz aydın canımpeşimizden geldin sende
Aynı durumda olduk canımEvet valla şaşırttı bizimkide bende oğlan annesi oldum
Yaaa gerçek mi hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinEvet kuzum donuorum yoldayım hazirmisiniz soyluorum pipi gördük biz