Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hayırlı akşamlar kızlar dün kontrolümüz vardı hamdolsun herşey yolunda oğluslarim kafa kafaya vermiş yatiyorlardi 👼🏼👼🏼😍Detaylı ultrason için ikizlere çift ücret aliniyomus ya 😱hey yavrum heyy 1400 lira istediler 5 şubatta gireceğiz bakalım 😁
Evett canım bende 16 şubata aldım. Teki 500 çifti 1000 tl dediler banada 😁 kişibaşı fiyat alıyorlar mış 😆🤦‍♀️ senin az kalmış. Ay benimde gelsin zaman.

Erkekte belli oldu mu canım isim ♥️
🥰 teşekkür ederim canım.
Yanına bir isim daha koysam mi diye düşünüyorum. İlerde beğendiğini kullansın.
Olabilir canım ıkı benim arkadas ta koydu inci sare hatta sare ismini ben cok seviyordum soyleyınce de uydu onlarda koydu ama üncü iami tek basına da cok guzel iki isim koyunca yine agız alıskanlıgı 1 ısım kullanılıyor🙂 benimde ikizlerin ısmı kesin oldu gibi gorumcelerımden bırı emzık zinciri yapıcaktı bugun gıtmıs harfleri almıs dıgerı de kapı susunu yaptıracaktı o da sıparıs veriyorum dedi 🤣 biz karar vermıs tık zaten ama boyle daha bısey yapılmamıştı artık diyorum resmi olarak netlesmeye baslıyor🤣🤣

Oyy maşallah maşallah ya bak şunlara kardeş kardeş nasıl da yatıyor 🥰 sağlıkla büyüsünler 😍 kız nasıl pahalı öyle ya bari ikizlere ayrı ücret değil de özel indirim yapsalardı 😁
Ya canım sorma birde güzel hareketlesiyorlar kuzucuklarim yetmiyor o kadar bakmak sağlıkla dogsunlarda sevsek artık 🤭🤭Yaa bende dedim indirim olmaz mı yok dediler 😕

Evett canım bende 16 şubata aldım. Teki 500 çifti 1000 tl dediler banada 😁 kişibaşı fiyat alıyorlar mış 😆🤦‍♀️ senin az kalmış. Ay benimde gelsin zaman.
Bnde heyecanlıyım ultrasona bile heyecanlanirken şimdi detaylı daha heyecanlı geliyor aslında yarın bile var ama eşim çalıştığı için anca o güne alabildik ins güzel haberlerini alalım canimm ikiz hamisim 😍😍

Malesef aşı yaptırmadım
Çok geçmiş olsun arkafaşım. Umarim daha iyisindir. Ben iki doz aşı olup öyle transfer yaptirdim. Doktorumun önerisiyle. Gecen sene ilk zamanlar gecirdim agir covid. Zor gecti. O yuzden korkuyorum. Bebek 6 ayi gevsin antikor testi sonucuna göre tekrar yaptirmayi düsünüyorum.bebektede antikor gelissin diye.
Kendine çok dikkat et. Bol bol dinlen mutlaka.

Ya canım sorma birde güzel hareketlesiyorlar kuzucuklarim yetmiyor o kadar bakmak sağlıkla dogsunlarda sevsek artık 🤭🤭Yaa bende dedim indirim olmaz mı yok dediler 😕
Neyse canları sağ olsun bakalım😍
Aynen zaman geçiverse şöyle 5 6 ay sonrasına 😍😍 bu arada bebeğimize ne alsak topiğinde ikiz annesi bi arkadaş vakumlu süt toplayıcısını önermiş birini emzirirken diğer göğsüne de onu takıyormuş baya süt topluyor demişti

Bnde heyecanlıyım ultrasona bile heyecanlanirken şimdi detaylı daha heyecanlı geliyor aslında yarın bile var ama eşim çalıştığı için anca o güne alabildik ins güzel haberlerini alalım canimm ikiz hamisim 😍😍
Benimde bugün kontrolüm var. Zaman geçsin hemen saatim gelsin istiyorum. İnşallah canım ard arda doğumumuz olur inşallah yakınız seninle.

X