Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım
canım kıpırtılar yeni yeni başlayacak. İlk gebeliğin ise hissetmen daha geç oluyormuş tecrübeli annelere göre. Ben 19 da hissetmeye başladım ama azdı yani. Şimdi yerinde durmuyorlar bazen uykumdan uyanıyorum :)

Uyumlu olsun istediniz herhalde. Ben uyumlu istemiyorum ama tabi büyük de konuşmayayım. :) Ama bulduğunuz isimlerde güzel.

Uyumlu olsun istediniz herhalde. Ben uyumlu istemiyorum ama tabi büyük de konuşmayayım. :) Ama bulduğunuz isimlerde güzel.
Zaten bulamazsak muhtemelen şiiişt ile pişt dicez sanırım :))))

evet aslında çoğu yerde okuduğuma göre 20. haftadan sonra hissediliyormuş. İlk gebeliğim benimde. Yani ben anlayamıyorum işte hareket yok gibi. Bu kez de korkuyorum. hiç ses seda yok gibi. Kontrol öncesi telaş sarıyor. durmasınlar yerinde ya hissetmek daha rahatlatacak beni.

Nasıl bir şey gibi ki ? Bende çok düşünmüyordum ama karnım çıkınca işte hissetmek de istedim. Bu hafta daha bir bekledim hatta. Sanki bir şeyler de oluyor gibi sonra diyorum yok o ağrı , kramp herhalde diyorum. aman ne bileyim işte. Bakalım yarın kontrolüm var. İnşallah sıkıntısız sorunsuz geçecek.

Ben galiba ismi buldum
O kadar emek verdik; kavuşmak zor oldu.
Bulunca da o kadar kıymetli ki
Pırıl Pırıl yaptı içimizi.
İnci
Benimde kızım olsaydı Büşra ismini düşünürdüm. Müjde, sevinçli haber demekmiş ya anlamı. Çok bekledik sonunda kavuştuk müjdeli habere

Aslında ilk baslarda tam datarıf ettıgın gıbı oluyor canım boyle bı hareket var ama hani o mu diyorsun konduramıyorsun sonra bakmıs sın o kadar net ve belli oluyor ki benimde eşüm hic hissedemiyorum elını koydugu anda duruyorlardı o da dun ilk defa hissetti o duygular cok guzel emin ol seninde az kaldı ıyı dursun ıyı olsun canım benımm

Benimde kızım olsaydı Büşra ismini düşünürdüm. Müjde, sevinçli haber demekmiş ya anlamı. Çok bekledik sonunda kavuştuk müjdeli habere
Erkekte belli oldu mu canım isim
Yaa cok guzel bir isim cok yakın arkadasım 5 ay once doğum yaptı o koydu o yuzden yeri ayrı bende ismiyle yasasin guzel kız
teşekkür ederim canım.
Yanına bir isim daha koysam mi diye düşünüyorum. İlerde beğendiğini kullansın.

Oyy maşallah maşallah ya bak şunlara kardeş kardeş nasıl da yatıyor sağlıkla büyüsünler kız nasıl pahalı öyle ya bari ikizlere ayrı ücret değil de özel indirim yapsalardı

Teşekkürler canım aynen bir iki haftaya daha net anlarım inşallah. Her bir anı güzel duygularmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…