Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah ya 34 leri görelim. Eşimde benimle girecek detaylıya. Çok heyecanlıyım gerçekten. Yarın da kontrele gideceğim. Ama ben hiç bir kıpırtı vs. hissetmiyorum. Korkuyorum.
Bu zamana kadar gelmişsin ki ne zorlu dönemlerdi bizler için.
Canım
İnşallah ya 34 leri görelim. Eşimde benimle girecek detaylıya. Çok heyecanlıyım gerçekten. Yarın da kontrele gideceğim. Ama ben hiç bir kıpırtı vs. hissetmiyorum. Korkuyorum.
Bu zamana kadar gelmişsin ki ne zorlu dönemlerdi bizler için.
canım kıpırtılar yeni yeni başlayacak. İlk gebeliğin ise hissetmen daha geç oluyormuş tecrübeli annelere göre. Ben 19 da hissetmeye başladım ama azdı yani. Şimdi yerinde durmuyorlar bazen uykumdan uyanıyorum :)

Uyumlu olsun istediniz herhalde. Ben uyumlu istemiyorum ama tabi büyük de konuşmayayım. :) Ama bulduğunuz isimlerde güzel.

Uyumlu olsun istediniz herhalde. Ben uyumlu istemiyorum ama tabi büyük de konuşmayayım. :) Ama bulduğunuz isimlerde güzel.
Zaten bulamazsak muhtemelen şiiişt ile pişt dicez sanırım :))))

Canım

canım kıpırtılar yeni yeni başlayacak. İlk gebeliğin ise hissetmen daha geç oluyormuş tecrübeli annelere göre. Ben 19 da hissetmeye başladım ama azdı yani. Şimdi yerinde durmuyorlar bazen uykumdan uyanıyorum :)
evet aslında çoğu yerde okuduğuma göre 20. haftadan sonra hissediliyormuş. İlk gebeliğim benimde. Yani ben anlayamıyorum işte hareket yok gibi. Bu kez de korkuyorum. hiç ses seda yok gibi. Kontrol öncesi telaş sarıyor. durmasınlar yerinde ya hissetmek daha rahatlatacak beni.

Canım Vala hıc sıkıntı yapma herkez bana da diyordu hissetmiyormusun hissetmen lazımdı falan diye bı ara cok kafama takıyordum daha sonra ayrıntılı ya gıttıgımde 20.haftanın ıcındeydım doktor sordu cok az dedim ama ikisini ayırt edemiyorum hangisi bıde tek tuktu ondan sonra basladı hareketler sımdı de uykumdan uyandırıyorlar ilk hamilelik ya 20den once hissetmek zor olabilir canım merak etme🙂🙂
Nasıl bir şey gibi ki ? Bende çok düşünmüyordum ama karnım çıkınca işte hissetmek de istedim. Bu hafta daha bir bekledim hatta. Sanki bir şeyler de oluyor gibi sonra diyorum yok o ağrı , kramp herhalde diyorum. aman ne bileyim işte. Bakalım yarın kontrolüm var. İnşallah sıkıntısız sorunsuz geçecek.

Ben galiba ismi buldum ☺️
O kadar emek verdik; kavuşmak zor oldu.
Bulunca da o kadar kıymetli ki ♥️
Pırıl Pırıl yaptı içimizi.
İnci ♥️
Benimde kızım olsaydı Büşra ismini düşünürdüm. Müjde, sevinçli haber demekmiş ya anlamı. Çok bekledik sonunda kavuştuk müjdeli habere🤭😍🐣

Nasıl bir şey gibi ki ? Bende çok düşünmüyordum ama karnım çıkınca işte hissetmek de istedim. Bu hafta daha bir bekledim hatta. Sanki bir şeyler de oluyor gibi sonra diyorum yok o ağrı , kramp herhalde diyorum. aman ne bileyim işte. Bakalım yarın kontrolüm var. İnşallah sıkıntısız sorunsuz geçecek.
Aslında ilk baslarda tam datarıf ettıgın gıbı oluyor canım boyle bı hareket var ama hani o mu diyorsun konduramıyorsun sonra bakmıs sın o kadar net ve belli oluyor ki benimde eşüm hic hissedemiyorum elını koydugu anda duruyorlardı o da dun ilk defa hissetti o duygular cok guzel emin ol seninde az kaldı❤️ ıyı dursun ıyı olsun canım benımm

Benimde kızım olsaydı Büşra ismini düşünürdüm. Müjde, sevinçli haber demekmiş ya anlamı. Çok bekledik sonunda kavuştuk müjdeli habere🤭😍🐣
Erkekte belli oldu mu canım isim ♥️
Yaa cok guzel bir isim cok yakın arkadasım 5 ay once doğum yaptı o koydu o yuzden yeri ayrı bende ismiyle yasasin guzel kız❤️
🥰 teşekkür ederim canım.
Yanına bir isim daha koysam mi diye düşünüyorum. İlerde beğendiğini kullansın.

Hayırlı akşamlar kızlar dün kontrolümüz vardı hamdolsun herşey yolunda oğluslarim kafa kafaya vermiş yatiyorlardi 👼🏼👼🏼😍Detaylı ultrason için ikizlere çift ücret aliniyomus ya 😱hey yavrum heyy 1400 lira istediler 5 şubatta gireceğiz bakalım 😁
Oyy maşallah maşallah ya bak şunlara kardeş kardeş nasıl da yatıyor 🥰 sağlıkla büyüsünler 😍 kız nasıl pahalı öyle ya bari ikizlere ayrı ücret değil de özel indirim yapsalardı 😁

Aslında ilk baslarda tam datarıf ettıgın gıbı oluyor canım boyle bı hareket var ama hani o mu diyorsun konduramıyorsun sonra bakmıs sın o kadar net ve belli oluyor ki benimde eşüm hic hissedemiyorum elını koydugu anda duruyorlardı o da dun ilk defa hissetti o duygular cok guzel emin ol seninde az kaldı❤️ ıyı dursun ıyı olsun canım benımm
Teşekkürler canım aynen bir iki haftaya daha net anlarım inşallah. Her bir anı güzel duygularmış. 🥰

X