Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlarrrrrr
Kargom geldi yorum yapayım
Görmeyenler için tekrar alıntı yaptım mesajı
Yerleri güzel beğendik biz özellikle iki tanesi çok güzel yumuşacıktı biri kapşonlu olan diğeride 18 tl ye aldığım beyazlı😍
❗❗❗Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta bedenler küçük olabiliyor. Misal aldığım 12 aylık ama 6 aylık gibi. Bazısı da tam 12 aylık o yüzden ne olur ne olmaz büyük beden seçin eğer alırsanız da

Kızlar aldıklarımı kodlarından tek tek buldum🤣🤣 başka türlü açılmıyor
Atayım fotosunu😍 bir tane daha takım var ama o bitmiş bulamadım foto

Eki Görüntüle 2995056

Kızlarrrrrr
Yerleri güzel beğendik biz özellikle iki tanesi çok güzel yumuşacıktı biri kapşonlu olan diğeride 18 tl ye aldığım beyazlı😍
❗❗❗Yalnız dikkat etmeniz gereken nokta bedenler küçük olabiliyor. Misal aldığım 12 aylık ama 6 aylık gibi. Bazısı da tam 12 aylık o yüzden ne olur ne olmaz büyük beden seçin eğer alırsanız da
Kalin yazınca dedim noluyo 😂😂
Hoşgeldin canım.
Evet başlangıçta 3-6 ile başladım ben hep.
2 3 takım hastane çıkışı alacağım o kadar.
O da isimli hatıra kalsın. 2 de normal.
Kaynanam çok ısrar etti o alacakmış 😂😂

Kalin yazınca dedim noluyo 😂😂
Hoşgeldin canım.
Evet başlangıçta 3-6 ile başladım ben hep.
2 3 takım hastane çıkışı alacağım o kadar.
O da isimli hatıra kalsın. 2 de normal.
Kaynanam çok ısrar etti o alacakmış 😂😂
Hahha kız ürünler için kızlar yorum istedi arada kaynamasın mesaj diye kalın yazıyorum🤣🤣
Birde ❗❗koydum ki iyice göze çarpsın🤪
2 3 takım hasta çıkışı çok olur kız onlar çok giyilmiyor bebekler büyüyır diyorlar
Hani şu 5li setler varya onlar daha mantıklı

Hahha kız ürünler için kızlar yorum istedi arada kaynamasın mesaj diye kalın yazıyorum🤣🤣
Birde ❗❗koydum ki iyice göze çarpsın🤪
2 3 takım hasta çıkışı çok olur kız onlar çok giyilmiyor bebekler büyüyır diyorlar
Hani şu 5li setler varya onlar daha mantıklı
Napim almak istiyorlar kendileri kaşınıyor.
Ben isimli olsun 5li bı tane. Diğerleri normal alırım dedim. Sonra yok alalım ilk vs vs dedim napioasaniz yapın o zaman 😂😂

Duru matik granül alırım büyük ihtimalle canım ona karar vermiştim 🤗

Yaa oyy teyzesi yesin onu maşallah maşallah 🤗 yalnız benim aklımda kız olarak kalmış piyimses diyecektim 🤣 minnak paşa😁😁
Paşa alınır ama teyzesi😂😂
Neler aldın canım resim mi yükledin göremedim ben🤔

Ohh maşallah 🧡 hayırlısı ile senin deneyimlerinden faydalanacağım bende 🙏 detaylı ya randevu aldım bende 16 şubata bakalım.
Yaa Vala o detaylıdan sonra insan biraz daha rahatlıyor boyle kademe kademe ilerliyoruz hep 🙂 haftaya hastaneye gıdıcem seker yuklemesı ıcın sonra da kendi doktoruma sonucları gostermeye ben kucuk sehırde yasamanın sıkıntısını yasıyorum bı tek beni korkutan onlar oluyor doktorum onune hep bı hafta belirliyor oyle oyle ılerlıcez diyor simdi hedef 26. Hafta ınsallah 😬 soyle 34 lerı goruruz ınsallah sende hıc merak etme detaylının tadını cıkar kızlarla🙂🙂🙂🥰🥰

Kızlarrrrrr
Ama bunlar çok tatlış küçük paşa sağlıkla giysin 🥰🥰

Paşa alınır ama teyzesi😂😂
Neler aldın canım resim mi yükledin göremedim ben🤔
Şu mesajın içindeki mesajda kuzum fotolar🤣
Oyy paşanın kollarını ayaklarını ısırır teyzoşu😍😍
Kızlarrrrrr

X