Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İkiz olunca anneyi paylaşmaya alışmış oluyorlar o yüzden kıskanma olmuyor da tek olunca o da haklısen kardeş düşünmüyor musun cnm

iki türlüde zor. Aile evinde rahat etmiyoruz daha çocuklarımız da var inşallah yaza kadar oturur düzenin biberonu bırakırsan gece daha rahat edersin canım benim. Yaa keşke geçici tokiye felan geçseydin kışı atlatana kadar oluyormuydu öyle. Çocuklar küçük olmasa zor olmaz ama onlarda küçük Allah yardımcınız olsun.

Aynen iki türlü de çok zor Allah yardımcımız olsun eve geçince bıraktırmaya çalışacam yoksa bı kere denedim gece 9dan 12ye kadar ağladılar birbirini uyandirdirlar aglamalarindan komşular rahatsız olup kapıya dayandılar bende rahatsizlar ağlıyorlar napayım dedimyok canım evi ya alırsın ya da almazsın yerinde dönüşüm yaoailacaksa alamıyorsun Keşke dediğin gibi olsa ama olmuyor tek seçenek var

Allah yardımcınız olsun kuzum ya inşallah kesinti falan olmadan şu kışı da atlatırsınız
İkiz olunca anneyi paylaşmaya alışmış oluyorlar o yüzden kıskanma olmuyor da tek olunca o da haklısen kardeş düşünmüyor musun cnm
Aynen kuzum tek olunca babasından bile kıskanıyor az bi elimi falan tutsun hemen ayırır
İstiyorum kuzum ama olmuyo kalan embriyoyu transfer yaptık o da tutmadı bakalm nasip

Allah razı olsun canım amin inşallah oy kıyamam kuzuma yaaa Allah gönlüne göre versin cnm sil baştan da çok yıpratıcı oluyor Allah'ım yormadan nasip etsin inşallah

İnşallah en kısa zamanda ikincide olur canım olmadı biraz daha zaman geçsin tekrar yumurta toplama yaparsın. Ben daha düşünmüyorm. 1 sene sonra yapmaya başlarım kızımı kreşe vereceğim çünkü çok seviyor arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi oyun gruplarma gidiyoruz en azından daha rahat olur transfer süreçleri

Ay yok yok kuzum ben artık tüpbebek olayınu kapattım çünkü psikolojik olarak beni mahvetti.
Kresi iyi dedin kuzum küçük çocukla transfer süreci aşırı zor. Her an tekme yiyebiliyorsun yatmak imkansız üstünde at binmek için fırsat kolluyor yani bir yerlere gitmeleri şart

Kesinlikle tüp bebek tedavisini o yüzden 1-2 sene daha düşünmüyorum. En azından kızım kendini bilene kadar. Onuda bu süreçte üzmek istemiyorum. Kreşi kesinlikşe düşün canım en azından çocuk için çok farkediyor

Seneye inşallah kuzum ya biraz daha büyümüş olur belki bende çalışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…