- 2 Aralık 2015
- 4.524
- 18.510
- 208
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #15.301
İkiz olunca anneyi paylaşmaya alışmış oluyorlar o yüzden kıskanma olmuyor da tek olunca o da haklıAy o daha iyi kuzum inşallah zamanında güzelce teslim edilir Rabb'im sağlıkla oturmayı nasip etsin.
Ayy yerim ikisini de ya maşallah
Ee kardeşlik öylebir şeyhemen savunmaya geçiyorlar demek ki birbirlerini bizimki de kardeş istemiyo. Hemen kıskanıyo başka çocuk sevince
Ya annemlerde soba kullandıkları için başka oda mutfak vs buz gibi oluyor çocuklarda peşimden geldikleri için ekstra hasta oluyorlar bide bekar erkek kardeşim var çoğu zamanlar çatışıyoruz o yüzden kimsede kalmak istemiyorum zaten çoğu gitti azı kaldı Allah'ın izniyleevet keşke gecede biraktirabilseydim kızı gece kaldırınca uykusu bölünince geri uyumuyor sürekli ağlıyor bende saldım artık geceleri bezliyorjm bide en çok muzdarip.oldugum biberon biberinsuz asla uyumuyorlar bağımlılık yapmış eve geçince onu da bıraktırmaya çalışacam
iki türlüde zor. Aile evinde rahat etmiyoruz daha çocuklarımız da var inşallah yaza kadar oturur düzenin biberonu bırakırsan gece daha rahat edersin canım benim. Yaa keşke geçici tokiye felan geçseydin kışı atlatana kadar oluyormuydu öyle. Çocuklar küçük olmasa zor olmaz ama onlarda küçük Allah yardımcınız olsun.Allah razı olsun canım amin inşallah evet depremin üstünden nerdeyse iki sene geçecek neler çektik çekiyoruz bir Allah bir yaşayanlar bilir en büyük kabusumuz elektrik kesintisi o zaman donuyoruz bu kışta çok çetin gececege benziyor bakalım Allah yardımcımız olsun
Aynen iki türlü de çok zor Allah yardımcımız olsun eve geçince bıraktırmaya çalışacam yoksa bı kere denedim gece 9dan 12ye kadar ağladılar birbirini uyandirdirlar aglamalarindan komşular rahatsız olup kapıya dayandılariki türlüde zor. Aile evinde rahat etmiyoruz daha çocuklarımız da var inşallah yaza kadar oturur düzenin biberonu bırakırsan gece daha rahat edersin canım benim. Yaa keşke geçici tokiye felan geçseydin kışı atlatana kadar oluyormuydu öyle. Çocuklar küçük olmasa zor olmaz ama onlarda küçük Allah yardımcınız olsun.
Anne daha çok hazır olmalı bence yaDimi sorma anneninde kendini hazır hissetmesi gerekiyor zaten yoksa çok zor oluyor
Allah yardımcınız olsun kuzum ya inşallah kesinti falan olmadan şu kışı da atlatırsınızAllah razı olsun canım amin inşallah evet depremin üstünden nerdeyse iki sene geçecek neler çektik çekiyoruz bir Allah bir yaşayanlar bilir en büyük kabusumuz elektrik kesintisi o zaman donuyoruz bu kışta çok çetin gececege benziyor bakalım Allah yardımcımız olsun
Aynen kuzum tek olunca babasından bile kıskanıyorİkiz olunca anneyi paylaşmaya alışmış oluyorlar o yüzden kıskanma olmuyor da tek olunca o da haklısen kardeş düşünmüyor musun cnm
Allah razı olsun canım amin inşallahAllah yardımcınız olsun kuzum ya inşallah kesinti falan olmadan şu kışı da atlatırsınız
Aynen kuzum tek olunca babasından bile kıskanıyoraz bi elimi falan tutsun hemen ayırır
İstiyorum kuzum ama olmuyokalan embriyoyu transfer yaptık o da tutmadı bakalm nasip
İnşallah en kısa zamanda ikincide olur canım olmadı biraz daha zaman geçsin tekrar yumurta toplama yaparsın. Ben daha düşünmüyorm. 1 sene sonra yapmaya başlarım kızımı kreşe vereceğim çünkü çok seviyor arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi oyun gruplarma gidiyoruz en azından daha rahat olur transfer süreçleriAllah yardımcınız olsun kuzum ya inşallah kesinti falan olmadan şu kışı da atlatırsınız
Aynen kuzum tek olunca babasından bile kıskanıyoraz bi elimi falan tutsun hemen ayırır
İstiyorum kuzum ama olmuyokalan embriyoyu transfer yaptık o da tutmadı bakalm nasip
Amin amin canım bakalım nasip ya çok isteyince olmuyo bende saldımAllah razı olsun canım amin inşallahoy kıyamam kuzuma yaaa Allah gönlüne göre versin cnm sil baştan da çok yıpratıcı oluyor Allah'ım yormadan nasip etsin inşallah
Ay yok yok kuzum ben artık tüpbebek olayınu kapattım çünkü psikolojik olarak beni mahvetti.İnşallah en kısa zamanda ikincide olur canım olmadı biraz daha zaman geçsin tekrar yumurta toplama yaparsın. Ben daha düşünmüyorm. 1 sene sonra yapmaya başlarım kızımı kreşe vereceğim çünkü çok seviyor arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi oyun gruplarma gidiyoruz en azından daha rahat olur transfer süreçleri
Kesinlikle tüp bebek tedavisini o yüzden 1-2 sene daha düşünmüyorum. En azından kızım kendini bilene kadar. Onuda bu süreçte üzmek istemiyorum. Kreşi kesinlikşe düşün canım en azından çocuk için çok farkediyorAy yok yok kuzum ben artık tüpbebek olayınu kapattım çünkü psikolojik olarak beni mahvetti.
Kresi iyi dedin kuzum küçük çocukla transfer süreci aşırı zor. Her an tekme yiyebiliyorsunyatmak imkansız üstünde at binmek için fırsat kolluyor yani bir yerlere gitmeleri şart
Seneye inşallah kuzum ya biraz daha büyümüş olur belki bende çalışırımKesinlikle tüp bebek tedavisini o yüzden 1-2 sene daha düşünmüyorum. En azından kızım kendini bilene kadar. Onuda bu süreçte üzmek istemiyorum. Kreşi kesinlikşe düşün canım en azından çocuk için çok farkediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?