- 19 Kasım 2020
- 22.013
- 48.097
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.761
Amin amin canım her zaman aklımızdasın. Güzel haberler ile gel inşallahCnaim haftasonu bilgi vermiyorlar mis cumartesi alıyordum aslında ama dünde vermediker bugündeHalbuki duymak istediğim iki kelam yarın yanına gideceğim kapısına kadar geldigimi hisseder oğlum Cuma.gunu bilgi almıştık en son duanızı eksik etmeyin canlarım Rabbim hepimizi evlatlarimiza sağlık ile kucaklamamizi nasip etsin
Yok artıkGünaydın kızlar
Sağlık ocağı Perşembe ye kadar kapalıymış
Hastanelerden haber var mı acaba ?
Sağlık ocağı yarın da Zeynep Kamil Çarşamba.Yok artıkbizim burada açık canım bölgesel değişiyor demek ki. Senin çarşamba mıydı randevu hastaneye bi sor bakalım iptal olma durumu var mı
Git bakalım canım bebişi görmüş olursun sana iyi gelecektir.Sağlık ocağı yarın da Zeynep Kamil Çarşamba.
Hiç gidesim de yok
Ama işyeri için kağıt almam gerekiyor.
Bende sürmüyorum canım kuruluk ya da gerginlik yok. Eğer çok gerilirse zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum ben başka bir şey kullanmam. Göğüs uçları çatlayabilirmiş canım ama çok fazla uyarma dikkat et. Rahim kasılmalarını başlatıyormuş. Bende şuan kaşıntı yok ama olursa ona da zeytinyağı sürerim sanırımBende grev duydum ama deisior arayıp sormak lazım bideCatlak-kurabiye ben hala bişe surmuorum göbeğime bu hafta genişledi bı baslayamadim ne suruosun sen karar veremedim bundan sonra catlarim die korktum göğsüm felan çok kasinio
Yok canım.Git bakalım canım bebişi görmüş olursun sana iyi gelecektir.
Sağlık ocağı tamamen mi kapalıymış canım aşı için hemşire falan yok mu
Zeytinyağı aklimda onuda surcem en masumu dogali o göbeğim de gerilme olmadı da göğsüm çok fena kasinio evet uyarmamak lazım uçları baya kuru du gibi ondan dedim sen başladın mı bişe sürmeye olmadı zeytinyağ süreyim duştan sonra kuzumBende sürmüyorum canım kuruluk ya da gerginlik yok. Eğer çok gerilirse zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum ben başka bir şey kullanmam. Göğüs uçları çatlayabilirmiş canım ama çok fazla uyarma dikkat et. Rahim kasılmalarını başlatıyormuş. Bende şuan kaşıntı yok ama olursa ona da zeytinyağı sürerim sanırım
Canim kaşıntı başladıysa kuruluk oluyor demekki muhakkak nemlendirZeytinyağı aklimda onuda surcem en masumu dogali o göbeğim de gerilme olmadı da göğsüm çok fena kasinio evet uyarmamak lazım uçları baya kuru du gibi ondan dedim sen başladın mı bişe sürmeye olmadı zeytinyağ süreyim duştan sonra kuzum
Canım hindistan cevizi yağı dedi bana doktor.Zeytinyağı aklimda onuda surcem en masumu dogali o göbeğim de gerilme olmadı da göğsüm çok fena kasinio evet uyarmamak lazım uçları baya kuru du gibi ondan dedim sen başladın mı bişe sürmeye olmadı zeytinyağ süreyim duştan sonra kuzum
Aynen canım kaşıntı başladıysa sür dikkatlice. ÇatlamasınZeytinyağı aklimda onuda surcem en masumu dogali o göbeğim de gerilme olmadı da göğsüm çok fena kasinio evet uyarmamak lazım uçları baya kuru du gibi ondan dedim sen başladın mı bişe sürmeye olmadı zeytinyağ süreyim duştan sonra kuzum
Evet ondan korktum canim göbek deil üst taraf kasinio ondan yağ süreyim ihmal etmeden bişe sürmedim henüzCanim kaşıntı başladıysa kuruluk oluyor demekki muhakkak nemlendir
Oda aklıma geldi hatta bı kaç kere alayimmi dedim ama saçlar için çok kullaniomus insanlar kıllanma yapar die korktum ama doktor demiş sana daCanım hindistan cevizi yağı dedi bana doktor.
Uzun zamandır sürüyorum, çok da güzel kokuyo.
Zeytinyağı kıyafete falan bulaştığında sıkıntı olur lekeyi çıkarması. Hiç denemedim onu.
Ben ozaman hindistan cevizi yağı da alayim ikilemde kalmıştım bazen de zeytinyağı sürerim göğüs ucu kremi alcaktim ama sonrlara doru diodum böle ykende başlayım bende son aylar sürerim diodum böle giderse yara olcak ayva çekirdeği çok az koydumBende göbeğime ya Hindistan cevizi yağı sürüyorum ya bebe yağı kaşıntı gerilme falan yok ama yinede duş sonrası sürüyorum. Göğüslerim içinse lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum kuruluk çok oluyor bide bol bol ayva çekirdeği stokladım
Bende stokluyorum ayva çekirdeğiniBende göbeğime ya Hindistan cevizi yağı sürüyorum ya bebe yağı kaşıntı gerilme falan yok ama yinede duş sonrası sürüyorum. Göğüslerim içinse lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum kuruluk çok oluyor bide bol bol ayva çekirdeği stokladım
Badem yağı kıllanma yapıyor da bunu duymamıştım canım.Oda aklıma geldi hatta bı kaç kere alayimmi dedim ama saçlar için çok kullaniomus insanlar kıllanma yapar die korktum ama doktor demiş sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?