Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah pekmez iyi gelir ama şekerden dolayı kullanamıyorum demişsin ılık süt iç iyi gelir inşallah

Şeker yoksa tatlı yesen de cikmiyor merak etme.Ara verdin diyelim doğum sornasi da süt olsun diye devam edersin
Bana doktorum kuru uzumu bile yasakladı korkuttu en son gittiğimde 6 7kilo aldım dieo anı iple çekiyorum ozamanda bol bol tatlı seler yicez o zaman ki haklarımızı azcik smdide yesek keşke

Sorma şuanda onu dusunuom bende kansizim geçen hafta bı kerede fena oldum şimdi üç kere kan vercez aç acina bide bişe iccez Allah eşime sabır versin ben kendimi hayal edemedim

Ben kaçabilirim ya zaten korkuyorum yaptırmaktan iyidir şekerim benim ya şeker gibi hatunum daha ne olsun
Sakin sakin siz neler başardınız bunu mu yapamıyacaksınız elmalı olan güzeldi sanki elmalı soda içer gibi oldum ben

Benim gecen açlık bakıldı işte yeter a bende şeker hatunum hele kilo aldıkça daha şeker oldum bide bu hafta bı sivilce bastı ki ergen genç kız im sanki
Hahah sende de mi var ya o sivilce sorma valla bıktım eskiden adet yakınken başlardı. Şimdi adet yok ama o yine rutinini şaşmıyor

Maşallah canım seninde iyi geçmiş darısı şekere benim şeker yüklemesi 24+2de yapıldı zamanı gelmişken onuda yapalım dedi doktor zaten aç gitmiştim yapıldı oda
İnşallah canım
Demek ki sonraki gidişte büyük ihtimalle bakılır off çok tırsıyorum kanım canım yok ya

Sakin sakin siz neler başardınız bunu mu yapamıyacaksınız elmalı olan güzeldi sanki elmalı soda içer gibi oldum ben
O zaman sıradaki elmalı şeker şeysi Tureed ve bana gelsin Hahah şu devrilip düşen kesin benimdir

Bana doktorum kuru uzumu bile yasakladı korkuttu en son gittiğimde 6 7kilo aldım dieo anı iple çekiyorum ozamanda bol bol tatlı seler yicez o zaman ki haklarımızı azcik smdide yesek keşke
Testin güzel çıkarsa inş arada kaçamak yaparsin bir şey olmaz
Doktorun haberi olmaz bebiş için

Testin güzel çıkarsa inş arada kaçamak yaparsin bir şey olmaz
Doktorun haberi olmaz bebiş için
Evet ya eskiden hiç istemezdim eşim çok tatlı yerdi derdim nasi için bayilmio tek derdim tatlı yemek oldu dediğin gibi güzel çıkarsa tatliyla kutlama yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…