- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.041
Canım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah pekmez iyi gelir ama şekerden dolayı kullanamıyorum demişsin ılık süt iç iyi gelir inşallahSelam kızlar cumadan beri çok hastayım ben de covit oldum.Agrilarim geçti şükür ama öksürük geçmiyor çok şiddetli devam ediyor.Bal,pekmez vs kullanamiyorum şekerden dolayı.İhlamur dışında var mı önerileriniz nasıl geçer bu öksürük artık karnım ağrıyor.
Bana doktorum kuru uzumu bile yasakladı korkuttu en son gittiğimde 6 7kilo aldım dieŞeker yoksa tatlı yesen de cikmiyor merak etme.Ara verdin diyelim doğum sornasi da süt olsun diye devam edersin
Sorma şuanda onu dusunuom bende kansizim geçen hafta bı kerede fena oldum şimdi üç kere kan vercez aç acina bide bişe iccezAllah eşime sabır versin ben kendimi hayal edemedim
Sakin sakin siz neler başardınız bunu mu yapamıyacaksınızBen kaçabilirim yazaten korkuyorum yaptırmaktan iyidir şekerim benim ya şeker gibi hatunum daha ne olsun
Vallahi korku sardı sonucu bı taraftan kan verme bitaraftan halbuki hep ne güçlü kadınım diorum ama iş şeker yuklemesine Kadarmis kuzumSakin sakin siz neler başardınız bunu mu yapamıyacaksınızelmalı olan güzeldi sanki elmalı soda içer gibi oldum ben
Oda geçer Allahın izniyle canım stres yapmaVallahi korku sardı sonucu bı taraftan kan verme bitaraftan halbuki hep ne güçlü kadınım diorum ama iş şeker yuklemesine Kadarmis kuzum
İnşallah canım hepimiz sağ sağlim kucaklarimiza alalım da herşeyi gülerek hatırlayalim bu anlariOda geçer Allahın izniyle canım stres yapma
Hahah sende de mi var ya o sivilce sorma valla bıktımBenim gecen açlık bakıldı işte yeter a bende şeker hatunum hele kilo aldıkça daha şeker oldumbide bu hafta bı sivilce bastı ki ergen genç kız im sanki
İnşallah canımMaşallah canım seninde iyi geçmiş darısı şekerebenim şeker yüklemesi 24+2de yapıldı zamanı gelmişken onuda yapalım dedi doktor zaten aç gitmiştim yapıldı oda
O zaman sıradaki elmalı şeker şeysiSakin sakin siz neler başardınız bunu mu yapamıyacaksınızelmalı olan güzeldi sanki elmalı soda içer gibi oldum ben
Sağol canım Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı acil şifalar versin inşallah pekmez iyi gelir ama şekerden dolayı kullanamıyorum demişsin ılık süt iç iyi gelir inşallah
Testin güzel çıkarsa inş arada kaçamak yaparsin bir şey olmazBana doktorum kuru uzumu bile yasakladı korkuttu en son gittiğimde 6 7kilo aldım dieo anı iple çekiyorum ozamanda bol bol tatlı seler yicez o zaman ki haklarımızı azcik smdide yesek keşke
Evet ya eskiden hiç istemezdim eşim çok tatlı yerdi derdim nasi için bayilmio tek derdim tatlı yemek oldu dediğin gibi güzel çıkarsa tatliyla kutlama yapicamTestin güzel çıkarsa inş arada kaçamak yaparsin bir şey olmaz
Doktorun haberi olmaz bebiş için
Normal canım bende gittikçe öğreniyorum işte burdan öğreniyorum hepimiz aynıyızSaol canım merak edioz sıradaki şeker yüklemesi olcak ondan hele ben baksana rutin kontrolden bile bı sonuç cikariom ogreniom
Bende bakmam normalde ama kanımız azaldı ya damarlarım ağrıyorValla bende iğneden kan almadan çok korkardım şimdi alıştım yine korkuyorum ama mecbur kafamı çeviriyorum besmele çekiyorum bitmiş oluyor
Sağol canım düne göre daha iyim şükür.Oksuruk biraz azaldı gibi sanki teşekkür ederim
Aman azalsın inşallah canım ya Valla bende de hala geçmedi sinir oluyorumSağol canım düne göre daha iyim şükür.Oksuruk biraz azaldı gibi sanki teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?