mimilicious, özelden mesaj atmışsın ancak cevaplayamadım, mesaj kutun dolu:44: buraya ugrarsın diye düşündüm ! işte cevabım
ayy ne güzel benim gibi bir gucci rush 2 aşıgı daha !! :) canım, ben arkadaşın dediği gibi gittigidiyor a baktım ama yok.. bulamıyorum malesef.. bazı sitelerde var gözüküyor ama o siteleri araştırdıgımda şikayet üstüne şikayet okudum... kozmetik magazaları da karşıma çıkan heryere bakıyorum ama bulamadım.. yaa tam sana bunu yazarken bi mailime bakıyım dedim! sevil den gelen cevap:
Sormus oldugunuz GUCCI RUSH 2 P.F.EDT urun dunyada uretımı artık yapılmadıgından, Guccı Markasının Turkıye Dıstrıbutoru tarafından uzun zamandır Turkıye'ye getırılememıs olup maalesef Sevıl Magazalarımız stoklarında mevcut olarak kalmamıstır. Fakat bilinen markalarin disinda sadece SEViL'e ozel markalarin seckin urunleriyle tanismak ve denemek icin sizi magazalarimizda agirlamaktan mutluluk duyariz.
Alisverislerinizde Sevil' i tercih ettiginiz icin tesekkur eder,iyi gunler dileriz.
Saygilarimizla,
SEViL Parfumeri Grubu
Musteri Hizmetleri Departmani
çok üzüldüm şu an!!
benzer bir koku bulmaya çalışcam artık, sen de rastlarsan bana söylersen çok sevinirim?
parfümden iyi anlayan yardımcı olabilecek arkadaşlar çok benzer bir koku önerebilir misiniz ?