• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GUCCI RUSH 2 yi hiçbir yerde bulamıyorum! yardım lütfen!

elclone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
475
0
46
Ankara
kızlar merhaba,
acil yardımınıza ihtiyacım var.:5:

$gucci-rush-2-eau-de-toilette-edt-50-ml-bayan-parfum.jpg

gucci rush 2 yi nerde aradıysam bulamadım. İnternette de AVMlerde de bulamıyorum. O kadar seviyordum ki bu parfümü, bu kadar hafif ve de etkileyici bir parfüm daha bulamadım. Nerede bulabilirim bileniniz var mı ? :43:
TekinAcar da bir çalışana sordugumda Türkiye ye gelmiyor artık, Avrupa da satışı devam ediyor dedi. Malum kozmetik yasası yuzunden Avrupa dan da sipariş edemiyorum.

ha bir de parfümden iyi anlayanlarınız varsa en azından gucci rush 2 ye benzeyen bir parfüm önerirlerse çook çok mutlu olurum!! :54:

mrb cnm bı sıtede var ama burda sıte lınkı verılmıyor sanırım :S

ben daha yenı oldugum ıcın burdan özel msj gönderemıorum malesef cnm nasıl yapıcaz o zaman sole yapalım google arama motoruna guccı rush 2 gıttıgıdıyor yazarsan cıkıor hemen ordan temın edebılırsın umarım ısıne yarar

küçük kozmetik dükkanlarında ara sıra rastlıyorum bu parfüme

kızlar ikinize de çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için:71::71: söylediğiniz yerlerden ulaşcam parfüme :109:

mimilicious, özelden mesaj atmışsın ancak cevaplayamadım, mesaj kutun dolu:44: buraya ugrarsın diye düşündüm ! işte cevabım :1:

ayy ne güzel benim gibi bir gucci rush 2 aşıgı daha !! :) canım, ben arkadaşın dediği gibi gittigidiyor a baktım ama yok.. bulamıyorum malesef.. bazı sitelerde var gözüküyor ama o siteleri araştırdıgımda şikayet üstüne şikayet okudum... kozmetik magazaları da karşıma çıkan heryere bakıyorum ama bulamadım.. yaa tam sana bunu yazarken bi mailime bakıyım dedim! sevil den gelen cevap:

Sormus oldugunuz GUCCI RUSH 2 P.F.EDT urun dunyada uretımı artık yapılmadıgından, Guccı Markasının Turkıye Dıstrıbutoru tarafından uzun zamandır Turkıye'ye getırılememıs olup maalesef Sevıl Magazalarımız stoklarında mevcut olarak kalmamıstır. Fakat bilinen markalarin disinda sadece SEViL'e ozel markalarin seckin urunleriyle tanismak ve denemek icin sizi magazalarimizda agirlamaktan mutluluk duyariz.

Alisverislerinizde Sevil' i tercih ettiginiz icin tesekkur eder,iyi gunler dileriz.

Saygilarimizla,

SEViL Parfumeri Grubu
Musteri Hizmetleri Departmani

çok üzüldüm şu an!! :( benzer bir koku bulmaya çalışcam artık, sen de rastlarsan bana söylersen çok sevinirim?

parfümden iyi anlayan yardımcı olabilecek arkadaşlar çok benzer bir koku önerebilir misiniz ?

mimilicious, özelden mesaj atmışsın ancak cevaplayamadım, mesaj kutun dolu:44: buraya ugrarsın diye düşündüm ! işte cevabım :1:

ayy ne güzel benim gibi bir gucci rush 2 aşıgı daha !! :) canım, ben arkadaşın dediği gibi gittigidiyor a baktım ama yok.. bulamıyorum malesef.. bazı sitelerde var gözüküyor ama o siteleri araştırdıgımda şikayet üstüne şikayet okudum... kozmetik magazaları da karşıma çıkan heryere bakıyorum ama bulamadım.. yaa tam sana bunu yazarken bi mailime bakıyım dedim! sevil den gelen cevap:

Sormus oldugunuz GUCCI RUSH 2 P.F.EDT urun dunyada uretımı artık yapılmadıgından, Guccı Markasının Turkıye Dıstrıbutoru tarafından uzun zamandır Turkıye'ye getırılememıs olup maalesef Sevıl Magazalarımız stoklarında mevcut olarak kalmamıstır. Fakat bilinen markalarin disinda sadece SEViL'e ozel markalarin seckin urunleriyle tanismak ve denemek icin sizi magazalarimizda agirlamaktan mutluluk duyariz.

Alisverislerinizde Sevil' i tercih ettiginiz icin tesekkur eder,iyi gunler dileriz.

Saygilarimizla,

SEViL Parfumeri Grubu
Musteri Hizmetleri Departmani

çok üzüldüm şu an!! :( benzer bir koku bulmaya çalışcam artık, sen de rastlarsan bana söylersen çok sevinirim?

parfümden iyi anlayan yardımcı olabilecek arkadaşlar çok benzer bir koku önerebilir misiniz ?

aaaaaaa ben de neden kimse attığım mesajlara cevap vermiyo diyorum :27::52: öncelikle çok sağol cevabın için.

Açık parfüm kullanıyomusun bilmem ama d&p de var gucci rush 2. Bana da ordaki kıza peki sen ne kullanıyosun dediğimde o önermişti arkadaşıma sıkmıştı ölmüştük kokuya ben hemen aldım:16::16: ama şöyle bi sorun var ki bana alerji yaptı tenime. Kolum kıpkırmızı oldu yandı. Ama kokuyu çok sevdiğimden kıyafetlerime sıkıyorum sadece.
Ben de orijinalini alayım demiştim tüh yaaaaaa:43:
Keşke yurtdışı yasağı olmasaydı çok da uyguna getirtirdik:43:

Bu arada arkadaşlar yasak konduğu halde sorunsuz getirten varmı???

kızlar bu parfüm strawberry.com da falan çıkıyor yalnız fiyatı da birazcık uygun göründüğü için şüpheye düştüm.. orjinal midir sizce??

Back