• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guatr olan arkadalar hamile kalabildiniz mi?

yusufburcu

BEBEĞİME VE KOCAMA AŞIĞIM
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
1.515
0
116
Bursa
arkadaşlar bebeğimizin olması için 1,5 yıldır uğraşıyoruz eşimle hormon takibi ve yumurtalıklarım çok güzel çıktı ama şimdide bana engel guatr çıktı guatrı olupta hamile kalan arkadaşlarımız sizden yardım bekliyorum....:sinifsinif:

canım bendede guatr var ve 3 yılı geçti hala hamile kalamadım

Selam canım bende guatrım ve ilaç kullnıyorum yaklaşık 3 yıldır ve şuan 8 aylık hamileyim Allah istedikten sonra herşey olur üzülme seninde olur inş.en kısa zamanda..

evet canım guatr olanın hamile kalması biraz zor.benim bir arkadaşımında vardı ve 2. çocuğu düşünüyordu.dr. önce guatr ameliyatı sonra çocuk dedi
dediği gibide oldu.şimdi iki çocuğunu büyütüyor.büyük 10 küçük 6 yaşında.yani sorun etmene gerek yok.ameliyatlık bir durumunda olmayabilir ama gerekli tedavi ile mutlaka olacaktır bir bebişin.

evet canım guatr olanın hamile kalması biraz zor.benim bir arkadaşımında vardı ve 2. çocuğu düşünüyordu.dr. önce guatr ameliyatı sonra çocuk dedi
dediği gibide oldu.şimdi iki çocuğunu büyütüyor.büyük 10 küçük 6 yaşında.yani sorun etmene gerek yok.ameliyatlık bir durumunda olmayabilir ama gerekli tedavi ile mutlaka olacaktır bir bebişin.

inşallah tatlım ameliyatlık bi durumum yok allaha şükür ama yok işte bebeişim gelmedi hala rabbim ne zxaman verirse olacak inşaallah

Ben hipertroidiyken hemde hamile kaldım.İnancı yitirmemek çoook önemli.Pozitif bakmalısın.Kafandan hamile kalamıycam mı acaba soru işaretini çıkarman şart.Doktor bana "sen hipersin kesinlikle hamile kalamazsın"demişti.Güldüm geçtim.Üstelik eşimde varikoseldi
Ameliyatından 3 ay sonrahamile kaldım.Umudunuzu yeşertin kurutmayın yerimseniben

canım sen mı amelıyat oldutan sonra kaldın hamlelıgın nasıl gectı rahatmıydın bılgılendırırsen sevırnırım bende ıstıyorum ama ılac kullanıyorum hala ı sonuc alamadık amelıyat olmakta istemıyorum ama cocuk konusundada endışelerım var bılgılendırısen sevınırım.

canım sen mı amelıyat oldutan sonra kaldın hamlelıgın nasıl gectı rahatmıydın bılgılendırırsen sevırnırım bende ıstıyorum ama ılac kullanıyorum hala ı sonuc alamadık amelıyat olmakta istemıyorum ama cocuk konusundada endışelerım var bılgılendırısen sevınırım.

Ben değil eşim varikoselden dolayı ameliyat olmuştu tam 8 sene önce :) şimdi 7 yaşında ve 5 yaşında 2 kızım var.Sağlıkları yerinde çok şükür.İlkinde hiperdi 2.sinde ise hipoydum.Doktora değil profesöre gittim özellikle.Haplarımı her ay düzenledi.Her ay üşenmeden kan tahlili yaptırdım,üstelik 2.bebeğimde iltihaplı romatizmadan dolayı 6 ayı yatalak geçirmiş biri olarak.Sürünerek de olsa gittim.Haplarımı asla ihmal etmedim.Sadece şişman çocuklar doğurmadım.İlk kızım 2.360 kiloydu.İkincisi 2.750 idi.Büyük kızım hala çok kilo almış değil çok zayıfda sayılmaz..Hemde iştahlı olmasına ragmen.Yapısı öyle sanırım.2.si 1-2 ay sonra baya tombikdi 4 yaşına kadar sonra sonra iştahsızlık yaşadık şimdi o da yaşıtlarına göre normal kiloda.Tedavinizi asla ihmal etmeyin.Doğumlardan sonra kendimi çok ihmal ettim.Şu an en büyük sıkıntım kilo almış olmam.

merhaba sunflower ya cok sagol acıklamaların ıcın ama ogrenmek ıstedıgım bı ıkı sey var bılgı verırsen sevınırım.bende sımdı planlıyorum bebek sahıbı olmayı degerlerım ıyı duzende gunde ıkı propicil içiyorum.sen hamılelıkte ne kadar dozda ılac aldın.bide bu hıpertroid cok carpıntı yapıyo malum kalbı cok etkılıyo hamılelıkte bu sıkayetlerın arttımı bıde dogumun normal mı oldu sezeryanmı.cevaplarsan sevınırım.tesekkurler

Back