Merhaba arkadslar bugun tsh hormonum neticesinde dr um gutrim oldugunh soyledi ve bana EUTHYROX 25 mg verdi. Aranizda kulllananlar var mi ? Kilo alimi yapti mi ben kullanmaya yarin sabah baslayacgimm. Simdiden tesekkyrler
Ben 4 senedir bu ilacı kullanıyorum bende kilo yapmadı ama ben hashimato hastası olduğum halde zayıftım zaten hep. Kilo yapmaz ama eğer kiloluysan kilo vermen zor olur.
Bende aynı haptan kullanıyorum..
Cumadan beri
Ablam kullaıyor, aksine bu aralar pek bi zayıfladı sanki.Merhaba arkadslar bugun tsh hormonum neticesinde dr um gutrim oldugunh soyledi ve bana EUTHYROX 25 mg verdi. Aranizda kulllananlar var mi ? Kilo alimi yapti mi ben kullanmaya yarin sabah baslayacgimm. Simdiden tesekkyrler
Bende yarin sabah basliycam canim 25 mg ile bakalim
Ablam kullaıyor, aksine bu aralar pek bi zayıfladı sanki.
Bende onu kullanıyorum :)
Darısı başımıza
Ablam kullaıyor, aksine bu aralar pek bi zayıfladı sanki.
Bende aynı haptan kullanıyorum..
Cumadan beri
Dr da ayni bunlari dedi canimKiloyo hipotiroid yüzünden alıyorsunuz. Yani tiroid beziniz az çalışıyor diye. Tiroid bezi pek çok şeyi düzenliyor bunlardan biride kilonuz. Söylediğiniz ilaç yapay bir hormonu yani vücudunuzun üretemediği hormonu yapay olaarak alıyorsunuz 25 mg da başlangıç dozu tiroid bexinin çalışma durumuna göre arttırır doktor. Dolayısıyşa bu ilaç düşen metabolizma hızınızı arttıracak ve kilo vermeniz kolaylaşacak. Hipotiroidi bozullupunun tedavisi ömür boyu sürer. İlacı ömür boyu kullanacaksınız. Başlarda çarpıntı yapabilir yaygın bir şikayet panik yapmayın o yüzden en düşük dozla başlıyorsunuz vücudunuz ilaca alıştıkça herşey düzene girecek.
Tesekkur ederim canim bakicam bakalim o kurealdırmaz cnm 7 yıldır kullanıyorum.aksine hormanları çalışıtrdığı için vermenizi sağlar ben 50 mg kullanıyorum.dereotu kürünü öneririm çok düşürüyor tsh ı.
Merhaba arkadslar bugun tsh hormonum neticesinde dr um gutrim oldugunh soyledi ve bana EUTHYROX 25 mg verdi. Aranizda kulllananlar var mi ? Kilo alimi yapti mi ben kullanmaya yarin sabah baslayacgimm. Simdiden tesekkyrler
ben kullandım 2 ay düşürdü tiroidimi.. 2.5 oldu.. bıraktım .. bende kilo filan yapmadı ama benm zaten oynak tiroiddi sürekli yüksek deildi bi 4 oluyodu bi 2 .. ondan erken bıraktım. şuan 2.5 civarı .. kilo almadım ben . umarım sende almazsın