Bir arkadaştan duyduğum kadarıyla nodülden ameliyat olmuş kardeşinin nodülü yeniden oluşmuş ve doktor tekrar ameliyat riskli demiş.o da sağdan soldan bu taşın iyi geldiğini duyarak boynuna taşı takmış ve 2-3 ay hiç çıkarmamış.bu sürenin sonunda sarı olan taş kararmış ve doktora gittiğinde nodül falan kalmadığını öğrenmiş.bu benim duyduğum olay.daha sonra araştırdığımda da bu taşın gerçekten guatr hastalığına iyi geldiğini öğrendim.4 gün önce ben de bir kolye yaptırıp deneme sürecini başlattım.faydası olursa size bildirmeyi düşünüyorum. ama bunu daha önce kullanıp faydasını gören varsa haberlerinizi bekliyorum...
bendede haşimato troidi var. troidlere dereotunun iyi geldiğini biliyorum ama hiç kehribar taşını duymadım. her çeşit troide iyi geliyosa bende denemek istiyorum.
minoz bizle paylaşacağın sonucun inşallah iyi olur. iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktanhihoyyyt
guatır hastalığına bende turkuaz taşının iyi geldiğini duydum ve su an kullanıyorum bakalım ne olacak...
arkadaşlar kimse duymadı mı kehribar taşıyla tiroid bağlantısını? ben öğrenir öğrenmez saatlerce araştırma yapmıştım internetten sağlığım için, bu kadar tiroid hastasının hiç mi dikkatini çekmedi? lütfen sağdan soldan ufak da olsa duyduklarınız varsa paylaşın benimlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?