• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Guatr hastalığında kehribar taşı deneyen var mı?

minoz

doğuştan yorgun
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
195
3
296
Antalya
Bir arkadaştan duyduğum kadarıyla nodülden ameliyat olmuş kardeşinin nodülü yeniden oluşmuş ve doktor tekrar ameliyat riskli demiş.o da sağdan soldan bu taşın iyi geldiğini duyarak boynuna taşı takmış ve 2-3 ay hiç çıkarmamış.bu sürenin sonunda sarı olan taş kararmış ve doktora gittiğinde nodül falan kalmadığını öğrenmiş.bu benim duyduğum olay.daha sonra araştırdığımda da bu taşın gerçekten guatr hastalığına iyi geldiğini öğrendim.4 gün önce ben de bir kolye yaptırıp deneme sürecini başlattım.faydası olursa size bildirmeyi düşünüyorum. ama bunu daha önce kullanıp faydasını gören varsa haberlerinizi bekliyorum...

Bir arkadaştan duyduğum kadarıyla nodülden ameliyat olmuş kardeşinin nodülü yeniden oluşmuş ve doktor tekrar ameliyat riskli demiş.o da sağdan soldan bu taşın iyi geldiğini duyarak boynuna taşı takmış ve 2-3 ay hiç çıkarmamış.bu sürenin sonunda sarı olan taş kararmış ve doktora gittiğinde nodül falan kalmadığını öğrenmiş.bu benim duyduğum olay.daha sonra araştırdığımda da bu taşın gerçekten guatr hastalığına iyi geldiğini öğrendim.4 gün önce ben de bir kolye yaptırıp deneme sürecini başlattım.faydası olursa size bildirmeyi düşünüyorum. ama bunu daha önce kullanıp faydasını gören varsa haberlerinizi bekliyorum...

bu çok güzel bir bilgi cnm inş.şifa bulursun.paylaşım için tşkler.Şeniz

Sadece guatr hastasıysanız faydası dokunabilir.Bende haşimato troiditi var ve genetik bir rahatsızlık olduğu söylenerek bana kehribar verilmedi.Bence bir uzmana danışmanızda fayda var.

Bende de haşimato tiroidi var maalesef.nodülleri yok ettiğini varsayarak bizdeki iltihabi bezecikleri de yok edebileceğini düşündüm. Açıkçası doktorlar da alternatif tıpla pek ilgilenmedikleri için bilgisi olduğunu düşünmediğimden soramadım. Sunflower83 size doktor özellikle kullanmayın mı dedi? Eğer öyleyse kaş yapayım derken göz çıkarmanın mantığı yok, kullanmayayım ben de.

arkadaşlar kimse duymadı mı kehribar taşıyla tiroid bağlantısını? ben öğrenir öğrenmez saatlerce araştırma yapmıştım internetten sağlığım için, bu kadar tiroid hastasının hiç mi dikkatini çekmedi? lütfen sağdan soldan ufak da olsa duyduklarınız varsa paylaşın benimlee

bendede haşimato troidi var. troidlere dereotunun iyi geldiğini biliyorum ama hiç kehribar taşını duymadım. her çeşit troide iyi geliyosa bende denemek istiyorum.

bendede haşimato troidi var. troidlere dereotunun iyi geldiğini biliyorum ama hiç kehribar taşını duymadım. her çeşit troide iyi geliyosa bende denemek istiyorum.

dereotunu ben de duydum ama tadından nefret ettiğim için yemek nasip olmadı...ben kehribar taşının nodüllere iyi geldiğini biliyorum ama haşimatoya bir faydası var mı onu deneyerek öğrenmeye çalışıyorum... sanırım birkaç ay kullanmam gerekiyor sonra sonuçları paylaşırım

minoz bizle paylaşacağın sonucun inşallah iyi olur. iyi haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktanhihoyyyt

guatır hastalığına bende turkuaz taşının iyi geldiğini duydum ve su an kullanıyorum bakalım ne olacak...

inşallah şifa bulursun. hiç duymamıştım turkuaz taşının guatr a iyi geldiğini.ben gebelik dolayısıyla yarım bıraktım kolyeyi takma işini.dengeyi iyi yönlü de olsa bozmak istemedim.

arkadaşlar kimse duymadı mı kehribar taşıyla tiroid bağlantısını? ben öğrenir öğrenmez saatlerce araştırma yapmıştım internetten sağlığım için, bu kadar tiroid hastasının hiç mi dikkatini çekmedi? lütfen sağdan soldan ufak da olsa duyduklarınız varsa paylaşın benimlee

merhaba.benim de guatrım var.Ben de üniversitedeyken duymuştum fakat öğrenci olduğum için alalmamıştım.ben de alternatif tıptan yanayım lütfen nereden aldığınızı söyler misiniz ben de almak istiyorum.Allah şifa versin...

Selam yıllar once acilmis bu post ama benimde tiroid var 100 mcg kullaniyorum ilac ama bi turlu gecmiyor azalmada olmuyor kehribar deneyen oldumu lutfen cevap yazarmisiniz ve ayrica sizin sivilceleriniz varmi cok fazla

Back