Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 yıl önce guatr ameliyatı oldum sesim az çıkıyor ve kalın çıkıyor .Bir çok kbb ye gittim ama çare bulamadılar . Ben eski sesimi istiyorum böyle bir durum yaşayan varmı?
2 yıl önce guatr ameliyatı oldum sesim az çıkıyor ve kalın çıkıyor .Bir çok kbb ye gittim ama çare bulamadılar . Ben eski sesimi istiyorum böyle bir durum yaşayan varmı?
Bende de olmuştu ama 6 ay sonra sesim geri gelmişti. Şimdi çok konuşunca,çok gülünce,azıcık şarkılara eşlik edince falan sesim değişiyor hemen. Ben doktorumun azizliğine uğradığımı düşün. Troid ameliyatını yapan doktorların işinin uzmanı olması lazım. Yoksa sonuçları böyle oluyor ne yazık ki. Ben ameliyat olalı 9 sene oldu neredeyse.Yapılacak bir şey var mı bilmiyorum. Geçmiş olsun size