Guatr ameliyatı oldum kalsiyum problemim var ama bebek istiyorum

Sudem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2007
158
1
96
Erzurum
MERHABA yaklaşık bir yıl önce guatr ameliyatı oldum sıkıntılı bir dönem geçirdim ses kısıklığı ki hala devam ediyor eskisi kadar olmasada,ve kalsiyum problemim var hormonlarım iyi şükür ama rocaltrol ve şu suya atılan kalsiyum ilaçlarından almak zorundayım bunun yanı sıra hamile kalmak istiyorum kalsiyum değerlerim düşük bazen sınırda rocaltrol kullanmazsam düzelmiyor ama hamile kalırsam kesmem gerekirmiş ilacı almazsam vücudda ki eksiklik bebeğe yansıyabilirmiş bir sürü sıkıntı saydı dr. varmı benim durumumda olup hamile kalan arkadaşlar ne yapmam gerekir yardım edin lütfen :26:

merak etmeyin benim yakınım da sizinle aynı durumda gebe kaldığınızda kalsiyum ve rocatrolu kullanmaya devam etmeniz gerekiyor hatta doktorunuz arttırabilir bebek için de gerekli çünkü.gerçi konuyu açalı bayağı olmuş inşallah herşey istediğiniz gibi olmuştur.

benimde kalsiyum problemim var parathormon 3 yani çok düşük sabah akşam ilaç alıyorum ama bana doktorum takip altında hamilelik yaşayabilirsin demişdi ..

ben de aynı durumdayım ameliyattan sonra kalsiyum problemi bende de çıktı ve gerçekten zor Allah kolaylık versin; ben de düşünüyorum hamileliği ama doktor kullanmazsan çocuğa zararlı dedi çünkü çocuk senden alacak kalsiyum ihtiyacını ve vücudun üretmediği için mecbur ilaç kullanman lazım, ilaçların da hamilelikte kötü bi etkisi yok sadece sık idrara çıkıyorum hamilelikte napıcam bilmiyorum :) Allah başka sıkıntı vermesin çok şükür halimize diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…