• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gss borcu olanlar devlet hasteneleride muayne ediliyormu

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
merak ettigim su gss borcu var devlet hastenesinde ucretli olarak muayne edilme olanagı varmı ve kan testi yaptırmak istiyorsak bankodaki gorevliye soyleyip direkt kan tahlilimi yapıyorlar yoksa branstaki doktora gitmek sartmı bilenlerden yardım istiyorum

sigortan yoksa devlette muayene ücreti ödüyorsun doktor kan tahlili isterse onuda paralı bişekilde yaptırıyorsun . tabiki özel hastanelere göre fiyatlar daha makul .

Gss borcum vardi benim de. Ama silinmesi gerekiyordu. Yanlislik olmustu. Ugrastim ugrastim olmadi. Kuyruk kuyruk. Siram gelmedi. Mektup yolladim. Bina icinde kaybolmus abla dilekceniz dediler. Suan ne alemde bilmiyorum. Konuyla ilgili ise bilgim yok

Önce muayene ücretini yatırarak doktora muayene oluyorsunuz sonra doktor tahlil isterse onun da ücretini yatırıyorsunuz.
Devlet hastanesinde muayene ücreti bildiğim kadarıyla 30 tl, tahlil fiyatları da içeriğine göre değişiyor.

Önce muayene ücretini yatırarak doktora muayene oluyorsunuz sonra doktor tahlil isterse onun da ücretini yatırıyorsunuz.
Devlet hastanesinde muayene ücreti bildiğim kadarıyla 30 tl, tahlil fiyatları da içeriğine göre değişiyor.
ben devlet hastaneleri muayne edermi sigortasız yada borclu olunca diye dusundum ama ediyormus demekki iyi oldu bu tesekkur ederim:)

evt canım devlet hastanesi olduğu için daha uygun . tahlillerinide daha ucuza yaptırırsın. geçmiş olsun

Back
X