• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gsleriniz ve yumuaklklar.

abcj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
534
2
96
Diğer
ameliyat olmuş arkadaşlar.. 1.5 yıl olucak nerdeyse ben bu forumda gezinmeye başlayalı , ama hala acabalarım bitmedi hala kararsızlıklar içindeyim . benim zamanımdan kalma hemen herkes ameliyat oldu gitti ben hala burdayım :) . görüntüsü kadaryumuşaklığı da önemli , endoğal sonuc damlada yakalanıyor dusuncesınden damla protezde karar kılmışken şimdi damlanın en sert olan protez olduğunu öğrendim , ve kafam gene karıştı:1no2:

ameliyatınızda hangi tip silikon kullanıldı , 1.tip mi 2. tip mi.3. tip mi ve yumuşaklık durumunuz nedir kızlar?

bende taktırcam silikon yaaaaaaaaaaaa büyümüo bunlar ...canım en güzel duran silikon damla ama dış görünüşte sert olduğunu bilmiodum bende senden duydum takip edicem konunu bende karar vermiş olurum bu sayede bide fiyatlar ne durumda........

ameliyat olmuş arkadaşlar.. 1.5 yıl olucak nerdeyse ben bu forumda gezinmeye başlayalı , ama hala acabalarım bitmedi hala kararsızlıklar içindeyim . benim zamanımdan kalma hemen herkes ameliyat oldu gitti ben hala burdayım :) . görüntüsü kadaryumuşaklığı da önemli , endoğal sonuc damlada yakalanıyor dusuncesınden damla protezde karar kılmışken şimdi damlanın en sert olan protez olduğunu öğrendim , ve kafam gene karıştı:1no2:

ameliyatınızda hangi tip silikon kullanıldı , 1.tip mi 2. tip mi.3. tip mi ve yumuşaklık durumunuz nedir kızlar?
merhaba ben 2.5 ay önce ameliyat oldum 3.tip damla protez takıldı evet bir süre gerçekten serttiler ama şimdi bayağı yumuşadı zamanla dahada yumuşuycağını düşünüyorum sonuç zaten süper

sağol caroli
muayne sırasında hıc protezleri goren dokunan oldu mu :)

ay_82 ortalama 3.5 bin ile 7 bin arası diyelim

sağol caroli
muayne sırasında hıc protezleri goren dokunan oldu mu :)

valla canım ben tüm tipteki cohesiv yapılı jelleri elledim. Hem içiindeki maddeye, dışarıda silikon kılıfı olmadan hem de silikon kılıflı yani meme içine yerleştirildiği halini. İçindeki cohesive yapı yapışkan bir madde. Parmağına yapışıyor, parmağını çekmek isteyince de parmağınla beraber geliyor. İnan ki birinci tip jeller çok daha yumuşak. Üçüncü tip jeller baya sert. Bu arada üçüncü tip jeller bir de pürtüklü yüzeyli silikon kılıflara konulunca daha da sert hale geliyor.

sağol panedlla .. sanırım benim de gidip bi dokunmam lazım :) ama gönlüm hala anatomikten yana.. anatomik protezei olan ddreamer , quanne ve yagmurluk ile de konuştum ,ordan biraz rahatladım sanırım .

bnde silikon taktırmak istiyorumm we uzun zamandır arastırdım bi ara wazgectimsora kararsız kaldım :sinifsinif: şimdi ise yine ara ara yaptırmalıyım diyorum we bnm en nefret ettgm sey kilo alıp werdkce gögüslerim etkileniyo kilo alınca gayet iyiler ama kilo werdgimde 75 beden oluyolar ne yapcam bilmiyorum arastırmaya dewamkaydirigubbakcemile3

bu başlığın geri gelmesi iyi olmuş aslında
kızlar bi memenin yumuşaklığı nasıl olmalı ya
nagor anatomik protezimle 5.ayıma giricem nerdeyse benimkiler hala öyle yumuşacık filan diil
sizler kaçıncı ayda doğal hale geldi dediniz acaba
yani gerçek bi memeye de dokunmadım ki neyle karşılaştırcam onu da bilmiyorum:)

Back